• Welcome to Българският националистически форум.

Кой ви е любимия националистически форум?

Започната от Nordwave, 11 Яну 2010, 22:56:54

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Кой ви е любимия националистически форум?

Българският националистически форум
42 (62.7%)
Вестник АТАКА
10 (14.9%)
форума на ВМРО
3 (4.5%)
Нямам мнение
10 (14.9%)
форума на БРЗО
2 (3%)
форума на Воини на Тангра
0 (0%)

Общ брой гласове: 65

Авитохол-165

Ами направи си форум и си определяй правилата. Като толкова не харесваш форума на вестник "Атака" и самата партия, не виждам какво е това реване, че са те баннали. От какъв зор въобще се натискаш да пишеш там? И на мен не ми харесва онзи форум вече и не пиша в него, сега к'во, трябва да орева света ли? Същата работа като с партията, довчера сте били по-големи хвалители на Волен и от мен сигурно, днес плюете така, както и по ДПС не сте плюли. Хайде стига с това държане на ощипани моми.

Мишок

Ей Симеоне мене щеше да ме банираш, ако можеш ама плачеш че тебе те банирали. Що за келеме си ти а ?
Иначе по темата на мене любимият форум си ми е на БРЗО : там нема банирания и сатанински тормоз.

Симеон Велики

Цитат на: FANATIK - 31 Дек 2010, 11:55:37
Ей Симеоне мене щеше да ме банираш, ако можеш ама плачеш че тебе те банирали. Що за келеме си ти а ?
Иначе по темата на мене любимият форум си ми е на БРЗО : там нема банирания и сатанински тормоз.

Тебе щях да те банна, защото пишеш полуграмотно. Иначе всеки да си пише каквото иска. Така мисля аз. А ти, не стига, че от вчера си в тоя форум, ами и вече започна да обиждаш. Във форума на БРЗО така ли се обиждате?
България на българите!

Исперих

Цитат на: Авитохол-165 - 30 Дек 2010, 23:07:48
Цитат на: Исперих - 30 Дек 2010, 22:36:51
Цитат на: Авитохол-165 - 30 Дек 2010, 22:26:44
Цитат на: Исперих - 30 Дек 2010, 22:19:38
Цитат на: Авитохол-165 - 30 Дек 2010, 21:44:40
[... и ще врещиш, че са се клели пред Апостола, ами ще те банват сега, наглост е да очакваш друго.
Най-голямата мерзост  от всичките мерзости извършени от идола ти, е именно оня момент в който измами хиляди българи с клетвата си на лобното място на Апостола!
Идоли нямам. А това ли е измамил е субективно мнение. За теб е, ама за мен не е, въпрос на гледна точка.
Значи сульо и пульо може да си води там заблудената пасмина и да си се кълне на воля, защото видиш ли сме демократи!?

Е това е тъпанарско мнение, което не виждам в каква връзка е казано.

За тебе тъпанарско, за мене не! Въпрос на гледна точка.
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Симеон Велики

3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.

Това е трета точка от така обичаните 20 точки на партия Атака. Значи, според тях, не е хулене на национална светиня това, на лобното място на Апостола на българската свобода някаква партийка да си провежда тяснопартийни митингчета и да се кълне в нещо, което не възнамерява да изпълни. Ами ако утре ДПС реши да направи митинг пред паметника на Апостола? Сигурен съм, че първи ще ревнете. Оо, извинете- забравих- вие отдавна вече не ревете срещу ДПС. Бат` Бойко не дава. Както и не даде тази година да си направите митинг пред паметника на Апостола на 19 февруари. Волен послушно се нареди на трибуната заедно с всички останали "грухтящи прасета". Как не го беше срам- та на същото място той се кле, че няма да стане част от подобна хайка мошеници...
Боже, не им прощавай!
България на българите!

