• Welcome to Българският националистически форум.

Визитата на Ердоган и Атака

Започната от Симеон Велики, 04 Авг 2010, 23:12:55

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Как от Атака ще посрещнат турския министър- председател?

С мощен протест пред сградата, в която ще има посещение.
С кратко протестно писъмце.
Като подкрепяща управлението (и визитата на Ердоган) партия.
Ще се скрият като мишки и ще обясняват, че не са в позиция да протестират.
С мижав протест в покрайнините на София, колкото да отчетат дейност.
Нямам мнение.

генерал Вазов

Цитат на: omerzen - 05 Авг 2010, 15:19:39
Да допуснем че Вазов е отишъл да докладва на Сидеров.  :-)

За кое бе? За тримата малоумници в един форум ли?? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА човече, много си зле бе....ние се занимаваме политика на висше ниво бе, не с форуми. Аз си вися тука щото съм отпуска до края на месеца а навън вали със страшна сила, а и ми е кеф да ви дразня. Но споко другата седмица ще ви оставя, отивам да се забавлявам (party) (party) (party) (party) (party)

Индивидуалист

Цитат на: генерал Вазов - 05 Авг 2010, 16:22:11
и ми е кеф да ви дразня. (party) (party) (party) (party) (party)

неизживяно детство ли? Как се съчетават висша политика и дразнене във форуми? Нещо съмнително има.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

omerzen

Цитат на: генерал Вазов - 05 Авг 2010, 16:12:35
Цитат на: Петкан - 05 Авг 2010, 14:31:53
А това,че Капка е правил скандал на мъжа си в стаята на АТАКА в НС,знаеш ли?...И заради кого?
Аз не го знам, а я кажи ти откъде го знаеш? От ШОК ли? Или от Уикенд?
  Ами той Волен не даваше ли интервюта там?
В тия вестници дето са турска собственост чрез подставени лица.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Nordwave

[admin]2.5 Не са желателни прекомерните off-topic – мнения, които не са свързани с темата. Моля спазвайте правилата![/admin]

penko

За кое бе? За тримата малоумници в един форум ли?? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА човече, много си зле бе....ние се занимаваме политика на висше ниво бе, не с форуми. Аз си вися тука щото съм отпуска до края на месеца а навън вали със страшна сила, а и ми е кеф да ви дразня. Но споко другата седмица ще ви оставя, отивам да се забавлявам (party) (party) (party) (party) (party)

Наистина  властта  и  парите  променят  съзнанието  на  хората   и  се  главозамайват  до  полуда .  |-)
генерал Вазов  ти си много  надменен  човек  като  ти  чета  глупостите  се  разбира че  все  още  не  можете  да  осъзнаете   колко  сте  жалки  и  смешни  пред  собствения  си  лекторат  но  скоро  ще  ви  бият  дуспата  на  местните  избори  догодина . Те  правили  висша  политика  боже  колко  луди  има  на  този  свят  на  всичкото  от  горе    те  ни  управляват  . :-D

Атака  вече  е  мъртва  като  лекторат  разбираш ли  какво  искаме  да  ти  кажем ?  :damn:

Петкан

Цитатние се занимаваме политика на висше ниво бе, не с форуми.
:-D :-D :-D
Абе,Вазов!Весел човек си ти!!!
Откога крепенето на чужди топки се нарича "висша политика"?
Ad honores

Симеон ВеликиTopic starter

Цитат на: omerzen - 05 Авг 2010, 17:29:22
Цитат на: генерал Вазов - 05 Авг 2010, 16:12:35
Аз не го знам, а я кажи ти откъде го знаеш? От ШОК ли? Или от Уикенд?
  Ами той Волен не даваше ли интервюта там?
В тия вестници дето са турска собственост чрез подставени лица.

Не само дава интервюта, ами и пише собствени статии. И не му дават малка колонка в края на вестника, ами му дават по цели страници.
България на българите!

penko

Аз  гласувах  за :

Сидеров  ще  извърши  отново  предателство  и  отново  по  казионните  медии  например  във  предаването    " Сеизмограф  " на  Светла Петрова   ще  дрънка  разни  глупости  как  трябва  да  си  направим   редакционна  бележка   и  разни  други  небивалици  за  национализъм  които  му  се  въртят  във  болната  му  глава  . :^)
Както  казваше  един  журналист  дрън  - дрън  100 чадъра  в  тиквата  .  :twak:

Сидеров предаде Западните покрайнини

Това  което  стана  със  българите   във  западните  покрайнини   като  краен  националист  ще  го  обясня  по  гьобелски   .

Това  е  все  едно  Сидеров  да  накара  всички  националисти  да  си  купят  два  модела  обезболяващи  вазелин-чета  на  различни  фирми  и  да  отидат  при  някой  турски  манафин  да  ги  изпробват  кой  е  с  по  добро  качество  и  да  си  направим  една  редакционна  бележка  след  тяхното  ползване  .

Но  истината  и  във  двата  случая  е  че  българите  си  остават  прекарани  от  цялата  тази  работа  независимо  коя  марка  вазелин  ползват  .  Имам  усещането   че  Сидеров  нещо  май  се  е***а  със  нас . :^)

Милите хорица от Западните покрайнини. С интерес чакам да прочета какво ще каже Вазов по темата.
Защо Волен и обкръжаващите го не казаха в парламента, че докато Сърбия не ни върне незаконно притежаваните Западни покрайнини, тя няма място в ЕС?
Еее, ама нали гласуваха "въздаржал се", това е достатъчно, какво да ходят да се пенят...

Цитат на: Индивидуалист - 05 Авг 2010, 15:38:54
Владо отиде да стреля по врабчета.
Абе кога е посещението? Кого да питам пак?  8-)

Все още се очаква официалната дата на визитата му. Предполагаше се, че ще е в началото на август, но явно ще е по- късно. Но ще дойде- трябва да ревизира работата на подчинените си партийки- ДПС, ГЕРБ и Атака.
България на българите!

