• Welcome to Българският националистически форум.

Отзив на Боян Расате в Altermedia

Започната от Veskou, 10 Ное 2010, 20:16:59

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Veskou

Ето какво написа някой си по адрес на Боян Расате:

Mishok // Nov 6, 2010 at 14:34

Май от БНС трябва да застрелят Расате дето е пускал жена си на албанци.
Този Яне Янев е отявлен враг на ВМРО, негов дядо е бил убит от тази организация.

Ето какво отговори бившия лидер на БНС :-D

Боян Расате // Nov 8, 2010 at 17:26

Абе Мишок, не жена ми, а майка ти вероятно се пуска на мангали в България, докат ти лижеш задника на жабарите в Италия.
Искренно се радвам на олигофрени като теб, дето крещят срещу ДПС, срещу исляма и т.н., и в същото време разнасят смрадта и лъжите на турското мюре Ирена Кръстева... Това и още други лайна се изписаха не без помощта на един Юда от БНС. Но това е тема на друг разговор...
Организацията БНС няма да коментирам, защото аз съм я създал и не е коректно сега да ги критикувам. Какво правят си е тяхна работа. Може да е лошо, а може и да е хубаво, но при всички случаи е повече от това, което ***** като теб вършат – малко форумен национализъм и толкоз !!! Аз съм Боян Расате и за мен са чували както в България , така и извън нея. Какво съм направил за национализма ще каже времето, а не клошари като теб. Мен поне хората ме познават, докато ти и "стефчо" ще си останете шушумиги...
Пък, ако ти стиска ела да ме застреляш, ама гледай да се подготвиш по-добре от онези дето идваха напролет, че да не бягаш като тях, защото този път може и да се стигнем! HH

http://bg.altermedia.info/?p=15585#comments
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Amenhotep

Мишока пак са го налазили бесовете...

Death angel

А те дали са го пускали някога !?
Не падай духом, където ти падне !

Absinthia

Мишокът най накрая ще го поступат някъде ама аайде! :-D

Франкист

Не превръщайте национализма в евтина клюкарница!!!!!

Ратникъ

Расате са го изгонили от БНС ли ????????????? Ако е така тия пичове ми се издигат много яко в очите !!!!!!!!

Veskou

Цитат на: otto_remer - 12 Ное 2010, 23:26:28
Расате са го изгонили от БНС ли ????????????? Ако е така тия пичове ми се издигат много яко в очите !!!!!!!!

Чак сега ли разбираш... А, че то БНС не е БНС без Расате. Да си го кажеме ясно и точно - от тоя Асен Кръстев никакъв лидер не става. Не може някой на 22 да бъде водач на (имаща се за) сериозна националистическа организация.
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Алекс

Смешна работа..Имам чувството че всички днешни националистически партии съюзи движения и прочие.Са един голям цирк..За жалост е жалко..
632 , 681 , 1876 , 1878
Никога не забравяй , че си Българин !

skadansk

Цитат на: Veskou - 13 Ное 2010, 00:02:21

Чак сега ли разбираш... А, че то БНС не е БНС без Расате. Да си го кажеме ясно и точно - от тоя Асен Кръстев никакъв лидер не става. Не може някой на 22 да бъде водач на (имаща се за) сериозна националистическа организация.

Много ги разбираш нещата за 17 годишен. Ако обаче познанията ти бяха базирани на реална представа за ситуацията, щеше да знаеш, че нито Асен (който не е едноличен лидер на БНС, а е съпредседател заедно с още двама човека), нито някой от другите двама е изгарял от голямо желание да бъде водач, лидер или да заема, какъвто и да е пост по-специален в организацията. Това го наложиха обстоятелствата след решението на Расате да се отдръпне и сегашната формула за ръководство е временна, както беше ясно посочено в организационните материали по повод промените. По-лесно е обаче да си виртуален разбирач.

Относно възрастта е ясно, че младите хора винаги носят със себе си риска да не бъдат приемани на сериозно от по-възрастните, поради характера на обществото ни и мисленето на хората. За справка обаче, двама от новите водачи на БНС са на по 25 години (включително Асен, за който ти казваш, че е на 22), а третия човек е на 28. На колко според теб трябва да бъдат водачите на една организацията, която е съставена предимно от млади хора? На 50 ли? Влезнах изобщо в този олигофренски разговор за годините, за да те накарам да се замислиш, а не защото наистина вярвам, че възрастта има значение толкова голямо  ;-)
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Ратникъ

Но какво е провокрало Расате да се оттегли ??? Съжалявам ако провокирам смях с въпросите си, но бях в Щатите няколко месеца и не знам каквостава тука в средите !!!
БНС - без расате е потенциален партниор вече и за други организации ! БРАВО АДМИРИРАМ ! ХВАЛА НА БНС !

Veskou

Цитат на: skadansk - 13 Ное 2010, 01:46:12
Цитат на: Veskou - 13 Ное 2010, 00:02:21

Много ги разбираш нещата за 17 годишен. Ако обаче познанията ти бяха базирани на реална представа за ситуацията, щеше да знаеш, че нито Асен (който не е едноличен лидер на БНС, а е съпредседател заедно с още двама човека), нито някой от другите двама е изгарял от голямо желание да бъде водач, лидер или да заема, какъвто и да е пост по-специален в организацията. Това го наложиха обстоятелствата след решението на Расате да се отдръпне и сегашната формула за ръководство е временна, както беше ясно посочено в организационните материали по повод промените. По-лесно е обаче да си виртуален разбирач.