Авитохол-165

Цитат на: Симеон Велики - 31 Дек 2010, 17:26:48
3. Строги санкции за ругателство с български национални светини и хули срещу България.
Това е трета точка от така обичаните 20 точки на партия Атака. Значи, според тях, не е хулене на национална светиня това, на лобното място на Апостола на българската свобода някаква партийка да си провежда тяснопартийни митингчета и да се кълне в нещо, което не възнамерява да изпълни.
Ама чакай малко, бе, теб кой те е назначил за пазител на лобното място на Апостола, от къде накъде ще казваш кой може и кой не да прави митинги там и да се кълне в нещо си? Ако утре реша да направя митинг там и да дам клетва, да поискам ли одобрението ти?
ЦитатАми ако утре ДПС реши да направи митинг пред паметника на Апостола? Сигурен съм, че първи ще ревнете.
Ами всеки нормален българин ще ревне, ще бъде мерзко. То е ясно, че за теб разлика между АТАКА и ДПС няма, даже ако трябва да избираш между двете, ще се претрепеш да гласуваш за ДПС, но това си е лично твой проблем.
ЦитатОо, извинете- забравих- вие отдавна вече не ревете срещу ДПС. Бат` Бойко не дава.
Оо, объркал си се, такива като теб вече не реват срещу ДПС, имате си АТАКА, тя ви е основният проблем и с нейното "громене" и "разобличаване" ще оправяте България.
ЦитатКакто и не даде тази година да си направите митинг пред паметника на Апостола на 19 февруари. Волен послушно се нареди на трибуната заедно с всички останали "грухтящи прасета". Как не го беше срам- та на същото място той се кле, че няма да стане част от подобна хайка мошеници...
Значи, когато прави митинг пред паметника е лош, когато не прави - пак. Що изобщо се пънеш, не мога да разбера, ясно е, че каквото и да се прави, ти ще си недоволен. Преживей я тая злоба и разочарование от АТАКА най-сетне и не се дръж като някоя фръцла. Това дали някой си е спазил клетвата или не, не го определяш ТИ, то си е твое мнение и не е меродавно.
ЦитатБоже, не им прощавай!
И съвети на Господ взе да даваш вече, бравос.

Авитохол-165

Цитат на: Исперих - 31 Дек 2010, 17:07:51
Цитат на: Авитохол-165 - 30 Дек 2010, 23:07:48
Цитат на: Исперих - 30 Дек 2010, 22:36:51
Цитат на: Авитохол-165 - 30 Дек 2010, 22:26:44
Цитат на: Исперих - 30 Дек 2010, 22:19:38
Цитат на: Авитохол-165 - 30 Дек 2010, 21:44:40
[... и ще врещиш, че са се клели пред Апостола, ами ще те банват сега, наглост е да очакваш друго.
Най-голямата мерзост  от всичките мерзости извършени от идола ти, е именно оня момент в който измами хиляди българи с клетвата си на лобното място на Апостола!
Идоли нямам. А това ли е измамил е субективно мнение. За теб е, ама за мен не е, въпрос на гледна точка.
Значи сульо и пульо може да си води там заблудената пасмина и да си се кълне на воля, защото видиш ли сме демократи!?
Е това е тъпанарско мнение, което не виждам в каква връзка е казано.
За тебе тъпанарско, за мене не! Въпрос на гледна точка.
Това си е глупендерско, нелогично и нямащо връзка с казаното дотук, мнение от всяка гледна точка.

Симеон Велики

Ами вас, драги атакисти, кой ви назначи за националисти? И кой ви дава право вие да определяте кой е патриот и кой не? Вие сте на принципа, който е против АТАКА, той е против България. Смежни сте! Жалки! Коментарите ти са просто думи, подредени една след друга- нямат смисъл, просто бърборене. А това, че АТАКА е като ДПС- вярно си е- те бяха част от предното правителство, за да могат да точат пари, вие подкрепяте сегашното, също по тази причина. Ама те наближават изборите, тогава ще си говорим.
България на българите!

Авитохол-165

Цитат на: Симеон Велики - 01 Яну 2011, 14:36:55
Ами вас, драги атакисти, кой ви назначи за националисти?
Ами най-малкото сме във форум, в който АТАКА е определена като националистическа партия. Ако имаш нещо против това, обърни се към администратора.
ЦитатИ кой ви дава право вие да определяте кой е патриот и кой не?
Не си спомням да съм го правил. По-скоро ти и подобните ти решавате, че атакистите не били патриоти.
ЦитатВие сте на принципа, който е против АТАКА, той е против България. Смежни сте! Жалки!
А ти и подобните ти сте на принципа, че АТАКА е най-голямото зло на тоя свят. Ето това е смешно и жалко.
ЦитатКоментарите ти са просто думи, подредени една след друга- нямат смисъл, просто бърборене. А това, че АТАКА е като ДПС- вярно си е- те бяха част от предното правителство, за да могат да точат пари, вие подкрепяте сегашното, също по тази причина.
И понеже твоите коментари са дълбоко смислени и не са празно бърборене, очаквам да обясниш как по-точно АТАКА точи пари, по подобие на ДПС? Наистина ще е интересно.
ЦитатАма те наближават изборите, тогава ще си говорим.
Е почти 3 години още, далечко са, става въпрос за парламентарните, те са от значение. Ще видим тогава, кой бил прав наистина и кой крив.

