• Welcome to Българският националистически форум.

Политическа Академия АТАКА

Започната от Hatshepsut, 21 Фев 2011, 06:27:53

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Hatshepsut

Академия АТАКА обучи нов випуск млади политици

Лектори на форума бяха депутатите от националистическата партия, начело с Волен Сидеров и министър Игнатов

38 млади националисти от цялата страна се събраха за втора поредна година в политическа академия АТАКА. Българите, които искат да работят за националистическата кауза, започнаха своето тридневно обучение в събота в новата, модерно оборудвана зала в централата на патриотите. Всички очакваха с нетърпение да се срещнат с ръководителите на АТАКА и да почерпят важни съвети за бъдещата си работа в националистическата партия. Очакванията им не бяха излъгани, защото техни гости бяха лидерът на АТАКА Волен Сидеров, депутати от групата на националистите и министърът на образованието Сергей Игнатов.
В присъствието на своите важни гости младежите демонстрираха личностните си умения и компетенции за справяне с различни политически ситуации и конфликти. Освен отлична възможност за личностна изява младите патриоти получиха и практични съвети за бъдещата си работа в АТАКА от лидера Волен Сидеров и присъстващите депутати.
Първа поздрави възпитаниците секретарят на Националната младежка организация (НМО) и народна представителка от АТАКА Деница Гаджева. Аудиторията посрещна с най-голям интерес приветствието на Волен Сидеров. Младите попиваха всяка негова дума със съзнание и душа, реагираха своевременно, нямаха търпение да чуят още и още. "Вие сте тук, защото откакто съм създал АТАКА, винаги съм следвал принципа, че младите хора трябва да се приобщават към каузата ни. Винаги съм смятал, че трябва да им се дава шанс и съм го правил", заяви Сидеров (цялата реч на Волен Сидеров публикуваме отделно). Той призова младите патриоти никога да не се притесняват от това, че служат на национализма, защото именно това е политическата платформа, способна да спаси България. Щом Сидеров отправи финалните думи от приветствието си, залата буквално избухна в аплодисменти. След тази реч те бяха по-готови отвсякога да дадат всичко от себе си в Академията.
След лидера на АТАКА младите патриоти имаха възможността да чуят от първа ръка истината за българското образование, защото сред специалните гости на форума бяха просветният министър Сергей Игнатов и председателят на образователната комисия в парламента Огнян Стоичков. Като специални гости на Академията Стоичков и Игнатов получиха от шефката на НМО-АТАКА Деница Гаджева плакети за заслуги към България. И двамата останаха видимо изненадани и впечатлени от отличието и обещаха да работят все така съвестно за разцвета на българското образование.
Евродепутатът от АТАКА Димитър Стоянов на свой ред също приветства участниците в Академията. Той увери патриотите, че националистическата партия е единствената, която реално дава път на младите хора в политиката и посочи като пример самия себе. Ценни съвети за бъдещата си политическа кариера младежите получиха и от зам.-председателя на НС и депутат от АТАКА Павел Шопов, който насърчи младите да следват неотклонно пътя на национализма. Академията бе посетена и от други депутати на АТАКА - Калина Крумова, Огнян Тетимов и Николай Пехливанов. Макар и без да произнасят официална реч пред младежите, самото им присъствие впечатли участниците, които имаха възможност да разговарят с тях за политическите практики в НС.
След края на официалната част младежите се захванаха със същностната работа в Академията - решаване на политически казуси и ориентация в конфликтни ситуации, с които доказаха, че са готови за истинска изборна битка.

http://vestnikataka.bg/show_news.php?id=207955&cat=3

Oще една, по-различна, гледна точка към национализма. Според лидера на "Атака" Волен Сидеров именно национализмът е най-устойчивата политическа доктрина, защото е базирана на нещо, което не се променя - обич към отечеството. Сидеров говори за идеологията и отношенията си с ГЕРБ пред младежи, симпатизанти на "Атака". Той заяви, че евентуално снемане на подкрепата на правителството би било политическо предателство.

Сидеров определи национализма като най-правилния път. Той разкритикува и лявото, и дясното в политически сектор у нас. За него те са привнесени отвън, изкопирани и "папагалствани" от българските политици.

Волен Сидеров - председател на партия "Атака":

"Затова дясно и ляво вече загубиха в очите на хората своя смисъл. Никой не дели нещата на дясно и на ляво. Когато хората гласуват, обикновено се ориентират по това кой ги привлича с идеите си, с присъствието си, ако щете, с излъчването си, но не и дясно-ляво".

Сидеров се обяви и за пренаписване на учебниците по история. За него в тях трябва да бъде отразено, че българите са наследници на най-старата цивилизация в Европа и в света.

Справянето с проблемите в образованието е война. С тези думи образователният министър откри лекцията си пред симпатизантите на "Атака". Той заяви, че през последните 20 години никой не се е грижил за българското образование, а единствената грижа е била да се краде.

http://bnt.bg/bg/news/view/47381

Петкан

Ad honores

генерал Вазов

Това какво общо има с темата?

Петкан

Цитат на: Schwarzkopf - 21 Фев 2011, 20:13:11
Това какво общо има с темата?
:-DОбщото е за парите,драги ми Глобалнико!
ЦитатЕвродепутатът от АТАКА Димитър Стоянов на свой ред също приветства участниците в Академията. Той увери патриотите, че националистическата партия е единствената, която реално дава път на младите хора в политиката и посочи като пример самия себе.
Ad honores

генерал Вазов

Нещо сте се объркали, ще ви помоля ако имате нещо даказвате по темата го кажете, иначе се упражнявайте в писане в някоя друга тема или форум.

Amenhotep

Сега ги гледам агентите по СКАТ ...

Абе АТАКА, вие за какви "заслуги към България" сте наградили онова същество Цецка Цачева, дето 1 стихотворение на Ботев не знае?

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=176291&srcpos=12

:X :X :X

Петкан

Цитат на: Schwarzkopf - 21 Фев 2011, 20:37:04
Нещо сте се объркали, ще ви помоля ако имате нещо даказвате по темата го кажете, иначе се упражнявайте в писане в някоя друга тема или форум.
Има литературни похвати,които не са забранени от закона и правилата на форума,но те са предназначени за хора,които са учили достатъчно,а не само завършили школа за младши сержанти.

Аз не се "упражнявам в писане",защото съм грамотен,а и мога да мисля.
Мога ли да попитам,каква е разликата между национализъм и сидеровизъм?
Ad honores

Стоян Войвода

Цитат на: Петкан - 21 Фев 2011, 21:07:38
Цитат на: Schwarzkopf - 21 Фев 2011, 20:37:04
Има литературни похвати,които не са забранени от закона и правилата на форума,но те са предназначени за хора,които са учили достатъчно,а не само завършили школа за младши сержанти.

Аз не се "упражнявам в писане",защото съм грамотен,а и мога да мисля.
Мога ли да попитам,каква е разликата между национализъм и сидеровизъм?

Много голяма! Национализмът е основата на българщината, а "Сидеровизмът" е основа на Семейния бизнес или "С Атака" и да си напълним джобовете.
Смърт за турци, цигани и предатели

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 9881

Отговори: 35
Прегледи: 9044

Отговори: 11
Прегледи: 4445

Отговори: 0
Прегледи: 1447

Отговори: 17
Прегледи: 5602