Цитат на: penko - 05 Авг 2010, 22:51:35
Аз  гласувах  за :

Сидеров  ще  извърши  отново  предателство  и  отново  по  казионните  медии  например  във  предаването    " Сеизмограф  " на  Светла Петрова   ще  дрънка  разни  глупости  как  трябва  да  си  направим   редакционна  бележка   и  разни  други  небивалици  за  национализъм  които  му  се  въртят  във  болната  му  глава  . :^)
Както  казваше  един  журналист  дрън  - дрън  100 чадъра  в  тиквата  .  :twak:

Сидеров предаде Западните покрайнини

Това  което  стана  със  българите   във  западните  покрайнини   като  краен  националист  ще  го  обясня  по  гьобелски   .

Това  е  все  едно  Сидеров  да  накара  всички  националисти  да  си  купят  два  модела  обезболяващи  вазелин-чета  на  различни  фирми  и  да  отидат  при  някой  турски  манафин  да  ги  изпробват  кой  е  с  по  добро  качество  и  да  си  направим  една  редакционна  бележка  след  тяхното  ползване  .

Но  истината  и  във  двата  случая  е  че  българите  си  остават  прекарани  от  цялата  тази  работа  независимо  коя  марка  вазелин  ползват  .  Имам  усещането   че  Сидеров  нещо  май  се  е***а  със  нас . :^)

Все повече се убеждавам, че още в началото Сидеров е бил наясно, че целта му е еднократно да се добере до властта, да прибере колкото може дивиденти и да се оттегли на СЕйшелските острови. Затова и сега прави такива виртуозни маневри в изказванията си- не му пука, той вече е взел това, което е искал.
България на българите!

omerzen

Цитат на: Петкан - 05 Авг 2010, 22:18:42
Цитатние се занимаваме политика на висше ниво бе, не с форуми.
:-D :-D :-D
Абе,Вазов!Весел човек си ти!!!
Откога крепенето на чужди топки се нарича "висша политика"?
Ами зависи от топките. Например Георги Коритаров обяви че неговите топки били железни.
Ако и топките на бат Бойко са такива, този който ги крепи бая ще се озори.

Железни топки.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

hackera96

Като подкрепяща управлението (и визитата на Ердоган) партия.

генерал Вазов

Цитат на: Симеон Велики - 05 Авг 2010, 23:22:14
Милите хорица от Западните покрайнини. С интерес чакам да прочета какво ще каже Вазов по темата.
Защо Волен и обкръжаващите го не казаха в парламента, че докато Сърбия не ни върне незаконно притежаваните Западни покрайнини, тя няма място в ЕС?
Еее, ама нали гласуваха "въздаржал се", това е достатъчно, какво да ходят да се пенят...

Понеже сте и неграмотни, ще ви ограмотя малко. Въздържал се означава против. Прочети правилника на Народното събрание преди да се пениш толкова. Относно Западните покрайнини. Там има една организация, която обединява българите, казва се Демократичен съюз на българите в Сърбия. Ти може и да не си виждал жив българин оттам, но ние поддържаме доста добри контакти с тях, ходим им на гости, направихме страхотно шествие за Ньойския договор в Босилеград, за 19-ти февруари и т.н. И да ти кажа честно мен ме интересува мнението на хората там, за това как ни приемат и в какви отношения сме, а не твоето. А те ни приемат. Мога да кажа че имам доста приятели там, имаме партийна организация  с над 100 члена в самия Босилеград и т.н АТАКА там по гласове е първа. Пък ти си лай колкото си искаш.

Цитат на: генерал Вазов - 06 Авг 2010, 11:36:39
Цитат на: Симеон Велики - 05 Авг 2010, 23:22:14

Понеже сте и неграмотни, ще ви ограмотя малко. Въздържал се означава против. Прочети правилника на Народното събрание преди да се пениш толкова. Относно Западните покрайнини. Там има една организация, която обединява българите, казва се Демократичен съюз на българите в Сърбия. Ти може и да не си виждал жив българин оттам, но ние поддържаме доста добри контакти с тях, ходим им на гости, направихме страхотно шествие за Ньойския договор в Босилеград, за 19-ти февруари и т.н. И да ти кажа честно мен ме интересува мнението на хората там, за това как ни приемат и в какви отношения сме, а не твоето. А те ни приемат. Мога да кажа че имам доста приятели там, имаме партийна организация  с над 100 члена в самия Босилеград и т.н АТАКА там по гласове е първа. Пък ти си лай колкото си искаш.

А ти понеже си грамотен, обясни ми тогава, защо не гласуваха тогава направо с "Против", ами с "Въздаржал се"? Защото са ку*ви! А защо, щом като имате приятели от там, не ги подкрепихте в протеста им в София? И защо не изпратихте свой човек на конференцията им? Защото сте ку*ви! Защото ви е страх от мнението на бат`Бойко. Смешници. Имали били приятели. Използвате ги само за реклама. И не ви е срам от това- Волен го е грижа за българите от Западните покрайнини, колкото султана на Оман го е грижа за белите мечки.
Нали имате много дипломатично настроени хора в ПГ, нали всичките там са много кадърни, защо не убедиха и герберите да гласуват "Въздаржал се"? Как става все така, че те убеждават вашите как да гласуват?
България на българите!

omerzen

Няма нужда чак толкова да бъдем ограмотявани.
"въздържал се" може да означава тако и вако.
Все едно да си изправен пред дилемата автобус да те сгази на пешеходна пътека и ти да гласуваш "въздържал се".

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 11392

Отговори: 2
Прегледи: 1742