• Welcome to Българският националистически форум.

Сръбският национализъм - Балкански Пиемонт или Велика Сърбия

Започната от Nordwave, 01 Фев 2007, 14:26:46

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

FELDMARSCHALL

Болгардингезе

То ,ако това са техните претенции ,ние Българите трябва да искаме Цяла Източна Европа +Стра Велика България(до Афганистан)+Волжка България(тя до Сибир).
Иран, Армения - вечни приятели с България.
Както и горе, тъй и долу!

Севар Вананд

Сърбия никога не се е разпростирала по на изток от Кюстендил. Тези са болни мозъци.
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

FELDMARSCHALL

Аз затова казвам да се ликвидират западните български диалекти, които мязат
малко на сръбските!
По този начин ще елиминираме възможността сърбите да пишат в учебниците, че
до река Искър се говорят сръбски диалекти, а в миналото развален сръбски се е говорел
до Варна и Одрин!! :o :-[ :lol: :-P
Тези парадоксални неща днес се преподават в държавния белградски университет!
Бъдете сигурни, че ако един ден Сърбия недай боже стане твърде мощна държава ще ни
изкара и нас старо-сърби...както направи и с македонците!! :down:

Жалко, че ние нямаме такава емблематична организация, каквато са Усташите в Хърватска!
Те са станали световно известни! И днес някой нехърватин като чуе за хърватски
национализъм веднага първата асоциация, която прави е - Усташите.
Докато при у нас в България през 20-те и 30-те години е имало многобройни претендиращи за национализъм
организации, които са се карали и избивали помежду си...точно като днес!!! :down:
При хърватите всичко е обединено в едно - УСТАШКО национално движение! Организацията е ЕДНА!
Там го няма това да се цепят на 100 организацийки, които да са противници на Усташите... както става при нас!! :-\ :down:
А относно Анте Павелич, това наистина е велик човек! Освен, че е бил голям приятел на България той е написал и доста книги! Четете литературата му! Тя по нищо не отстъпва по качество на Хитлеровата, като дори по обем е по-голяма!

Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.

Севар Вананд

Сърбите говорят на Български диалект. Това е ясно. Истината е, че шопския диалект се говори от Искър до Морава, а на запад от морава е друг Български диалект.

Най-доброто решение, което може да има по отношение на сърбите е геноцид. Никога не бива да им позволяваме отново да стъпят на крака! Те са доказали, че нямат намерение да живеят мирно като нормални хора. Ако някой, някога се беше сетил да направи геноцид срещу сърбите, това би било едно наистина хуманно дело в полза на човечеството.

FELDMARSCHALL

Цитат на: Севар Вананд - 12 Авг 2008, 14:36:55
Сърбите говорят на Български диалект. Това е ясно. Истината е, че шопския диалект се говори от Искър до Морава, а на запад от морава е друг Български диалект.

Най-доброто решение, което може да има по отношение на сърбите е геноцид. Никога не бива да им позволяваме отново да стъпят на крака! Те са доказали, че нямат намерение да живеят мирно като нормални хора. Ако някой, някога се беше сетил да направи геноцид срещу сърбите, това би било едно наистина хуманно дело в полза на човечеството.
И аз това казвам! В геополитиката международното право НЕ ВАЖИ!
По-силният винаги се възползва от потенциала си и прегазва по-слабия без да чете
международното право и без да се интересува кое е морално и кое не... ако трябва
и бременни жени и деца ще избива само и само да постигне целта си! Това е геополитиката - Интересът
над всичко... средствата за постигане на целите не са важни...най-важен е крайния резултат! :devil:
Затова и историята се пренаписва винаги от временно спечелилия битката/войната!
След ВСВ бяхме страна - загубила и подчинена на СССР и Югославия, които пренаписаха историята
на македонските българи и се опитаха да заличат всичко българско там!
За щастие след 1991г. двете изчадия СССР и Югославия, доминирани от смъртните врагове на България - руснаци и сърби се разпаднаха и постепенно червеите губят позиции! Ние трябва да търсим начин да измъкнем
максимума от ситуацията! Членството в НАТО макар и противоречиво е лост да притиснем сърбите да
върнат отнетите земи... иначе следва да закусват с обеднен натовски уран в Белград! :-P
Изобщо лостовете за натиск, които ни дава НАТО са големи стига да имаме политици, които да
ги използват! За съжаление днешните мижитурки на власт едва ли ще направят това! :down:

Ванадий

Картата е френска не сръбска, направена е от французи.