Относно възрастта е ясно, че младите хора винаги носят със себе си риска да не бъдат приемани на сериозно от по-възрастните, поради характера на обществото ни и мисленето на хората. За справка обаче, двама от новите водачи на БНС са на по 25 години (включително Асен, за който ти казваш, че е на 22), а третия човек е на 28. На колко според теб трябва да бъдат водачите на една организацията, която е съставена предимно от млади хора? На 50 ли? Влезнах изобщо в този олигофренски разговор за годините, за да те накарам да се замислиш, а не защото наистина вярвам, че възрастта има значение толкова голямо  ;-)

Първо на първо, след като си тръгнал да спориш с мен, поне говори от свое име (да, всички във форума знаем, че ТИ си Асен). Второ - не мисля, че е уместно да ме иронизираш относно възрастта ми, след като съм виждал как изглеждат момчетата от БНС-Пазарджик - метълисти на мойта възраст и скинарчета на по 14 години - да ти дам ли клипът на naziwatchbg на ЛС?!

И недей много да знаеш кой е "форумен разбирач" и кой е "уличен бияч"... Каквото трябва - става. Без излишни клоунади по форумите и медийте. Пък и точно тоя форум не е място за обсъждане на такива работи - знаеш го много добре.

Това, че не ставаш за водач на БНС не е само мое мнение - говорил съм го и със симпатизант от този форум (няма да казвам кой), обсъждал съм го и с един мой познат от Монтана, който е член на софийското БНС.

ПС: Да, запознат съм с това, че лидерите на БНС са трима по пример от ВМРО.

Айде със здраве!

България над всичко!
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

FELDMARSCHALL

Интересно как skadansk (Асен Кръстев) говори за себе си в трето лице. :-D
Доколкото знам Жорж Ганчев и Тодор Живков говореха за себе си по този начин.

skadansk

Veskou,

Никъде не съм казал, че си "уличен бияч". Казах, че си "виртуален разбирач" и коментарите ти относно членовете на БНС-Пазарджик, които си виждал в клип в интернет, го потвърждават достатъчно красноречиво. Не те иронизирам заради възрастта ти, а заради собственото ти мнение относно това, че възрастта едва ли не е решаваща. Ти обаче не обясняваш защо си на такава позиция относно възрастта. Аз нямам проблем с никой заради възрастта му и в организацията има хора от 14 до 44 години, като с всичките намираме общ език, но това е, защото сме водени от една идея.

Относно репликата "каквото трябва - става" и "без излишни клоунади по форумите и медиите"... Знаеш ли колко пъти съм я чувал? Знаеш ли колко лишена от смисъл е? Знаеш ли колко нищожно покритие има с реални дела? Особено от тези, които най-често я ползват. Надявам се да не си от тях...

Както може би си забелязал, пиша в този форум за първи път от месеци и нямам намерение да се застоявам, защото отдавна съм стигнал до извода, че виртуалната част от българския национализъм е една клоака, в която винаги ще има дървени философи, които ще критикуват с и без причина. Не казвам, че ти си такъв, защото не те познавам най-малкото (или не се сещам кой си..), но това е без значение.

Аз никога не съм имал претенциите да бъда водач на БНС, нито пък съм смятал или смятам, че ставам за такъв или съм най-подходящ за поста. Стечението на обстоятелствата наложи това да бъде така за момента, но това не значи, че винаги ще бъде така. На драго сърце бих се отказал от този пост, когато хората в организацията обаче преценят, че това е нужно. Все пак те са тези, които са преценили и решили, че аз и другите две момчета трябва да я водим за момента. Не разни виртуални и анонимни персонажи, форумни симпатизанти или фантоми. Въпреки това, който ме познава добре, знае че винаги съм се вслушвал в критиката и в мнението на всеки - без значение, дали е член на организацията или не.

КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Veskou

Асене, извинявай ако съм те разбрал погрешно, но това "виртуален разбирач" ми звучи, като човек, който само кисне във форумите и не предприема никакви действия на улицата (било то пропаганда, сбивания когато се налага и пр.), а това далеч не е така.

П.С. Сигурен съм, че знаеш за кое видео става дума - нима момчетата на него не са от БНС?

Редактирано от модератор: Премахнат цитат и реплика на вече изтрит постинг.
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Губернатора

Веско, че си форумен разбирач си личи от километри. Влизам специално да ти го напиша. Безсмислено е дори да се опитваш да повдигаш дискусии за неща, с които явно не си запознат.

Със здраве и България над всичко!

п.п. Поне можеш да пишеш грамотно, за което те поздравявам ;)
Да живее българо-американската дружба между народите!
Да живее международното положение!
Да живее НАТО!
Да живеят Съединените Европейски щати! 8-)

Similar topics (5)

Отговори: 30
Прегледи: 10102

Отговори: 12
Прегледи: 4721

Отговори: 2
Прегледи: 1621

Отговори: 71
Прегледи: 22959