• Welcome to Българският националистически форум.

Вашето мнение за телевизия СКАТ

Започната от omerzen, 30 Яну 2010, 08:00:26

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

StefanPan

Много благодаря на Sturmmаnn за адреса

http://www.bg-tv.free.bg/skat_live.html

на който се вижда СКАТ онлайн.

Чудно ми е защо го няма в сайта  http://www.skat.bg/  А и форумът им не работи!
--------------------------------
А сега едно запитване:
Г-н Велизар Енчев!
Аз Ви уважавам. Защо не ме уважавате и Вие? Каква е тази ваша фраза:
"При една значителна активност 90% от нашите зрители отговарят с "Да" (или "Не") на зададения въпрос."
Изобщо няма да спадне авторитетът не предаването (а и вашият) ако кажете: "от 10 обадили се по телефона 9 са отговорили с <Да>" - или - "От 15 обадили се 80% са отговорили с <Не>".
Крайно време е да се убедите, че хората, които ви гледат и слушат, не са тълпа на митинг и искат абсолютна искреност.
И последно - до обявените телефонни номера трябва да са написани цените на разговорите! Бъдете в крак с времето и отворете СКАЙП по време на предаването. Това ще допринесе много за активността (и то на младото поколение)!

Желая Ви здраве и издръжливост!

Индивидуалист

Цитат на: StefanPan - 04 Мар 2010, 21:27:47
Много благодаря на Sturmmаnn за адреса

http://www.bg-tv.free.bg/skat_live.html

на който се вижда СКАТ онлайн.

Чудно ми е защо го няма в сайта  http://www.skat.bg/  А и форумът им не работи!
--------------------------------
А сега едно запитване:
Г-н Велизар Енчев!
Аз Ви уважавам. Защо не ме уважавате и Вие? Каква е тази ваша фраза:
"При една значителна активност 90% от нашите зрители отговарят с "Да" (или "Не") на зададения въпрос."
Изобщо няма да спадне авторитетът не предаването (а и вашият) ако кажете: "от 10 обадили се по телефона 9 са отговорили с <Да>" - или - "От 15 обадили се 80% са отговорили с <Не>".
Крайно време е да се убедите, че хората, които ви гледат и слушат, не са тълпа на митинг и искат абсолютна искреност.
И последно - до обявените телефонни номера трябва да са написани цените на разговорите! Бъдете в крак с времето и отворете СКАЙП по време на предаването. Това ще допринесе много за активността (и то на младото поколение)!

Желая Ви здраве и издръжливост!

Няма полза,не им пука за хората.Това е болест,почти всеки водещ зяпнал камерата и се мисли за велик.Не чакайте нищо от Енчев.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

omerzen

Преди малко посетих форума на АТАКА. Някойси Едуард Кръстев каза че СКАТ била станала "свиркаджийска телевизия". Явно въпросния "Едуард" е някой от намазаните лизачи.
Скъпи Едуард , най много да изсвириш някой друга свирня на инструмента на Валери Симеонов!
Апропо : Един от историческите Британски гейове също се е казвал Едуард. Даже по едно време е бил английски крал. Повечето на компания от гейове.    За туй че по едно време англичаните са му и спретнали прилично превратче.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

omerzen

Хайде сега. Недей тъй. Не съм казал че всички журналисти от СКАТ са на високо ниво. Но чак пък до такава степен да принизяваш господата Енчев и Касабов ... Не е хубаво тъй. Най меко казано.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

StefanPan

FELDMARSCHALL

Хммм...СКАТ трябва да направи нещо по въпроса да излъчва легално онлайн. :-k

omerzen

Сигурно причините са финансови , а от финанси не разбирам и не мога да си обясня нищо. Гледам СКАТ абсолютно безплатно чрез сателитна антена и приемник които са моя собственост. Които не са скъпи и за които платих еднократно. Цялата работа заедно с монтажа струва не повече от 200 лева , колкото един евтин телевизор.

omerzen

Току що по СКАТ излъчиха репортаж за откриването на някъкъв "МОЛ" в София. Предполагам че по този случай далавераджиите ( бизнесмените ) са "пуснали" промоционни стоки , сиреч по евтино. Това се прави в цяла България с цел "зарибяване" на клиентите. Тълпата от бедни хора е премазала няколко човека.
Оскотяването на българите продължава. Честито господа!
Репортажа сигурно ще го повторят в 19 ч. в централната новинарска емисия на СКАТ.
А пък ако някой от колегите софиянци е присъствал на събитието , може да коментира.

eдин Бългaрин

Нещо цензурата май играе здраво тук.
Уж темата е "Вашето мнение за телевизия СКАТ", пък забелязвам, че мненията, в които се изразява неодобрение към тази смешна кабеларка, се трият..
Питам се само дали има връзка между четирите изтривания на моя тема, засягаща Георги Първанов и изтриванията на мненията ми в тази тема, в които се изказах неласкаво за телевизията..
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Nordwave

Цитат на: eдин Бългaрин - 16 Мар 2010, 22:45:24
Уж темата е "Вашето мнение за телевизия СКАТ", пък забелязвам, че мненията, в които се изразява неодобрение към тази смешна кабеларка, се трият..
Питам се само дали има връзка между четирите изтривания на моя тема, засягаща турския цървул Георги Първанов и изтриванията на мненията ми в тази тема, в които се изказах неласкаво за смотаната телевизийка..

