• Welcome to Българският националистически форум.

Отношенията между АТАКА и СКАТ

Започната от Генерал Колев, 09 Сеп 2009, 09:41:16

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

omerzen

Цитат на: Авитохол-165 - 21 Ное 2010, 18:36:03
Цитат на: omerzen - 21 Ное 2010, 18:27:28
Цитат на: Авитохол-165 - 21 Ное 2010, 17:51:09
Никакъв бой не видях, жалко...
Тоцев каза... според малтретирания журналист Тоцев
Именно, някой си Тоцев казал нещо си, въпросът е, за чий хyй трябва да се коментират бълнуванията на въпросния Тоцев? Утре, същият Тоцев може да каже, че е бит от учителя Йода и да обвини другите медии(които по принцип си умират за скандали със Сидеров) и Йордан Бакалов от Синята коалиция(с които АТАКА в момента са в доста лоши отношения), че прикриват побоя. Веселяци са тия от скот, не може да се отрече. :-)
То остави ами утре някой журналист може да каже че е направен опит да бъде изклатен от господата Сидеров и Чуколов.   
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Авитохол-165

Цитат на: omerzen - 21 Ное 2010, 18:48:09
Цитат на: Авитохол-165 - 21 Ное 2010, 18:36:03
Цитат на: omerzen - 21 Ное 2010, 18:27:28
Цитат на: Авитохол-165 - 21 Ное 2010, 17:51:09
Никакъв бой не видях, жалко...
Тоцев каза... според малтретирания журналист Тоцев
Именно, някой си Тоцев казал нещо си, въпросът е, за чий хyй трябва да се коментират бълнуванията на въпросния Тоцев? Утре, същият Тоцев може да каже, че е бит от учителя Йода и да обвини другите медии(които по принцип си умират за скандали със Сидеров) и Йордан Бакалов от Синята коалиция(с които АТАКА в момента са в доста лоши отношения), че прикриват побоя. Веселяци са тия от скот, не може да се отрече. :-)
То остави ами утре някой журналист може да каже че е направен опит да бъде изклатен от господата Сидеров и Чуколов.   
Т'ва не го схванах. Или бирата ми е дошла в повечко, или хуморът тип "Къци Вапцаров" пак се е пробудил в теб.

omerzen

:-) Наистина, хуморът ми в последната публикация беше малко неуместен. Прекратявам. Просто ми стана смешно как от мухата се прави слон.
П.П. Наздраве.    :2beer:
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Авитохол-165

Цитат на: omerzen - 21 Ное 2010, 18:57:38
как от мухата се прави слон.
Именно, точно това е репортажа на скот по случая и тази тема тук. Освен да се посмеем и да я оспамим, друго полезно не може да се направи.

Veskou

Цитат на: Авитохол-165 - 21 Ное 2010, 19:07:23
Цитат на: omerzen - 21 Ное 2010, 18:57:38
как от мухата се прави слон.
Именно, точно това е репортажа на скот по случая и тази тема тук. Освен да се посмеем и да я оспамим, друго полезно не може да се направи.

Интересно как до 2009 бяха "Най-българската телевизия СКАТ", а сега станаха скот...
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Авитохол-165

Цитат на: Veskou - 21 Ное 2010, 19:26:50
Интересно как до 2009 бяха "Най-българската телевизия СКАТ", а сега станаха скот...
Наистина е интересно, аз също съм се питал неведнъж на какво дължим тази промяна.

Петкан

Предлагам компромисният вариант СКОЧ.
Ad honores

Симеон Велики

Цитат на: Авитохол-165 - 21 Ное 2010, 19:32:30
Наистина е интересно, аз също съм се питал неведнъж на какво дължим тази промяна.

В поведението на Скат няма промяна. И всеки техен редовен зрител може да го потвърди. Но за Атака не се отнася същото. Те едно говореха преди изборите, друго говорят и правят сега. Абе какво да говорим- вчера в кабинета на Волен видях плакат на Бойко с някакво пожелание. Волен каза, че тоя плакат бил от 2005г. Интересно защо тогава Бойко си е печатал плакати. Но наистина беше старичък. Което показва, че Волен отдавна е лижел г*за на Бойко. Само дето се перчеше по събранията и митингите.
И се кле пред паметника на Апостола...
България на българите!

Veskou

Промяна има само от страна на АТАКА.
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Авитохол-165

Цитат на: Симеон Велики - 21 Ное 2010, 20:09:58
В поведението на Скат няма промяна. И всеки техен редовен зрител може да го потвърди.
Странно, преди изборите май се пееха оди за АТАКА, а сега тя изведнъж стана най-големият проблем и враг на България. И това скъсване с АТАКА стана веднага след изборите, без видима причина. А дали причината не е странното обвързване с РЗС, сещай се Алексей(Асан) Петров? Щото преди изборите се говореха изнтересни неща за Яна Янева по СКАТ, неща, за които сега май не се сещат. Да замениш АТАКА с РЗС предполагам не е никаква промяна.

