Вашето мнение за телевизия СКАТ

Започната от omerzen, 30 Яну 2010, 08:00:26

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

omerzen

Cadet
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Цитат на: FELDMARSCHALL - 26 Мар 2015, 02:25:25
Голям смях с тоя часовник - ДПС дето показа Валери Симеонов в парламента, на който секундарника цъкаше наобратно! :Azn:
Това трябва да е: http://www.skat.bg/news.php?action=7&newsID=30097
И аз го гледах 

Обаче любопитното е какво си шушукат Каракачанов с Алиосман зад гърба на Симеонов?

За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Петкан

Banned
*
Veteran
Публикации: 8 642
България преди всичко!
Активен
Цитат на: omerzen - 15 Мар 2015, 12:16:20
В момента в предаването "Фронтално" по телевизия СКАТ върви надпис че ДПС лобира пред Европа в България да се провежда агитация на "майчин"  (турски) език. Аз не знам дали в Европейския съюз има турски партии и се агитира на турски език.
Ако гербаджийските кратуни поради глупост или тънки партийни сметки се хванат на анадолската уловка, това ще означава че България полупризнава турският език като официален за държавата. От там официализирането на турският език в България, до превръщането ив двунационална държава крачката е само една. Следващият ход е разпадането на България и присъединяването на остатъците и към Турция.
...
Това ще стане и ще си агитират на турски, колкото им се иска.
В Европа няма аналог на ДПС, но в някои други европейски страни може да се говори предизборно на унгарски в Румъния-Трансилвания, на фламандски в Северна Белгия и на  баски език (еускара) в Северна Испания.
Ad honores

omerzen

Cadet
*
Hero Member
R.I.P. 2015
Активен
Преди 71 години жителите на София преживяват най-големия си кошмар. Столицата е срината от британски бомбандировачи по времето на втората световна война
http://www.skat.bg/news.php?action=7&newsID=30171
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

rado84

**
Forum Member
Публикации: 142
Компютърен маниак
Локация: В компютъра.
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Atheism Atheism
Politics: None None
Активен
Цитат на: Петкан - 28 Мар 2015, 15:14:26
...
Това ще стане и ще си агитират на турски, колкото им се иска.
В Европа няма аналог на ДПС, но в някои други европейски страни може да се говори предизборно на унгарски в Румъния-Трансилвания, на фламандски в Северна Белгия и на  баски език (еускара) в Северна Испания.
Има и друго зло, не са само резняците - Русия. Постигне ли тя своето, ще ни разкъсат буквално и преносно и мангалите ще намажат най-много.

FELDMARSCHALL

Moderator
*
Hero Member
Публикации: 2 912
АРИЕЦ
Локация: РУСЕ
Зодия: Scorpio Scorpio
Religion: None None
Активен
Целта на Русия и Турция винаги е била да държат България слаба и да си поделят влиянието у нас! Сигурен съм че има тайни договорки между Путин и Ердоган за това нещо, а циганите са именно инструмента да ни държат в зависимост!

Франкист

банкетен революционер
Cadet
*
Hero Member
Публикации: 2 405
Локация: Кин-дза-дза
Активен
Цитат на: FELDMARSCHALL - 16 Май 2015, 15:30:44
Целта на Русия и Турция винаги е била да държат България слаба и да си поделят влиянието у нас!

+1

rado84

**
Forum Member
Публикации: 142
Компютърен маниак
Локация: В компютъра.
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Atheism Atheism
Активен
Цитат на: FELDMARSCHALL - 16 Май 2015, 15:30:44
Целта на Русия и Турция винаги е била да държат България слаба и да си поделят влиянието у нас! Сигурен съм че има тайни договорки между Путин и Ердоган за това нещо, а циганите са именно инструмента да ни държат в зависимост!
Знам. Точно това се опитвам да обясня на тъпите русофили, но "едно си баба знае, едно си бае" и продължават да бленуват как Русия щяла да ни вземе под крилото си. Стане ли това, ще изчезнем като народ и от картата на света.

omerzen

Cadet
*
Hero Member
R.I.P. 2015
Активен
Моля изгледайте това предаване
Телевизия СКАТ - Дискусионно студио (16.06.2015)
Престъпност и безнаказаност подпалват етнически конфликти

ВИДЕО ---> http://www.skat.bg/products.php?type=10&genre=8453

Similar topics (5)

Отговори: 18
Прегледи: 24902

Отговори: 0
Прегледи: 4644

Отговори: 1
Прегледи: 5430

Отговори: 26
Прегледи: 11148