Въстанових ти тази тема http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=13294.msg131207#new Друга твоя публикация невиждам? Всеки които чуства че му е изтрито нещо неоснователно от модератор винаги може да подаде сигнал до мен. Ще помоля всеки един колега - модератор, да спазва задълженията си според правилата на Българският националистически форум.

eдин Бългaрин

Цитат на: Nordwave - 16 Мар 2010, 22:57:58
Цитат на: eдин Бългaрин - 16 Мар 2010, 22:45:24
Питам се само дали има връзка между четирите изтривания на моя тема, засягаща турския цървул Георги Първанов и изтриванията на мненията ми в тази тема, в които се изказах неласкаво за смотаната телевизийка..

Въстанових ти тази тема http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=13294.msg131207#new Друга твоя публикация невиждам? Всеки които чуства че му е изтрито нещо неоснователно от модератор винаги може да подаде сигнал до мен. Ще помоля всеки един колега - модератор, да спазва задълженията си според правилата на Българският националистически форум.

Сега сигурно трябва да ти благодаря, донасяйки ти половин теле и дамаджана с ракия, а?
То че си възстановил темата за Гоце, го видях Както и да е. Друг в въпросът, че онази тема бе трита 4(четири) пъти, без обяснение от страна на модерацията. Може би е такава практиката в този форум, признавам, че съм нов тук.
А в тази тема бях изразил мнение за телевизия сКАТ, което е изтрито. Има даже отговор на omerzen към мен. Не че бях казал нещо ултраважно, ама си беше моето мнение.
Карай да е весело, явно тук има теми-табу. Вече съм наясно, че това са критика към сКАТ и "политически некоректни" статии за Гоце Първаноглу  (:|
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Nordwave

Значи всеки които забележи че му липства тема или публикация може да се свърже със мен чрез ЛС. Само аз мога да виждам какво е изтрито и да го възстановя. Нещо което е възможно само в този форум. В други форуми като на АТАКА,ВМРО и т.н.т това е невъзможно. Моля , придържайте се към темата!

omerzen

Колега "един Българин". Радвам се че публикуваш в моята тема макар че мнението ти за телевизия СКАТ е противоположно на моето. Приемам го защото си е твое. Макар че лесно мога да докажа (и то аргументирано) че моето мнение е правдиво. Което разбира се ти запазва правото да имаш собствено мнение. А за партийната цензура-тук такава няма. Казва ти го човек който най много си е патил от нея. Знаеш го много добре. Знам по собствен горчив опит че на никой не му е приятно да му трият публикациите. Онова момченце Владко от стария форум (тук "Генерал Вазов") направо се престараваше в това отношение. Бих казал направо се оливаше. Да не кажа осираше. Ядосваше ме когато ме триеше мен и колегите ми. Размахваше бърсалката или изтривалката наляво и на дясно. Явно му правеше кеф да поизбърсва някои части на тялото ми.   :-) И на колегите също. Тук мисля че никой модератор или администратор по ЛС няма да ти откаже коментар , мнение или обяснение за някоя коригирана или изтрита публикация. На мен поне никога до сега не ми се е налагало да ги питам в това отношение. Макар че имам с тях няколко разменени ЛС-та по други въпроси по които съм искал помощ или съвет.

Сега сигурно трябва да ти благодаря, донасяйки ти половин теле и дамаджана с ракия, а?  ----> цитат

Ако предложението е отправено към мен , веднага го приемам! И аз ще донеса 1 дамаджана с вино и нещо там за мезе от родния край. Ще поканим и двата форума. Хем да се видим и опознаем. Ще седнем , ще хапнем , ще пийнем , ще пеем възрожденски песни и ще си разказваме вицове.  :boogie: :-D Ама няма да се караме и да се бием!  :eusa_naughty:  В никакъв случай! Таман ще се видя и с онзи екземпляр Владко и лице в лице да го питам : Що тъй бе младеж?
И най после да се видя с малката Пепи-моята форумна слабост.  ;-)  Която толкоз много ми е помагала и я уважавам истински.  :frd: (hi)

Sturmmann

Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

omerzen

Няма бе Щурмане! Аз ще ги напляскам непослушните момченца. Надявам се и другите да ми помагат във вразумяването. Няма сега да седнем и да се "тепаме" както викат братята македонци я!
Няма що да правим кефа на цигани и турци де! И на космополитите , щях да забравя.
Абе лесна работа. Ще се оправим някък. И ще се разберем.
А , и ще поканим и телевизия СКАТ да документира сдобряването. Щях да ги забравя че много се отклонихме от темата.

Similar topics (5)

Отговори: 18
Прегледи: 29521

Отговори: 0
Прегледи: 4989

Отговори: 1
Прегледи: 5810

Отговори: 26
Прегледи: 12775