Hatshepsut

[gmod]Редактирах анкетата, давайки възможност на потребителите да си анулират гласа и да гласуват повторно, ако са си променили мнението. Добавих и форума на БРЗО като опция.[/gmod]

Симеон Велики

Не съм казвал, че Атака е най- голямото зло за България. Но не носи и нищо добро. А за най- голямо зло за България именно вие, атакистите, определяхте ГЕРБ. Това ме дразни най- много. Защото е видно, че в ГЕРБ няма промяна- нито в хората, нито в идеите и принципите им. Значи промяната е в Атака. Безпринципна и безусловна. Също като подкрепата ви за ГЕРБ.
А за това, че в Атака влизат много пари, е видно за всики- допреди изборите нямахте пари да плащате на застъпниците си по комисиите, а сега печатате диплянки в многохиляден тираж, раздавате дискове със запис на цирка на Волен, оборудвате с нова техника клубовете си, които местите в нови офиси, раздавате шалове, тениски, чаши... Или всичко това ви е от икономии. Ама разбира се, депутатите ви ходят по тяснопартийни митинги с автомобили на НС. 21 депутата, опа, останаха 20, като икономисат по хилядарка на месец от гориво, ето ти ги 20 000лв.- ще има за още едно клубче в с.Горно Нанадолнище. Може да не е много от полза, ама все трябва да ги вложите някъде...
България на българите!

Авитохол-165

Цитат на: Симеон Велики - 01 Яну 2011, 15:33:30
А за най- голямо зло за България именно вие, атакистите, определяхте ГЕРБ.
Не е вярно. Зло - да, но най-голямото не.
ЦитатА за това, че в Атака влизат много пари, е видно за всики
Много просто - държавна субсидия. Тя по никакъв начин не зависи от това, дали подкрепяш или не ГЕРБ. Аз се надявах да получа нещо конкретно за това, как АТАКА осребрява подкрепата си.

Симеон Велики

Цитат на: Авитохол-165 - 01 Яну 2011, 15:48:24
Цитат на: Симеон Велики - 01 Яну 2011, 15:33:30
А за най- голямо зло за България именно вие, атакистите, определяхте ГЕРБ.
Не е вярно. Зло - да, но най-голямото не.
ЦитатА за това, че в Атака влизат много пари, е видно за всики
Много просто - държавна субсидия. Тя по никакъв начин не зависи от това, дали подкрепяш или не ГЕРБ. Аз се надявах да получа нещо конкретно за това, как АТАКА осребрява подкрепата си.

Държавна субсидия Атака получаваше и в предния парламент. Оо, забравих- Волен беше казал за предния парламент, че парите от държавната субсидия ще ги дава за благотворителност. Затова са нямали пари. Явно в тоя парламент се е отказал от благотворителността. Абе, той беше казал още, че депутатите на Атака няма да пътуват с парламентарни автомобили...Все тая.
България на българите!

Авитохол-165

В предния парламент имаше някакви неразбории покрай държавната субсидия, нали имаше коалиция. В крайна сметка, АТАКА тогава получаваше много по-малко. Иначе и сега голяма част от субсидията отива за благотворителност. Глупост е да не се използва субсидията, всеки на мястото на АТАКА би я използвал и в това няма нищо лошо. Ако Сидеров е твърдял, че няма да я използва, значи се е изказал глупаво и е сгрешил. Доколкото знам, специално той не използва колите на НС. Някои депутати от АТАКА използват, което смятам, че не е много редно.
Пожелавам ти да си намериш партия, която при влизането си в парламента ще дава 100% от субсидията за благотворителност и никога няма да използва парламентарен транспорт. Понеже такава няма да намериш, ще трябва да си стоиш вкъщи по време на избори и да вършиш чудесна услуга на ДПС. Или може би някоя партия ще успее да спечели доверието на толкова извисена, безгрешна и високо морална личност, като теб?

Симеон Велики

Това, каква личност съм аз, няма значение. Аз нямам претенции да управлявам България. Примерът за субсидията и автомобилите ти го дадох, за да ти покажа, че Волен постоянно говори едно, а прави друго. Дефакто, откакто съществува Атака, вече 6г., нищо реално не е направила. Волен само приказва, хвърля някоя бомба в медиите, създава събитие и после заглъхва. Примери мога да ти дам колкото искаш. Говори, говори, говори... и млъква. Така политика не се прави.
България на българите!

Similar topics (5)

Отговори: 4
Прегледи: 6380

Отговори: 4
Прегледи: 2944

Отговори: 27
Прегледи: 21228

Отговори: 34
Прегледи: 38734

Отговори: 8
Прегледи: 4019