• Welcome to Българският националистически форум.

Кой ви е любимия националистически форум?

Започната от Nordwave, 11 Яну 2010, 22:56:54

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Кой ви е любимия националистически форум?

Българският националистически форум
42 (62.7%)
Вестник АТАКА
10 (14.9%)
форума на ВМРО
3 (4.5%)
Нямам мнение
10 (14.9%)
форума на БРЗО
2 (3%)
форума на Воини на Тангра
0 (0%)

Общ брой гласове: 65

Мишок

Най-любим и предпочитан ми е форума на БРЗО.
Там са най-добрите смислени и аргументирани мнения. Темите не се разводняват и обезмислят.
Банове и модераторски произвол няма и всеки може спокойно да си казва мнението.

Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.

Norton

Нов съм и първото ми приятно усещане е че не се усеща говоренето, продиктувано от задължителната партийна принадлежност. Слугинажа и отборните/партийни пристрастия не са преди българските въпроси. Можеш да критикуваш свободно всеки, което е най- ценната свобода за будната мисъл. Още не знам как стои въпроса с враговете на Българщината, но май тук басма не им се цепи. Сякаш до сега не срещнах от ония... неудобни, странни, съмнителни и кофти дразнители. Които по други места нервят, рушат диалог, скандализират и дори обиждат по българи и България. Ако е така, поздравления за модерацията! Не трябва да има никаква демокрация когато става въпрос за нас, българите, и нашата хубава(но ограбена/потурчена) страна.

И нещо, което ме изненада доста. Обмених няколко реплики вече с хора. Хубави хора, интелигентни, мислещи, приятни. Дано се задържи така. Простотията и цинизма никъе не са добре дошли. Пък и ги имаме в изобилие на улицата. Поне тук да се почувстваме нормални. И българи най-вече! Да можем да говорим свободно за всичко, което ни вълнува! Открито и без да ни се пречат и нервят всичката онази аутсайдерска паплач, която се опитва да ни удуши и затрие в собствената ни държава.

Генерал Колев

От името на "модерацията" благодаря за хубавите думи и оценки. (handshake) Norton, чувствай се свободно тук и бъди добре дошъл! нашият форум има нужда от умни и мислещи хора, а не от партийни зомбита.
България над всичко!

Hatshepsut

Българският националистически форум.

Симеон Велики

Българският националистически форум  :bgflag:

Във форума на Атака отдавна съм отстранен и не съжалявам много за това. Вазов казва, че било нормално "в нашия си форум да решаваме какво да се пише". На което му се вика цензура. Ако не бяха от Атака страхливци, нямаше да ме блокират, а да оспорят твърденията ми. Предполагам сте забелязали, че аз не плюя ей така, а оспорвам с факти.

А за настоящия форум няма какво да коментираме- без партийна цензура, форумците са интелигентни и се получават интересни дискусии, всичко е 6. Продължавайте все така, момчета!
България на българите!

генерал Вазов

Виж сега, разликата между този тук и на АТАКА, е че на АТАКА е партиен, пък този не. Въпреки че и във форума на АТАКА не пишат хора които са свързани с АТАКА, за да наричаш АТАКА страхливци. Аз лично не бих те баннал, защото ми е интересно да има с кого да спорим, разбира се в рамките на добрия тон.

Симеон Велики

Цитат на: генерал Вазов - 30 Дек 2010, 14:55:32
Виж сега, разликата между този тук и на АТАКА, е че на АТАКА е партиен, пък този не. Въпреки че и във форума на АТАКА не пишат хора които са свързани с АТАКА, за да наричаш АТАКА страхливци. Аз лично не бих те баннал, защото ми е интересно да има с кого да спорим, разбира се в рамките на добрия тон.

Явно колегите ти от форума не мислят така. А това, че е партиен, трябва още повече да ги въздържа от такива неща. Защото така настройват хората срещу партията, а не срещу себе си.
България на българите!

Авитохол-165

Цитат на: Симеон Велики - 30 Дек 2010, 13:18:44
Във форума на Атака отдавна съм отстранен и не съжалявам много за това. Вазов казва, че било нормално "в нашия си форум да решаваме какво да се пише". На което му се вика цензура. Ако не бяха от Атака страхливци, нямаше да ме блокират, а да оспорят твърденията ми. Предполагам сте забелязали, че аз не плюя ей така, а оспорвам с факти.
Ами ако дойда у вас и почна съвсем възпитано и с факти да ти натяквам, че жена ти или майка ти е супер грозна, мисля, че няма да ме търпиш дълго.

Симеон Велики

Цитат на: Авитохол-165 - 30 Дек 2010, 17:20:55
Ами ако дойда у вас и почна съвсем възпитано и с факти да ти натяквам, че жена ти или майка ти е супер грозна, мисля, че няма да ме търпиш дълго.

