• Welcome to Българският националистически форум.

Сидеров в пререкания с екипаж на "Луфтханза"

Започната от Red Rose, 03 Фев 2010, 20:14:06

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Sturmmann

Цитат на: Gemeto - 05 Фев 2010, 18:45:56

Вестник ,,Билд" пише, че Сидеров, който е с известен с атаките си срещу евреи, роми и турци, е нарекъл екипажа ,,расисти" и ,,арийци".

Малиииии, това направо ме уби, не мога да повярвам. :-D Във вестника на АТАКА написах, малко шеговито, че Сидеров е антифашист и мрази германците.Ще хване да се окаже истина. (rofl)
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

Death angel

Цитат на: Sturmmаnn - 05 Фев 2010, 22:39:30

Вестник ,,Билд" пише, че Сидеров, който е с известен с атаките си срещу евреи, роми и турци, е нарекъл екипажа ,,расисти" и ,,арийци".

Малиииии, това направо ме уби, не мога да повярвам. :-D Във вестника на АТАКА написах, малко шеговито, че Сидеров е антифашист и мрази германците.Ще хване да се окаже истина. (rofl)
И това да не вземе да те учуди !?
Не падай духом, където ти падне !

omerzen

Някой знае ли какво предпочита да си порка Волен ?
Май ще трябва да питаме геверал Вазов .
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

генерал Вазов

Sturmmann

Капкин, защо не извади пищака и не откри истерична безразборна стрелба, бе? (rofl)

Абе да ви кажа, верно е малко луд. Личи си му по погледа.
Боян Расате:

Renni

България  безвъзвратно  си  отива  това  е  истината  ;(

Panzerfaust

Цитат на: генерал Вазов - 06 Фев 2010, 02:01:35
Волен не пие!
И аз мисля, че не е от алкохол. Просто човекът има психически проблеми. Лошото е, че не се лекува, а ги задълбочава.

Генерал Колев

България над всичко!

Институционализиран

Sturmmаnn, а как ще коментираш 9-то правило на форума на атака ?
Айде, един националист може да не бъде фашист нито нацист, но в момента т.нар. демокрация си е чиста проба антинационализъм.  :-k
Цитат9. Забранено е проповядването на фашистка, нацистка и всякаква антидемократична идеология.
ВОЙНАТА Е МИР
СВОБОДАТА Е РОБСТВО
НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА

АЗ ОБИЧАМ ГОЛЕМИЯ БРАТ !

omerzen

Генерал Вазов какво ще каже по въпроса ?
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

valdope

Жалка картина. Как може това човече да се нарича националист?! Голяма коалиция в това правителство - единият лидер природно тъп а другият луд! Боже пази България!

Sturmmann

Цитат на: Gemeto - 05 Фев 2010, 22:43:19

И това да не вземе да те учуди !?

http://dnes.dir.bg/2010/02/04/news5821494.html

Сидеров: Няма да ми заповядва някаква си русокоса арийка

Германската авиокомпания "Луфтханза" е подала жалба срещу Волен Сидеров за нанесени обиди. Полицията във Франкфурт разследва случая.

Точно заради това говорителите на "Луфтханза" и на полицията във Франкфурт, с които разговаря ,,Дойче Веле", нямат право да дават официално информация, назовавайки имената си.

,,Дойче Веле" публикува разказа им. 53-годишният български политик се качил в самолета на германската авиокомпания, пътуващ на 3 февруари следобед от София за Франкфурт. Сидеров отказал да се подчинява на реда в самолета и се държал доста предизвикателно. Стюардесата се опитала да го успокои, но не успяла. С неуспех завършили и опитите на самия пилот. "В такива случаи", заяви говорител на "Луфтханза", "ние сме длъжни да уведомим полицията на летището, на което ще кацнем, защото носим отговорност за всички пасажери на борда".

