• Welcome to Българският националистически форум.

Как хитреците от ДПС преметнаха Волен

Започната от Франкист, 24 Мар 2011, 19:32:10

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ФранкистTopic starter

ДПС са против свалянето на новините на турски език

"Не стои проблем нито със снемането, нито с преместването на новините на турски език към каквито и да било други регионални програми".

Това каза зам.-председателят на ДПС Лютви Местан след срещата с ръководството на БНТ, съобщи пресцентъра на партията.

ДПС са били информирани, че БНТ обсъжда вариант за създаването на втори национален канал, където да се излъчват предавания за етническите малцинства.

"Това е доста скъпа идея и в това отношение БНТ се нуждае от подкрепата на политическите сили и, ако се обезпечи финансово, може да се мисли и за съдържанието на този втори, национален канал на телевизията", коментира Местан.

Позицията на ДПС е, че не кореспондира с националния интерес свалянето на новините на турски език и преместването им към регионалните програми.

От партията припомнят, че в приетата от Народното събрание стратегия за национална сигурност има ясни дефиниции за българска национална идентичност, както и за интегритет на българското общество - не когато се асимилират различията, а когато се съхраняват и развиват.

Така,какви изводи мога да си направя аз като един потенциален гласоподавател с националистически уклон.
той извода е само един - ДПС преметнаха Атака много стабилно - и то за какво -  с това си изказване господин Местан само и единствено показва че те дори не искат нещо повече от новини на турски език(дали е така в случая няма никакво значение),а този който иска нещо повече от това е г-на Сидеров - лидер на националистическа партия Атака....Пича сам си го вкара.

Петко Войвода

Той май Волен беше по едно време приятел с турчите и еврейте.

Симеон Велики

Волене, Волене... Пак изцепка! Лошото е, че всичко е за сметка на България. Бог да ни е на помощ!
България на българите!

eдин Бългaрин

Цитат на: lonely_rider - 24 Мар 2011, 19:32:10

Така,какви изводи мога да си направя аз като един потенциален гласоподавател с националистически уклон.
той извода е само един - ДПС преметнаха Атака много стабилно - и то за какво -  с това си изказване господин Местан само и единствено показва че те дори не искат нещо повече от новини на турски език(дали е така в случая няма никакво значение),а този който иска нещо повече от това е г-на Сидеров - лидер на националистическа партия Атака....Пича сам си го вкара.

Фактът, че ти и грачещата шайка псевдонационаляги тук си правите изводи най-вече от изказвания на протурски уроди като Местан, говори достатъчно.
Повече от ясно е вече, че десетина главоча от този форум ще гласуват за любимата си партия, която е твърдо против омразната им АТАКА - депесе.
Истината има качеството да бъде винаги сурова. Може и да не е най-доброто, което ти се иска да чуеш. Но тя си е истина.
------------------------------
комунист = интернационалист = глобалист = евроатлантик = боклук

ФранкистTopic starter

Не бе,младеж,нещо не си разбрал.

Дреме ми на оная работа за Местан,просто с това си изказване го бодна много лошо на Волен,щото видиш ли - те,ДПС-то,дето са етническа и антибългарска партия,според тях един нов канал е напълно излишен( в искренноста на което изказване едва ли някой от нас вярва) а,Волен - "лицето на национализма в България" настоява за него и казва че това е добра новина.

Демек турците никога не са искали такова нещо( което в основата си е правилно твърдение),а българите ,и по точно "националистите " го искат.

По по-прост начин не мога да го обясня.
А и по-голям фал досега май Волен не е правил.
И никой не си прави изводите от това което е казал Местан - всичко което  говори  той е една алабалистика,която обаче удря много точно и премерено и целта и е само една - доразцепване на електората ви.

И ако още един път си написал  че някой от този форум щял да гласува за ДПС,защото не подкрепя Атака,мисля че не ги вярваш сериозно тия глупости,а просто плюеш от незнание какво да напишеш, ще направя всичко възможно да те изхвърлят оттук.

Симеон Велики

До какво ни докара пишман националистът Волен Сидеров- ние, националистите, да подкрепяме изказвания на ДПС...
България на българите!

ФранкистTopic starter

не става въпрос за подкрепяне(аз лично никога няма да подкрепя дори едно изказване на някой от тия рязани бастуни,щото всичко при тях е фалшиво,а и са антибългари),ясно е че това което казва тоя Местан е пълна демагогия и лъжа.Въпроса е как извъртяха нещата и къде се целят.В това - те успяха.

Исперих

Цитат на: lonely_rider - 25 Мар 2011, 09:39:15
А и по-голям фал досега май Волен не е правил.

