• Welcome to Българският националистически форум.

Вашето мнение за телевизия СКАТ

Започната от omerzen, 30 Яну 2010, 08:00:26

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Sturmmann

Гледайте какво им писах сутринта.Но са ме изтрили.

""""Що прайте, талибани?  един Българин може да сте го баннали, но е с толкова промит мозък, че обижда всичко живо на

комунисти.Всички против атака били комунисти, не е добре човека.Има предложение от един от нашия форум към вашия

за среща, написал е, че ше апнем, ше пинем и няма да се бием.Аз това не го вярвам, мисля, че на петата минута ще

ви изринем и след това облеем, въпреки, че ще бъдем по-малобройни, най вероятно.Искате ли да си чукнем една среща

и да ви "оправим", промити муджахидински мозъци!?Пу за мене Владо!Много щъ повреда, ей!  """"

Аз пък искам да ги бием...
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

eдин Бългaрин

Цитат на: omerzen - 17 Мар 2010, 03:37:09
А за партийната цензура-тук такава няма.

Разправяй ги на някой друг тези хуморески. За 2-3 дни тук бяха изтрити, редактирани, променени и редактирани поне 10 мои мнения, а една тема бе трита 4(четири) пъти тук, в сравнение с което лиготиите на Владко от оня форум са като безобидна шегичка.
Цензурата тук може и да не е партийна, може просто да се дължи на интелектуална немощ, полуграмотност да го наречем, но пак си има политическите зависимости, щом като примерно се оказва, че Георги Първанов и СКАТ тук са недосегаеми тотеми.

Цитат на: жалкото ефрейторче колев с основно образование и кандилкащи се нервиПрестани с обидите!!! Правилата на форума са и за атакистите!
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

Sturmmann

Що те баннаха, бе джанъм? :-D

Заблудено атакистче...
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

eдин Бългaрин

Цитат на: Sturmmаnn - 18 Мар 2010, 00:54:53
Що те баннаха, бе джанъм? :-D

Заблудено атакистче...

Кой е "джанъм"? Ако си турчин, кажи си го.
А ме баннаха, щото оня форум напоследък се напълни с тъпанари и се превърна в протурска клоака. Което аз, естествено, не спестих и им го казвах от време на време. Отделно, дето модераторите там сякаш са излезли от кварталния клуб на ОФ.
Не че тукашните са нещо възвишено, ама поне не са такива болшевици и пишлигари като онези.

Цитат на: малкото ефрейторче колев с ниското челце и големите комплекси Спазвай правилата на форума и не обиждай!!!
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.

omerzen

Точно сега в момента "върви" предаването "Паралакс" на телевизия СКАТ с водещ Валентин Касабов и с гостуващи 2 негови колежки раследващи журналистки. "Разчепква" се корупцията в община Бургас.

Костадин Марков-заместник кмет на община Бургас от ГЕРБ , символ на корупцията в Бургас?

Утре можете да видите повторението на това предаване ето тук ----->http://www.skat.bg/preda.php?predID=5   
"Кликнете" върху снимката на Валентин Касабов , и предаването трябва да ви "излезе". 

За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Авитохол-165

Ами какво да ми е мнението за телевизия, в която има специално предаване за цигани, водещият на което е един от най-тъпите мангали на земята(а това си е постижение)? (n)

Nacional-Radikal

Цитат на: Авитохол-165 - 21 Мар 2010, 19:13:54
Ами какво да ми е мнението за телевизия, в която има специално предаване за цигани, водещият на което е един от най-тъпите мангали на земята(а това си е постижение)? (n)

Същият този водещ,Найден Рангелов се казва,получи предаването си с цел привличане на циганските гласове от страна на Атака.За това да е водещ на това предаване,основна е ролята на бившият областен пр.на Атака.Монтана Илия Петров и с изключителното съдействие на другаря Георги Ибришимов...тъста разбирай.Така,че затова да го има това предаване,заслугата е на смешниците от Атака.

ПС. Забравих да спомена,че на изминалите парламентарни избори,трети в листата на Атака за 12-ти многомандатен район Монтана,бе издигнат полуграмотният циганин от с.Разград-Лъчезар Стоянов...
За национално могъща и социално справедлива България