Mateq

Цитат на: RUSE_SS - 12 Авг 2008, 14:23:10
малко на сръбските!
до река Искър се говорят сръбски диалекти, а в миналото развален сръбски се е говорел
Бъдете сигурни, че ако един ден Сърбия недай боже стане твърде мощна държава ще ни
То и аз искам да ти изкореня мякане, което мяза на руски подчовепки език ама си мълча нали?! :devil: ДА ЖИВЕЯ ЗАПАДНИТЕ ДИАЛЕКТИ!! ЕДИНСТВЕНАТА ВРЪЗКА С БЪЛГАРИТЕ В СЪРБИЯ!!СЪРБИТЕ ПО-СКОРО ГОВОРЯТ ТОРЛАШКИ С ПАДЕЖИ!!!ТЕ НИ ОТКРАДНАХА ЕЗИКА, НЕ НИЕ! :eusa_naughty:
Why don't you all f-fade away (Talkin' 'bout my generation)
And don't try to dig what we all s-s-say (Talkin' 'bout my generation)
I'm not trying to cause a big s-s-sensation (Talkin' 'bout my generation)
I'm just talkin' 'bout my g-g-g-generation (Talkin' 'bout my generation)

FELDMARSCHALL

Цитат на: Мате - 20 Авг 2008, 23:41:04
Цитат на: RUSE_SS - 12 Авг 2008, 14:23:10
малко на сръбските!
То и аз искам да ти изкореня мякане, което мяза на руски подчовепки език ама си мълча нали?! :devil: ДА ЖИВЕЯ ЗАПАДНИТЕ ДИАЛЕКТИ!! ЕДИНСТВЕНАТА ВРЪЗКА С БЪЛГАРИТЕ В СЪРБИЯ!!СЪРБИТЕ ПО-СКОРО ГОВОРЯТ ТОРЛАШКИ С ПАДЕЖИ!!!ТЕ НИ ОТКРАДНАХА ЕЗИКА, НЕ НИЕ! :eusa_naughty:
Приятел, официалният български език, който се пише днес е на основата на русенските и търновските
говори. Освен това няма никакво "мякане" в източна България, както се изказваш... това беше измислено
от някои комплексари след 1944г. с цел да се делят и настройват българите по нова линия.
Прав си, че сърбите са взели от нас езика, но за съжаление днес агресията идва от тяхна страна и в техните
учебници пишат тези щуротии, че се говорил развален сръбски до р. Искър, а от наша страна НЯМА реакция.
Затова казах, че за да им пресечем опитите за фалшификация е по-добре да се ликвидират западните говори и
по този начин ги поставим в матово положение!
Иначе нямам нищо против хората в от западната част на България, защото на баща ми рода ми е от Врачанско... просто искам да неутрализираме сръбските манипулации! :devil:
трябва

Севар Вананд

Западните Български диалекти се говорят до Морава. Ако ги премахнем, сърбите ще имат основание да кажат, че в Сърбия не се говори Български. Ние ще изгубим от това. И без това в западна България не живее никой, който да се мисли за сърбин(освен някои много промити чалгари в малките населени места, но то са толкова ограничени, че няма как да надигнат глас). А ситуацията в източна Сърбия не е такава. Там има много Българи с Българско национално самосъзнание.

FELDMARSCHALL

Войводина е време да се отцепи и да изгони сръбската окупаторска власт! :devil:

друг самотен войн

В Златния век пишеше, че Симеон дава това име на града (Бял град, или Белград), преди това се е казвал по друг начин. Не съм се интересувал по-подробно по случая.

Дашо

Според мен трябва с всички сили балканските народи да се стремим да ограничаваме ламтежа на сърбите и да подкрепяме започналите в Сърбия сътресения и разпарчетосването на територията им,която в по-голямата си част е крадена!
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

samvoin

Не че съм тръгнал да защитавам сърбите, както някои клеветници тук от край време ми приписват.
Ама все пак, в интерес на справедливоста бих искал да попитам, тая "националистическа" организация и нейните представители освен за сърбите и циганите, би ли направила някога сходно изказване да речем за евреите или турците и то в медиите?
Иначе за сърбите и Сърбия, мнението ми може да го видите в други теми, както и в моя блог който е в подписа ми.
ДЯКОНЕ, ОЩЕ ИМА БЪЛГАРИ!

"Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин." - Член 39 от Конституцията на Република България

http://samvoin.blog.bg/

omerzen

За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Similar topics (5)