Още повече, че лидерът на българската партия "Атака" продължил да буйства по време на целия полет - хвърлял храна в коридора и обиждал персонала, наричайки членовете му "нацисти" и "антисемити". Според представителя на "Луфтханза" Сидеров изкрещял на стюардесата, която го помолила да се държи прилично, следното: "Няма да ми заповядва някаква си русокоса арийка!" И някои от пасажерите помолили българския политик да се държи както трябва, но техните призиви го разярили още повече.

Заради буйстващия български гост пилотът приземил самолета не на предвидената писта с ръкав до самата сграда, а на странична позиция. Целта била да не се стига до скандали и на самото летище във Франкфурт. Алармираните от екипажа полицаи вече чакали самолета на самата писта и извършили проверка на документите на Сидеров в самия самолет. Лидерът на "Атака" продължил да сипе ругатни и по адрес на полицаите.

Сидеров е бил пиян. Това потвърдиха говорители на авиокомпания "Луфтханза" и на полицейския президиум във Франкфурт. Полицаите били принудени да пуснат българския политик заради показания от него дипломатически паспорт.
"Ако този човек не разполагаше с дипломатически паспорт, той щеше да бъде временно арестуван", заяви говорител на полицейския президиум. В такива случаи преди да пуснат задържаното лице полицаите са длъжни да вземат пръстови отпечатъци, да направят снимки, както и да поискат парична гаранция, тъй като става дума за чужд гражданин. Всичко това било спестено на Волен Сидеров.

Мамичката ти антифашистка аз на тебе, боклук комунистически.Показа ли истинския си облик?
Боян Расате:

omerzen

Това е нещо ново за мен . Явно Волен здравата е сгафил . Жалко .
Цитат на: Sturmmаnn - 07 Фев 2010, 06:48:34
Лидерът на "Атака" продължил да сипе ругатни и по адрес на полицаите.
"Ако този човек не разполагаше с дипломатически паспорт, той щеше да бъде временно арестуван", заяви говорител на полицейския президиум. В такива случаи преди да пуснат задържаното лице полицаите са длъжни да  вземат пръстови отпечатъци, да направят снимки, както и да поискат парична гаранция,    тъй като става дума за чужд гражданин. Всичко това било спестено на Волен Сидеров . ( забалежете ! )
Ами то само това оставаше да се случи и резила щеше да е върховен .
До колкото знам така се постъпва с обикновените турски трафиканти пренасящи наркотици от Анадола към Европа .
Жалка картинка .
Волене Волене , що тъй бе човек !
( Извинявам се на Щурмана за намесата в цитата )

Nordwave

Разговорът на висок тон между лидера на "Атака" Волен Сидеров и екипажа на "Луфтханза" станал заради... чаша вода. Това става ясно от разказа пред "Труд" на близки на националиста. Те категорично отричат твърденията от немска страна, че Сидеров е бил във видимо нетрезво състояние и че е хвърлял храна по пода. Шефът на "Атака" заминал за Франкфурт на лечение, разказаха от близкото му обкръжение. Бил на антибиотици. Почти през целия полет гледал филм. Поискал вода от стюардеса на видима възраст около петдесетте. Тя обаче не му донесла. След известно време Сидеров повторил молбата си - трябвало да си изпие антибиотика. Стюардесата обаче отново не му донесла вода. След като и след третата си молба не получил желаната течност, станал да си налее сам от бордовата кухня. Стюардесата му направила забележка, че трябва да се закопчее с колана. "Сядайте", казала му тя. "Ние, като сме втора класа, не сме втора категория хора", отговорил вече нервираният нашенец. От екипажа се ядосали. И започнал разговор на висок тон. Премиерът Бойко Борисов отказа да коментира случая . "Всеки може сам да определя поведението си. Надявам се Сидеров да обясни", лаконичен бе той. http://www.plovdivmedia.com/21471.html

omerzen

Може и така да е . Истината все някога ще излезе наяве .

Similar topics (5)

Отговори: 23
Прегледи: 8753

Отговори: 37
Прегледи: 10522

Отговори: 13
Прегледи: 4609

Отговори: 10
Прегледи: 3510