Veskou

Цитат на: Авитохол-165 - 21 Ное 2010, 21:15:35
Цитат на: Симеон Велики - 21 Ное 2010, 20:09:58
В поведението на Скат няма промяна. И всеки техен редовен зрител може да го потвърди.
Странно, преди изборите май се пееха оди за АТАКА, а сега тя изведнъж стана най-големият проблем и враг на България. И това скъсване с АТАКА стана веднага след изборите, без видима причина. А дали причината не е странното обвързване с РЗС, сещай се Алексей(Асан) Петров? Щото преди изборите се говореха изнтересни неща за Яна Янева по СКАТ, неща, за които сега май не се сещат. Да замениш АТАКА с РЗС предполагам не е никаква промяна.

А хилядите националисти, които обърнаха гръб на АТАКА?! И само не ми казвай, че това е станало благодарение на СКАТ...
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Авитохол-165

Цитат на: Veskou - 21 Ное 2010, 21:22:26
А хилядите националисти, които обърнаха гръб на АТАКА?! И само не ми казвай, че това е станало благодарение на СКАТ...
Това колко са обърнали гръб още не е ясно. И да, пропагандата на скот има дял в евентуално разочаровали се привърженици, ако сега се продължаваше да се предава гледната точка на АТАКА там и ако за АТАКА по скот се говореше или добро, или нищо, както беше преди, доста хора, включително и в този форум, щяха да са поддръжници на АТАКА все още. Но въпросът не е в раздялата между АТАКА и СКАТ, а в причините за нея. А причините не са такива, каквито от скот изтъкват, т. е. промяна в АТАКА и други подобни алабалистики, други са причините, поне това показва хронологията на събитията.

Симеон Велики

Цитат на: Авитохол-165 - 21 Ное 2010, 21:31:13
Цитат на: Veskou - 21 Ное 2010, 21:22:26
Това колко са обърнали гръб още не е ясно. И да, пропагандата на скот има дял в евентуално разочаровали се привърженици, ако сега се продължаваше да се предава гледната точка на АТАКА там и ако за АТАКА по скот се говореше или добро, или нищо, както беше преди, доста хора, включително и в този форум, щяха да са поддръжници на АТАКА все още. Но въпросът не е в раздялата между АТАКА и СКАТ, а в причините за нея. А причините не са такива, каквито от скот изтъкват, т. е. промяна в АТАКА и други подобни алабалистики, други са причините, поне това показва хронологията на събитията.

Само дето при Скат няма отлив на зрители- даже и най- върлите атакисти все още го гледат, най- малкото, за да виждат как разобличават лъжите на Волен. А при Атака има отлив на симпатизанти. Само не ми казвай, виж проучването на НЦОМ. Това проучване е толкова смешно- всички коментатори му се смеят- данните са толкова неверни, че аз в квартала мога да направя по- реална картина на политическия живот към момента.
България на българите!

Авитохол-165

Цитат на: Симеон Велики - 21 Ное 2010, 23:38:04
Само дето при Скат няма отлив на зрители- даже и най- върлите атакисти все още го гледат, най- малкото, за да виждат как разобличават лъжите на Волен. А при Атака има отлив на симпатизанти.
По принцип да се сравняват партия и телевизия е малко смешно, отливът и приливът при едното и другото няма много общо, а и не съм се интересувал как се движи гледаемостта на скот, поне аз я следя доста по-рядко от преди. Гледам ги(малко силно казано, по-скоро хвърлям по едно око) не заради "разобличаването" на Волен, а защото ми е интересно кой е поредният помияр, когото пробутват от екрана си - Янета, Патрашковци, Дачковци, Капоновци, Борис Ангеловци(жълт журналист гей), Боян Чуковци(кандидат евродепутат от БСП) и мнооого други. Чух, че и жената на Алексей(Асан) Петров скоро се била включила при Ченгесар Енчев, много яко!
ЦитатСамо не ми казвай, виж проучването на НЦОМ. Това проучване е толкова смешно- всички коментатори му се смеят- данните са толкова неверни, че аз в квартала мога да направя по- реална картина на политическия живот към момента.
Е, да, друго си е да се хващаш за гадаенето на Андрей Райчев и Кънчо Стойчев или пък Алфа Рисърч, за които и децата знаят, че обслужват яко Костов. Чух за проучването на НЦИОМ бегло, но по принцип те винаги са давали прогнози най-близки до истината, поне с такова впечатление съм оставал.

FELDMARSCHALL

Абе какво спорите с тоя сектант не мога да разбера ? Не виждате ли, че тоя е същата откачалка като елтимир...има нужда да спори с някого за да живее, и вечно да изкарва партийката (сектата) му жертва я на СКАТ, я на някой друг. Не му обръщайте внимание и не отговаряйте на глупостите му. Един ден и той като изтрезнее ще го е срам от това, което е писал днес.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11414

Отговори: 18
Прегледи: 6615

Отговори: 9
Прегледи: 3107