Авитохол-165

Цитат на: Nacional-Radikal - 21 Мар 2010, 20:00:00
Цитат на: Авитохол-165 - 21 Мар 2010, 19:13:54
Същият този водещ,Найден Рангелов се казва,получи предаването си с цел привличане на циганските гласове от страна на Атака.За това да е водещ на това предаване,основна е ролята на бившият областен пр.на Атака.Монтана Илия Петров и с изключителното съдействие на другаря Георги Ибришимов...тъста разбирай.Така,че затова да го има това предаване,заслугата е на смешниците от Атака.
ПС. Забравих да спомена,че на изминалите парламентарни избори,трети в листата на Атака за 12-ти многомандатен район Монтана,бе издигнат полуграмотният циганин от с.Разград-Лъчезар Стоянов...
Абе тоя мангал първо се явяваше в предаването на Касабов, където си скъса партийната книжка на ДПС и оттам си уреди работа в СКАТ. Ако от АТАКА са имали заслуги за това - сгрешили са. Това не обеснява какво още прави мангалското предаване с олигофрена водещ в уж "най-българската телевизия".

eдин Бългaрин

Тази версия сам ли я съчини или ползва услугите на мозъчния тръст "ефрейторчето колев - фелдмаршала"?

П.С. Моля администраторът на този форум да обърне внимание на своеволните прояви на създанието "генерал колев", което трие или редактира почти всяко мое мнение - с повод или без. За пример давам червения текст по-горе, който бе изтрит от въпросното същество, както е видно - без никаква причина, тъй като няма нарушение на нито едно форумно правило.

StefanPan

Днес - пълно затъмнение на СКАТ. Няма го на нито един сайт на живо.
Всички ли са по едно командуване?
Някой знае ли нещо? Аман вече!

FELDMARSCHALL

Nacional-Radikal

Цитат на: eдин Бългaрин - 22 Мар 2010, 17:38:24

Тази версия сам ли я съчини или ползва услугите на мозъчния тръст "ефрейторчето колев - фелдмаршала"?

П.С. Моля администраторът на този форум да обърне внимание на своеволните прояви на създанието "генерал колев", което трие или редактира почти всяко мое мнение - с повод или без. За пример давам червения текст по-горе, който бе изтрит от въпросното същество, както е видно - без никаква причина, тъй като няма нарушение на нито едно форумно правило.

А,не другарю.Това не е версия,това са фактите.Първото гостуване на Н.Рангелов в предаването Паралакс,бе осъществено именно благодарение на гореспоменатите другари И.Петров и Г.Ибришимов.Междувпрочем и двамата видни дейци на БКП,преди да се превъплатят в  националисти.Вервай ми,че по него време бях доста вътре в нещата.Обърни се към звездата на форумът ви Светозарчо да ти обясни нещата и престани да пишеш глупости,тук нема кой да ти верва.. :-D

eдин Бългaрин

Цитат на: Nacional-Radikal - 23 Мар 2010, 08:44:13

А,не другарю.Това не е версия,това са фактите.Първото гостуване на Н.Рангелов в предаването Паралакс,бе осъществено именно благодарение на гореспоменатите другари И.Петров и Г.Ибришимов.Междувпрочем и двамата видни дейци на БКП,преди да се превъплатят в  националисти.Вервай ми,че по него време бях доста вътре в нещата.Обърни се към звездата на форумът ви Светозарчо да ти обясни нещата и престани да пишеш глупости,тук нема кой да ти верва.. :-D

Наричането на дадена измислица "факт" в никакъв случай не я прави факт.
Дотук ти не си изложил нито един факт. Само голи измислици.
Гледам, че ме призоваваш да ти "вЕрвам". Така правеше един мадридски олигофрен, на когото доста глупаци навремето повЕрваха и днес плачат с горчиви сълзи. Аз открай време вЕрвам само в Господ.

Такива незначителни "фактаджии" като теб, боравещи със специалните разузнавателни средства на кръчмарската конспирация, ги удостоявам с нужното количество смес от внимание, ирония и презрение.

Нямам свой форум. Ако говориш за оня форум, то аз не пиша вече там. А svetozar е един от редовните форумци и е един от най-свестните националисти там. Видях, че и за него си писал глупости, ама те даже не са смешни, а направо тъпи. ;(

Давай още "факти", че стана весело.  :-D :-D :-D

Nacional-Radikal

Светозар го познавам прекрасно,така,че не ми говори кой какъв е.Светозарчо е един обикновен плужек,който по стечение на обстоятелствата стана общински съветник.Това което пиша са измислици за болни мозъци като теб.Изобщо не ме интересува "вниманието" ти към мен.Такива форумни мишоци познавам доста....избивате си комплексите тук..... :&

eдин Бългaрин

Цитат на: Nacional-Radikal - 23 Мар 2010, 11:45:49
Това което пиша са измислици

Е, поне си честен лъжец.

Similar topics (5)

Отговори: 18
Прегледи: 29521

Отговори: 0
Прегледи: 4989

Отговори: 1
Прегледи: 5810

Отговори: 26
Прегледи: 12775