• Welcome to Българският националистически форум.

Клетва....

Започната от Стратег, 25 Юли 2010, 19:04:56

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Sturmmann

Цитат на: Стратег - 30 Сеп 2010, 19:51:53
Цитат на: Sturmmаnn - 30 Сеп 2010, 00:18:07
Цитат на: Стратег - 29 Сеп 2010, 20:06:38
Цитат на: Sturmmаnn - 29 Сеп 2010, 19:40:33
Аз съм Българин моето сърце принадлежи на Фюрера на Българите и на моя народ. Обречен съм да бъда страж на Родината борец за нейния живот и да я пазя всякога от всеки, който пречи на нейния възход. Заклех се!
Акой е този Фюрер ба българире - щото не знам да имаме никакъв фюрер, а даже думата не е българска.

Многоуважаемия Расате, как кой? :-D
Расате ли е фюрера на българите ? Наистина голем майтап :-D :-D :-D

Назови някой по-добър, аз не се сещам/.
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

rumena moma

ЦитатАми тогава ти няма да се заклеваш и готово - въпроса е решен.
:-) това е  едно  на ръка. не е обаче този "акцетът на предаването".

Цитатсамо дето жените не са били така нахитрели и не са били толкова развратни.

О....., точно така ! само дето си пропуснал да допълниш, че в ония времена са живели истински мъже , смели и достойни .  не комплексирани  многоэнайковци с изперверзени сексуални наклонности.

Мишок

Цитат на: Sturmmаnn - 30 Сеп 2010, 19:58:37

Назови някой по-добър, аз не се сещам/.
Йоло Денев и Елтимир са възможни твои кандидати :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Мишок

http://vbox7.com/play:3350a56b84
Клетвата на ВМРО - "Мера според мера"

Много ми хареса и забележете не се кълнат в някой си измислен Тангра, а в истинният Бог

Редактирано от модератор: Подмяна на невалиден линк с валиден.

Алцек

Цитат на: FANATIK - 10 Юли 2011, 19:11:01
Клетвата на ВМРО - "Мера според мера"
Много ми хареса и забележете не се кълнат в някой си измислен Тангра, а в истинният БОг

И каква е разликата,дали се кълне в Тангра или в истинният БОГ.
Всеки носи БОГ в сърцето си,името не е от значение.Отричате Тангра,а преди покръстването (за мен е предателство спрямо народа) в какво са вярвали?Казах че покръстването е предателство защото
както пишат някои историци било наложително да се покръстим.Било заради политическата обстановка в ония времена,за да ни приеме света и т.н.и т.н. Глупости на търкалета,нали сме били сила на Балканският полуостров,кой да ни приема.България винаги е страдала от дупедавци управници и некадърни политици,и всичко започва още в ПБЦ.
Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

Panzerfaust

Аз не отричам Тангра (или който е бил), обаче сега сме предимно православни.

Щурмовак

Цитат на: алцек - 16 Авг 2011, 23:05:51
Всеки носи БОГ в сърцето си,името не е от значение.Отричате Тангра,а преди покръстването (за мен е предателство спрямо народа) в какво са вярвали?Казах че покръстването е предателство защото
както пишат някои историци било наложително да се покръстим.Било заради политическата обстановка в ония времена,за да ни приеме света и т.н.и т.н. Глупости на търкалета,нали сме били сила на Балканският полуостров,кой да ни приема.България винаги е страдала от дупедавци управници и некадърни политици,и всичко започва още в ПБЦ.

И аз смятам, че няма значение. Самата идея на клетвата, според мен, е да се закълнеш в нещо свято за теб. А какво по свято от Бога, в който вярваш. Няма значение името му, важна е идеята :)
Национална Съпротива България

Sturmmann

Има значение, едните се кълнат в бога Йехова(евреин), а другите в Бога-Слънце-Танрга.
Боян Расате:

Мишок

Цитат на: алцек - 16 Авг 2011, 23:05:51
Ами разликата е проста: тангра не е никакъв Бог, а демон -бяс, пък и никой не знае нищо за него.
Как някой може да вярва в тангра, ако дори незнае как се наричат свеениците тангристи ?
Истинният Бог си е истинен, а пък бяса си е бяс и никога не води до нищо добро.

Мишок

Цитат на: Sturmmаnn - 17 Авг 2011, 03:59:48
Има значение, едните се кълнат в бога Йехова(евреин), а другите в Бога-Слънце-Танрга.
Йехова не е евреин, Той е Бог и е създал всички на тази земя и всичко.
Абе ти да не се имаш за по -умен от героите на България дето до един са били православни а ?
Голям мозък си бе - айде заминавай да се покланяш на Бог тангра пропагандиран от : комунисти, евреи и масони !!!!

Индивидуалист

Бог е освободил човек от всякакви клетви

както самия той да се заклева,така и в други случаи вярата в Христа предпазва човека от всяка клетва насочена към него за да му нанесе някаква вреда
неутрализира я

безсмислени са гръмките фрази след като не знаеш какво ще бъде утре
да не стане днес се клел пък утре се насрал
от страх примерно

по-добре някакво обещание,което е далеч от клетвата,но дори и за обещанието Библията казва:по-добре не се обричай,отколкото да се обречеш и да не изпълниш.

така че според мен по-малко приказки и повече действия
от много дърдорене никога не е имало полза
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Алекс

Бог е извънземен !

632 , 681 , 1876 , 1878
Никога не забравяй , че си Българин !

Sturmmann

Християнството е малоумие.
Боян Расате:

Мишок

Цитат на: Sturmmаnn - 18 Авг 2011, 00:12:08
Християнството е малоумие.
Така ли ..... значи сънародниците ти са малоумни а ?
А и самият Левски за тебе  е бил малоумен, но пък ти си явно страшно умен и велик а ? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Тази тъпанарщина къде ти я казаха а, в синагогата ли  :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Nordwave

Цитат на: Panzerfaust - 16 Авг 2011, 23:33:12
Аз не отричам Тангра (или който е бил), обаче сега сме предимно православни.
Много точно казано!  :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: