• Welcome to Българският националистически форум.

Спряха "Атака" на сръбската граница

Започната от леко учудена, 27 Ное 2010, 17:23:57

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rumena moma

ЦитатВерно, че съм в шок, ама от теб!  

(party) Аууу...., от толкова малко ! Много ти било анемично "ангелчето" бе момиче ! Чакай, та още нищо не си видяла .

ЦитатДали  България  е  нормална  държава  това  е  друг  въпрос  снимките  говорят  сами .
РЕЗИЛ от всякъде . И искаме с тоя оскотял матриял държава да направим... ..           

Авитохол-165

Цитат на: penko - 27 Ное 2010, 23:13:03
Румена  Мома  - обикновено  най  големите  малоумници  със  по  една  гънка  във  главата  могат  да  повярват  че  ще  бъдат  пуснати  в  Сърбия  която все пак  има  национална гордост  и  все  пак  що  годе  са  държава  която  държи  на  националните  си  интереси , никоя  нормална  държава  няма  да  пусне  автобуси  от  чужда  държава  да  влязат  на  нейна  територия  и  да  рязвяват  чужди  знамена  на  чужда  държава .  (fubar)
Представители на АТАКА, а сигурно и на МВРО, неведнъж са били в Западните покрайнини, предполагам и знамето ни се е развявало там и пак ще се развява, защото това е БЪЛГАРСКА земя. А лизачите на шумадийски задници продължавайте с изливането на помията си. Толкова ви е ума, че не може да схванете, че става въпрос за български интереси и каузи, не за някакви вътрешнополитически ежби.

Skarlet

Цитат на: rumena moma - 27 Ное 2010, 23:23:13
ЦитатВерно, че съм в шок, ама от теб!  

(party) Аууу...., от толкова малко !            

Ми да, от малка съм си гнуслива.

rumena moma

ЦитатМи да, от малка съм си гнуслива.

:-) Абе май не много, щом още се гледаш в огледалото .

Skarlet

Цитат на: rumena moma - 27 Ное 2010, 23:34:32
ЦитатМи да, от малка съм си гнуслива.

:-) Абе май не много, щом още се гледаш в огледалото .

Отражението в огледалото е толкова прекрасно, че не се насищам да го гледам. дори на стената пред компа също съм си поставила огледала, та когато ми стане гадно от некои румени моми, да погледна отражението и да ми се оправи настроението.  :-D :-D :-D :-D

penko

Цитат на: Авитохол-165 - 27 Ное 2010, 23:24:46
Цитат на: penko - 27 Ное 2010, 23:13:03
Румена  Мома  - обикновено  най  големите  малоумници  със  по  една  гънка  във  главата  могат  да  повярват  че  ще  бъдат  пуснати  в  Сърбия  която все пак  има  национална гордост  и  все  пак  що  годе  са  държава  която  държи  на  националните  си  интереси , никоя  нормална  държава  няма  да  пусне  автобуси  от  чужда  държава  да  влязат  на  нейна  територия  и  да  рязвяват  чужди  знамена  на  чужда  държава .  (fubar)
Представители на АТАКА, а сигурно и на МВРО, неведнъж са били в Западните покрайнини, предполагам и знамето ни се е развявало там и пак ще се развява, защото това е БЪЛГАРСКА земя. А лизачите на шумадийски задници продължавайте с изливането на помията си. Толкова ви е ума, че не може да схванете, че става въпрос за български интереси и каузи, не за някакви вътрешнополитически ежби.

Вие от  Атака като крепите правителството  на ГЕРБ защо пуснахте " Влака на дружбата "  в чест  на " Османската  империя " да обикаля из  България ?... Защото  аз  никога  няма  да  пусна  влак , автобус или  каквото  и  да  е  било  транспортно  превозно  средство  което  има  за  цел  да  бъде  проводник  на  провокации  в  интерес  на  друга  държава .

Ами  панаира  които  направи Сидеров  пред  Александър Невски  а  след  това  влезе в  парламента  и  подкрепи  ГЕРБ  при  гласуването  на  вота  на " Не доверие " към  Борисов  които  пусна " Влака  на  дружбата " да  обикаля  из  страната .

rumena moma

ЦитатОтражението в огледалото е толкова прекрасно, че не се насищам да го гледам.
(mm) Добре , разбрахме , че си от непретенциозните . Разбра се , как "огледалце, огледалце от стената...." ти ремонтира настроението .  Ами АМОКА , АМОКА кой ти оправя ?

ДО Пенко.
:^) Защо ли някои все още виждат разлика между БКП-БСП -и ГЕРБ и Атаката ? Тези левичарски комуно - продукти .
Каква е идеологията им ?  Руски агенти ли са ?Популисти ли са ? Имат ли Ентелектуален капацитет ? Селски тарикати ли са ? Какъв бюджет правят ? Обичат ли полицейщината ? Корумпирани ли са ? Неясно забогатели ли са ? "Идейна ли е борбата , която водят или просто е - ЛИЧНА ? Фуражки , ченгета и полицайчета ли са ФАКТОРИТЕ в тези партии ?? Заблуждават ли , като всеки 'нов " комунист , че са ДРУГИ ? Евро атлантици ?
КОЕ Е ДЯСНО-ЦЕНТРИСТКОТО в ТЕЗИ ПАРТИИ ?

Skarlet

Цитат на: rumena moma - 28 Ное 2010, 00:06:41
ЦитатОтражението в огледалото е толкова прекрасно, че не се насищам да го гледам.
(mm) Добре , разбрахме , че си от непретенциозните .

Тц, не, нищо не си разбрала. Не, че съм очаквала обратното де, нямаш достатъчно капацитет... :-D :-D :-D :-D

penko

Цитат на: rumena moma - 28 Ное 2010, 00:06:41
Цитат

ДО Пенко.
:^) Защо ли някои все още виждат разлика между БКП-БСП -и ГЕРБ и Атаката ? Тези левичарски комуно - продукти .
Каква е идеологията им ?

Политици еднодневки !
Тяхната идеология са парите и властта на всяка цена няма значение , рот , родина , кръв , чест .......

penko

Все повече почвам да вярвам че  това  мероприятие  на  АТАКА е един  блъф  за  отклоняване  на  вниманието  на  хората  от  големите  скандали  в  държавата  от   корупцията  на  ГЕРБ  и  аферата  със  фалшивата  диплома  на  Калина  Илиева разследвана  от  германските  служби .

Почвам да  се  съмнявам  че  Сидеров  предварително  е  знаел  отговора  на  Сърбия  че  няма  да  бъде  пуснат  в  Сърбия  да  отбележи  юбилейна  дата  която  е  много  болезнена  тема  засягаща   сръбския  национализъм .
Мисля  че  Сидеров  е  пратил   атакистите  за  зелен  хайвер  а  те  горките  с  големи  надежди  се  любуват  на  фалшивия  патриотизъм на  Сидеров . От  половин  месец  ръководството  на  Атака  разпространяваше   новината  че  ще  отбележи  позорната   дата  която   ще  раздразни  изключително  много  Сърбите . Много  интересно  е  какво  правят  всички  медии  струпани  на  границата  и  всичко  това  е  много  широко  разгласено  по  медиите  , дали  това  не  е политическа  поръчка  на  Борисов   за  отклоняване  отново    на  вниманието  , като  чели  всички  слугинажните  медии са  имали  предчувствие  за  голямото  събитие  на  българосръбската  граница .

Тука  нещо  започва  да  замирисва  на  предварителен  сценарии .

Как  на  всички  им  се  иска  напрежението от тема  с  корупцията  да  бъде изместена  в  друга  посока .

Още един  парадокс като гледам откъде толкова  мнoго  полицаи    осигурени  предварително  на  границата  в  този специален  ден .

Този сценарии  не  ли  е  изваден  от  килера  на  ТВ.СКАТ  малко  позабравен .

Death angel

Пенко, Пенко, от кога и ти стана националист !?
От когато падна тройната коалиция и дойде тука да плюеш по Атака и ГЕРБ !
Писна ми от подобни плювковци дето нямат нищо общо с национализма !  :&
Не падай духом, където ти падне !

omerzen

Възможно е сърбите да са реагирали така, както е очаквал Волен Сидеров.
Възможно е дори и да има предварителен сценарий. Възможно е и националистическите чувства на българите да са били използвани и за други цели и намерения.
Всичко това са само предположения. Нищо не става случайно. По принцип. Особено в политиката.
Също така е възможно и това да е активно-политическо мероприятие за отвличане на вниманието на публиката от страшната безработица която в момента е у нас. Както и безисходицата спрямо корупцията и нейната непобедимост. Също и с катастрофиралото здравеопазване за българите и катастрофата в образованието.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

penko

Цитат на: Death angel - 28 Ное 2010, 08:36:05
Пенко, Пенко, от кога и ти стана националист !?
От когато падна тройната коалиция и дойде тука да плюеш по Атака и ГЕРБ !
Писна ми от подобни плювковци дето нямат нищо общо с национализма !  :&

Много е трудно някой да  организира  разходки  на  7 автобуса  хора  извън  границата на  България  , това  са  списъци  , международни  паспорти  , контакти  и  даване  на  указания  за  мероприятието  което  ще  се  извърши   със двете посолства  между  двете  държави , не можеш  просто  ей  така  да  събереш  7  автобуса  стадо  заблудени  овце  и  да  ги  разкарваш   напред  назад  извън  пределите  на  България , вие  границата  за  какво  я  имате  за  селски  плет - разходка  оттатък  плета   или  го  имате  като разходка в  планината " по  стъпките  на   Ботев " .

Въпрос без отговор ?  Защо  не  се протестира  срещу  външно министерство или  министерски  съвет ?  Те  са  виновните  за  тази  политика  на  Сърбия , ГЕРБ безусловно подкрепа  Сърбия и Македония  за  ЕС. а  Сидеров  безусловно  подкрепя  политиката  на  ГЕРБ  . Като  се  започне  със  тази  безусловна  подкрепа  всеки  прави  ФЕЛАЦИО  на  другия .

Със  тези  игрички  , напротив  Сидеров  все  повече  работи  срещу  себе  си .   По този  начин  съсредоточава  вниманието  на  всички  националисти  и  те  много  добре  следят   поведението  и  развитието   на  всяко  мероприятие  организирано  от  Атака  и  накрая  всички  виждат   края  на  всяко  мероприятие  че е  било ритане на  тъчове в празно пространство . 

Авитохол-165

Цитат на: omerzen - 28 Ное 2010, 08:53:45
Възможно е сърбите да са реагирали така, както е очаквал Волен Сидеров.
Възможно е дори и да има предварителен сценарий. Възможно е и националистическите чувства на българите да са били използвани и за други цели и намерения.
Всичко това са само предположения. Нищо не става случайно. По принцип. Особено в политиката.
Възможно, но много съмнително. Щото АТАКА е провеждала мероприятия там неведнъж, ако не знаеш и са били допускани.
ЦитатСъщо така е възможно и това да е активно-политическо мероприятие за отвличане на вниманието на публиката от страшната безработица която в момента е у нас. Както и безисходицата спрямо корупцията и нейната непобедимост. Също и с катастрофиралото здравеопазване за българите и катастрофата в образованието.
Хубаво, де, няма да се занимаваме с проблемите на българите в Западните покрайнини, щото си имаме безработица и корупция, к'во ще си отвличаме вниманието с подобни маловажни теми, като българските земи, прилапани от наглите ни съседи и мачкането на българите, останали по тези земи. Важното е търбуха да е пълен и...Сидеров да е виновен, разбира се, къде без това? Бал съм ви и в помиярската логика. :&

Amenhotep