• Welcome to Българският националистически форум.

Визитата на Ердоган и Атака

Започната от Симеон Велики, 04 Авг 2010, 23:12:55

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как от Атака ще посрещнат турския министър- председател?

С мощен протест пред сградата, в която ще има посещение.
С кратко протестно писъмце.
Като подкрепяща управлението (и визитата на Ердоган) партия.
Ще се скрият като мишки и ще обясняват, че не са в позиция да протестират.
С мижав протест в покрайнините на София, колкото да отчетат дейност.
Нямам мнение.

Симеон Велики

Може би повечето от вас знаят, че предстои визита в България на турския министър- председател Реджеп Ердоган. А колко от вас знаят как ще реагират от Атака на тази визита?
България на българите!

генерал Вазов

Аз знам, но ще научиш когато му дойде времето.

omerzen

Предполагам ще реагират както им каже Бат Бойко.
Дали циганина от Анадола ще бъде посрещнат като Берлускони?
С момичета от Атака в национални носии и с хляб и сол. Всъщност идеята никък не е лоша.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

генерал Вазов

омерзен, искам да те попитам как ще реагираш ти?

omerzen

Добре ще отговоря. Ако предават височайшата визита по телевизията ще гледам.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Симеон Велики

Цитат на: omerzen - 04 Авг 2010, 23:23:31

Разбира се, че ще я предават- от слугинажната телевизия БНТ няма да пропуснат поредната възможност да се харесат на дебеловратия Бойко. И ще се оглеждаме за "хубавото лице на Атака", както нарекоха Калинка в Турция.  :girl:
А беловласият старец може да си пийва някъде чашка уиски и да крещи пред телевизора.  :lqlq:

Цитат на: генерал Вазов - 04 Авг 2010, 23:19:01
Аз знам, но ще научиш когато му дойде времето.

Ауу, и сега ден и нощ няма да спим, за да гадаем какво ли са измислели от Атака за посрещане на Ердоган Щом и Вазов го крие, трябва да е нещо наистина стойностно. Брей... (think)
България на българите!

omerzen

:-) Че Калина си е хубава, хубава е.
Гадното е друго. Гадното е че турците имат стар рефлекс и разбират от хубави гяурки още от време оно.
Тъпото е че прекалено много се докарваме на турците. За да им се харесаме.

генерал Вазов

Цитат на: omerzen - 04 Авг 2010, 23:23:31

браво! Нали знаеш, че преди да погледнеш треските в чуждото око, извади гредата от своето.

omerzen

Не разбирам за какво говориш.

Симеон Велики

Цитат на: omerzen - 04 Авг 2010, 23:43:22
Не разбирам за какво говориш.

И аз не разбрах.
България на българите!

генерал Вазов

Ами ще стоиш у вас и ще гледаш по телевизията, а на нас намираш кусур, отсега си почнал да плачеш. ХАйде, направи ТИ нещо против Ердоган, пък тогава се заяждай с АТАКА.

Петкан

Цитат на: Симеон Велики - 04 Авг 2010, 23:12:55
Може би повечето от вас знаят, че предстои визита в България на турския министър- председател Реджеп Ердоган. А колко от вас знаят как ще реагират от Атака на тази визита?

Това са кадри от репетицията на парламентарната група на АТАКА и г-н архонт молла Бинев,които се готвят да посрещнат г-н Ердоган с толерантна купонджийска молитва в контекста на безрезервната подкрепа на ГЕРБ,които са "ЗА" Турция в ЕС.

iranian molla
===

А после Ердоган ще поздрави АТАКА с това парче...
t.A.T.u -kalinka

Ad honores

omerzen

Цитат на: генерал Вазов - 04 Авг 2010, 23:55:16
Ами ще стоиш у вас и ще гледаш по телевизията, а на нас намираш кусур, отсега си почнал да плачеш. ХАйде, направи ТИ нещо против Ердоган, пък тогава се заяждай с АТАКА.
Ами какво да направя бе генерале!?  Аз да не съм във власта като твоя Волен Сидеров че да мога да направя нещо. Например Сидеров като партиен шеф може да вдигне структурите на Атака (колкото са останали) и да замерят Ердоган с развалени яйца. Друг е въпроса дали Бате Бойко ще му разреши. Предполагам няма.

генерал Вазов

Петкан и после ми обяснявай че не си на нивото на махленска седянка. Даже си и на по долно ниво!

Петкан

Цитат на: генерал Вазов - 05 Авг 2010, 10:01:59
Петкан и после ми обяснявай че не си на нивото на махленска седянка. Даже си и на по долно ниво!
:-DДа,може и да е
Цитатпо долно ниво!
(пропуснал си тиренцето!...за степента на нивото,а хора с претенции това трябва да го знаят! :-D),ама не ме чука никой-нито гербаджии,нито ердогановци.
А това е любимото занимание на твоите приятели от ПГ АТАКА.
Бедната депутатка...Като си помисля,какво ли е и поръчал нейният фюрер?!
Ad honores

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 9882

Отговори: 2
Прегледи: 1506