• Welcome to Българският националистически форум.

Българска православна църква в Милано, Италия

Започната от Стратег, 26 Сеп 2010, 09:52:18

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

gutito1964

а бе мишок кви са тия сандвичи с риба бе нямаше ли луканка или ти толкова си станал християнин че си забравил че си българин и си почнал да ядеш разни боклуци българина и по това си личи дали яде българско ядене

omerzen

За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

генерал Вазов

Цитат на: omerzen - 06 Дек 2010, 10:30:13
Мишок при езичниците има ли пости?

Рамазан байряма какво мислиш че е ?

генерал Вазов

Цитат на: gutito1964 - 06 Дек 2010, 06:22:26
а бе мишок кви са тия сандвичи с риба бе нямаше ли луканка или ти толкова си станал християнин че си забравил че си българин и си почнал да ядеш разни боклуци българина и по това си личи дали яде българско ядене

Пич сега са Коледни пости, и освен на Никулден когато се яде риба, през останалото време не се яде нищо от животински произход. И така 40 дена до Коледа. Това означава да не ядеш нищо в което има яйца, сирене, кашкавал , мляко, месо и т.н. единствено морските дарове не влизат към месото и са позволени. Например спагети с морски дарове. Това което се яде на  Бъдни вечер като пълнени чушки и т.н. всъщност за 90 % от българите се яде само на Бъдни вечер и не знаят, че това е последния от дните на поста.

gutito1964

знам много добре какво е пости и че днес е никулден и се яде пълнен шаран аз не ги спазвам пък тука тея дето се пишат големи християни кат мишока например ми е много интересно как ще ги издържи той тия пости по добре напрово да хваща гората и без това искаше да става четник та с един куршум два заека да удариш мишок стягай са 40 дена да те видим и ни докладвай секи кво си ял най ще полезна за тебе супа от коприва

Мишок

Цитат на: генерал Вазов - 06 Дек 2010, 10:57:03
Цитат на: omerzen - 06 Дек 2010, 10:30:13
Мишок при езичниците има ли пости?

Рамазан байряма какво мислиш че е ?
Мисиоманите не се водят езичници и байрамите им не са постене.
Наистина ли толкова ти е акъла ?

Мишок

Цитат на: gutito1964 - 06 Дек 2010, 11:13:23
знам много добре какво е пости и че днес е никулден и се яде пълнен шаран аз не ги спазвам пък тука тея дето се пишат големи християни кат мишока например ми е много интересно как ще ги издържи той тия пости по добре напрово да хваща гората и без това искаше да става четник та с един куршум два заека да удариш мишок стягай са 40 дена да те видим и ни докладвай секи кво си ял най ще полезна за тебе супа от коприва
Сега не постя - работата ми е тежка и ще остана без сила. Православието е добро, като Бога и разрешава при такова положение да не се пости.
Иначе има разни видове пост и всеки сам си решава, какво и колко време да пости. За 40 дена постене няма да ми стане нищо и ще го искарам спокойно, но сега не му е времето.
Супата от коприва иначе е много вкусна и не е за глупашки подигравки.

Nordwave

Similar topics (5)

Отговори: 10
Прегледи: 15502

Отговори: 15
Прегледи: 7178

Отговори: 0
Прегледи: 1492