Примерът ти е изключетелно неточен. Атака е ПАРТИЯ. Това означва, че всички действия на тази партия трябва да са публични. с всички рискове от това- критика или похвали. Когато е критика- по- добре е за тях да се стремят да я оборят или, още по- добре, да се поправят, отколкото да са като кон с капаци.
А ти- идваш в нас, доказваш ми, че майка ми е грозна и...? Аз нищо не мога да направя по въпроса. Може би, ако беше ми доказал, че майка ми е тъпа, по- подходящо щеше да бъда. Защото тогава трябваше да се стремя да я ограмотя, ако сметна за нужно. Но пак не е същото като с една партия, защото майка ми няма претенции да управлява държавата. Грозна, тъпя, няма значение- тя си стои вкъщи.  ;-)
България на българите!

Авитохол-165

Цитат на: Симеон Велики - 30 Дек 2010, 21:09:34
Цитат на: Авитохол-165 - 30 Дек 2010, 17:20:55
Примерът ти е изключетелно неточен. Атака е ПАРТИЯ. Това означва, че всички действия на тази партия трябва да са публични. с всички рискове от това- критика или похвали. Когато е критика- по- добре е за тях да се стремят да я оборят или, още по- добре, да се поправят, отколкото да са като кон с капаци.
Донякъде си прав, но все пак смятам, че е изключително глупаво да се ръгваш във форум на дадена партия и в 99% от публикациите си да громиш и да се заяждаш с тази партия, а след това да мрънкаш, че са те изритали. Ами не можеш да очакваш абсолютна свобода в партиен форум, няма такъв филм просто. Да критикуваш от време на време по конкретни поводи - добре, това се прави от някои хора там и не ги банват, но ако от всяка своя публикация ще мрънкаш за подкрепата за ГЕРБ и ще врещиш, че са се клели пред Апостола, ами ще те банват сега, наглост е да очакваш друго.

Исперих

Цитат на: Авитохол-165 - 30 Дек 2010, 21:44:40
[... и ще врещиш, че са се клели пред Апостола, ами ще те банват сега, наглост е да очакваш друго.
Най-голямата мерзост  от всичките мерзости извършени от идола ти, е именно оня момент в който измами хиляди българи с клетвата си на лобното място на Апостола!

"О, бесило славно!
По срам и по блясък ти си с кръста равно!"
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Авитохол-165

Цитат на: Исперих - 30 Дек 2010, 22:19:38
[... и ще врещиш, че са се клели пред Апостола, ами ще те банват сега, наглост е да очакваш друго.
Най-голямата мерзост  от всичките мерзости извършени от идола ти, е именно оня момент в който измами хиляди българи с клетвата си на лобното място на Апостола!
Идоли нямам. А това дали ли е измамил е субективно мнение. За теб е, ама за мен не е, въпрос на гледна точка.

Исперих

Цитат на: Авитохол-165 - 30 Дек 2010, 22:26:44
Най-голямата мерзост  от всичките мерзости извършени от идола ти, е именно оня момент в който измами хиляди българи с клетвата си на лобното място на Апостола!
Идоли нямам. А това ли е измамил е субективно мнение. За теб е, ама за мен не е, въпрос на гледна точка.

Значи сульо и пульо може да си води там заблудената пасмина и да си се кълне на воля, защото видиш ли сме демократи!?
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Авитохол-165

Цитат на: Исперих - 30 Дек 2010, 22:36:51
Цитат на: Авитохол-165 - 30 Дек 2010, 22:26:44
Идоли нямам. А това ли е измамил е субективно мнение. За теб е, ама за мен не е, въпрос на гледна точка.
Значи сульо и пульо може да си води там заблудената пасмина и да си се кълне на воля, защото видиш ли сме демократи!?
Е това е тъпанарско мнение, което не виждам в каква връзка е казано.

Симеон Велики

Мисля, че в един форум трябва да се търпят всякакви мнения. Та нали затова е форум- всеки да се изкаже и да стане дискусия. Ами тогава да направят във форума на Атака да се влиза само с номер на членска книжка. Така модераторите ви ще са сигурни, че няма да има "неправилни" мнения.
Представям си как ще протече една дискусия тогава:
Админ: Волен е най- умният политик в България
Форумец1: Не само! Той е и най- красивият!
Форумец2: А защо да не добавим и най- обичания от всички българи?
И така, като всички се изредят да похваляв Волен и водената от него политика, заключвате темата и продължавате с Капка. След това похвалвате и останалите ви депутати и се кефите каква хубава партийка сте, щом никой не я критикува. Съответно, когато някой от депутатите ви напусне групата на Атака, изтривате темата за него във форума. Все пак, това си е ваш форум, на когото не му харесва- да ходи при БСП и ДПС- той е враг на България!
България на българите!

Similar topics (5)

Отговори: 4
Прегледи: 6380

Отговори: 4
Прегледи: 2944

Отговори: 27
Прегледи: 21228

Отговори: 34
Прегледи: 38735

Отговори: 8
Прегледи: 4019