Никога не е късно да се омаже още повече, а и човекът е с възможности.

ЦитатИ ако още един път си написал  че някой от този форум щял да гласува за ДПС,защото не подкрепя Атака,мисля че не ги вярваш сериозно тия глупости,а просто плюеш от незнание какво да напишеш, ще направя всичко възможно да те изхвърлят оттук.

Ще съдействам!
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Авитохол-165

Цитат на: Исперих - 25 Мар 2011, 15:26:32
Цитат на: lonely_rider - 25 Мар 2011, 09:39:15ще направя всичко възможно да те изхвърлят оттук.
Ще съдействам!
Така, така. След като налазиха няколко българомразци тук, време е да изхвърлите един Българин. Майка му стара, познато ми е от някъде. Ще го бъде този форум, върви уверено по стъпките на един друг.
Някои хора ще се сетят какво имам предвид.

Симеон Велики

Проблемът идва от факта, че вие, атакистите, възприемате себе си като единствените истински националисти. Нещо повече- според вас, който не е с вас, е против вас, следователно- против национализма и България. Смешно твърдение, изказвано по смешен начин. Но какво да ви правим, поне още две години ще ви търпим.
България на българите!

Петко Войвода

Бях чел за някаква среща на аткистка с турчина дет командва Турция и хич не ми направи добро впечатление държанието и, а няма начин да не е инструктирана предварително от Волен Сидеров с 10 диотъра късогледство дето се е самоизлекувало като не отишъл в казармата.
.
Аз съм служил в Елхово и ни разкатаваха мамата от гонка и служба по границата. (:|

Авитохол-165

Цитат на: Симеон Велики - 25 Мар 2011, 19:56:11
Проблемът идва от факта, че вие, атакистите, възприемате себе си като единствените истински националисти. Нещо повече- според вас, който не е с вас, е против вас, следователно- против национализма и България. Смешно твърдение, изказвано по смешен начин.
Казах, че някои хора ще се сетят какво имам предвид. Ти очевидно не си от тях. Това, което си изръсил, няма никаква връзка с моето включване. Аз говоря за съвсем други работи, нищо общо с АТАКА.
ЦитатНо какво да ви правим, поне още две години ще ви търпим.
Много повечко ще са, най-вероятно. Зареди се с търпение.

ФранкистTopic starter

Цитат на: Авитохол-165 - 25 Мар 2011, 19:19:40
Цитат на: lonely_rider - 25 Мар 2011, 09:39:15ще направя всичко възможно да те изхвърлят оттук.
Ще съдействам!
Така, така. След като налазиха няколко българомразци тук, време е да изхвърлите един Българин. Майка му стара, познато ми е от някъде. Ще го бъде този форум, върви уверено по стъпките на един друг.

Пич,ако си прочел глупостите които "един българин" е написал ти ще се сетиш че не си прав.Тук сме водили много дискусии с атакисти - ползотворни или не.Но няма да толерирам лично аз някой който обижда българите, които са против Атака или някой който в своето тесногръдие  ги нарича "българомразци".Щото много обичате да се биете в гърдите какви сте велики националисти,ама когато тоя форум когато беше закъсал откъмто издръжка - никакви ви нямаше.А по между другото мисля че във атакисткия форум се подвизаваха типове като онзи  - "нелегалния",а не  - тук.Така че не ми говори за българомразци - говори ми за коне с капаци които по далече от собствения си нос не могат да видят.

Авитохол-165

Цитат на: lonely_rider - 25 Мар 2011, 20:34:52
А по между другото мисля че във атакисткия форум се подвизаваха типове като онзи  - "нелегалния",а не  - тук.
Е, типове като онзи нелегалния вече се подвизават и тук. Ето това имах предвид. Но вие се заемете първо с хора като един Българин, те са проблема. И в един друг форум постъпиха точно така и затова сега този форум е най-посещаван от националистическите.

Исперих

Цитат на: Авитохол-165 - 25 Мар 2011, 19:19:40
Ще съдействам!

Аве човек, вземи прочети малко по-внимателно някои от  мненията на един Българин, не казвам всички, защото не мога да си кривя душата, че тук-таме има прозрения, и тогава говори! Този форум няма как да върви по стъпките  "на един друг", по простата причина, че зад него не стоят нечистоплътни типове от сорта на сидеров! Зад този форум стоят типове като мен, които са готови да дадат и  последните си 20.00 лв.!
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Similar topics (5)

Отговори: 3
Прегледи: 3669

Отговори: 103
Прегледи: 51127

Отговори: 1
Прегледи: 1656

Отговори: 39
Прегледи: 11127

Отговори: 28
Прегледи: 8566