• Welcome to Българският националистически форум.

9 септември - най-черната дата в българската история

Започната от DragSShaN ιYι, 13 Фев 2007, 22:20:49

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иван Иванов

В такъв случай ти не си по-малък чифут, макар че това мнение не го споделям.

Та, къде видя да "защитавам" въпросните субекти ?

Първо, говорим ли изобщо за нещо сериозно или само си чешем езиците ?
Можеш ли кажеш нещо свястно по въпроса или само даваш перки, т.е. не можеш нищо повече да измислиш ?
Бахти и селската риторика, ама то какво ли да очаквам от човек, дето се гордее с простотията си ?

Ти какво виждаш е въпроса. Какво знаеш ти за зло, че да даваш заучени генерални изводи ? Аааа, гаулайтера така е казал сигурно... :-P
Ама не ти е казал, че пътя по който ходиш до училище/университета/работата са го правили комунисти, болниците, училищата, ТЕЦ, ВЕЦ, АЕЦ, летища и прочее също...

Можеш ли да направиш разлика между градивното, положителното и едно чиста проба престъпление, но узаконено от гледната точка на победителите във войната ?
Явно не можеш ! Трудно е да се мисли, баткааа, трудно.
По-лесно е да се плющят пържолите и да не се умува много...

И за пореден път ти казвам, чифут ще викаш на баща си... 

Царица

Цитат на: Иван Иванов - 16 Фев 2007, 00:05:16
В такъв случай ти не си по-малък чифут, макар че това мнение не го споделям.

Та, къде видя да "защитавам" въпросните субекти ?

Първо, говорим ли изобщо за нещо сериозно или само си чешем езиците ?
Можеш ли кажеш нещо свястно по въпроса или само даваш перки, т.е. не можеш нищо повече да измислиш ?
Бахти и селската риторика, ама то какво ли да очаквам от човек, дето се гордее с простотията си ?

Ти какво виждаш е въпроса. Какво знаеш ти за зло, че да даваш заучени генерални изводи ? Аааа, гаулайтера така е казал сигурно... :-P
Ама не ти е казал, че пътя по който ходиш до училище/университета/работата са го правили комунисти, болниците, училищата, ТЕЦ, ВЕЦ, АЕЦ, летища и прочее също...

Можеш ли да направиш разлика между градивното, положителното и едно чиста проба престъпление, но узаконено от гледната точка на победителите във войната ?
Явно не можеш ! Трудно е да се мисли, баткааа, трудно.
По-лесно е да се плющят пържолите и да не се умува много...

И за пореден път ти казвам, чифут ще викаш на баща си... 

Извинявам се за намесата си, но Иванов, ако не бяха комунистите ние сега по затревени пътеки ли щяхме да ходим на училище, нямаше ли да има Вецове, Тецове и Аецове, фабрики ли нямаше да има или всичко щеше да е по две :)
Всеки може да види залеза, но малцина виждат изгрева на новия ден!

Родолюбец IYI

Цитат на: Иван Иванов - 16 Фев 2007, 00:05:16

Ванка явно и ти като мен си привърженик на фактите!  :eusa_clap:
Следвам финанси в Икономическия университет - Варна. Професорът по публични финанси ни разказа, че участвал в съвместно изследване с професори от УНСС и установяват, че ако комунистите в периода 1985 - 1989 година не бяха вземали колосални външни парични заеми от чужбина, в момента средната работна заплата в България е щяла да бъде 1200 - 1500 лв!!!!!!!!!! Как ще коментираш това?! А ти по - добре от мен сигурно знаеш защо бяха тия заеми и какво целяха червените!!!  :-P
Такава некадърна финансова политика, която да ни докара до просешка тояга в днешно време, само те могат да провеждат - майстори са в това  :-P Днешното окаяно положение на "умници" като тях го дължим. Не се обиждай, ама това е жестоката истина.  :)

DragSShaN ιYι

Забрави да кажеш , че благодарение на комунизма в България в момента цари анархия . В момента береме плодовете посяти от вликата чифутска партия и най-лошото е , че още посеви се садят .
Искаш факти по темата ли ? Ми ти не ги ли видя ? Очевидни са ! Великата чифутска партия избива български патриоти от Св. Врач . И това 100% е станало по заповед на чифутската върхушка в София . Какво повече да говорим по темата ? Всичко друго е празни приказки и предположения .
Македонийо - свещено име.
Ти - бунтовна българска земя.
Зло, което няма да простиме.
Люта рана в нашите сърца.

stoyan

Иванич,ти като си такъв интернационалист,какво правиш при мръсните националисти?
ВЕЦ  и АЕЦ и пътища правеха бащите ни,а пък комунистите чукаха жените им.Пък това чудо български дънки преди 10 ноември къде ли съм блял,сигурно гражданите на "град"Гълъбово са ги произвеждали.

Иван Иванов

Ми сори, ако си ходил с потури. Дънки си имаше и кецове също- аз отде ли съм ги имал  :-[

Ако жената на твоя баща са я чукали комунистите, твой си проблем. Виж жената на моя, т.е. майка ми, не е имала такива преживелици  :-P

Та сега сериозно.

Драг, неразбираемо е за мен като човек юрист твоята незаинтересуваност отностно фактологията на случая. Ето имаш убити хора, имаш извънреден трибунал със известни лицта издали присъдите, както и вероятните, но неустановени като имена извършители. И до тук, по-нагоре не - как мислиш, така до къде ?

До като изкараме великата глупост от рода "чифутите са виновни за всичко, те избиха белите мечки на полюсите и сомалииските гъгрици". Е да, ама не са толко прости нещата.
Ако наистина се интересуваш, ще видиш и отвъд носа си, ще се почудиш кой аджеба от тогавашните престъпници е още жив, къде живее, кои са днес наследниците му.

Или греша, ти по принцип изобщо не си заинтересован. Просто си го копнал това от "Саракт"-а само и само да оплюеш един призрак на една мъртва идеология.

Не е въпроса за идеологията. Аз италианския фашизъм го харесвам по принцип, но глупостите на Мусолини в Етиопия не ги одобрявам. И не казвам, че всеки макаронаджия е бил престъпник, както и че всеки войник от Вермахта е горил цивилки. Но аз гледам да съм обективен, а ти се гордееш, че си сляп. 

Родолюбец IYI

Цитат на: DragSShaN|Y| - 16 Фев 2007, 15:11:01
Забрави да кажеш , че благодарение на комунизма в България в момента цари анархия . В момента береме плодовете посяти от вликата чифутска партия и най-лошото е , че още посеви се садят .
Искаш факти по темата ли ? Ми ти не ги ли видя ? Очевидни са ! Великата чифутска партия избива български патриоти от Св. Врач . И това 100% е станало по заповед на чифутската върхушка в София . Какво повече да говорим по темата ? Всичко друго е празни приказки и предположения .

Ами прав си за това, воеводо - анархията е следствие на тяхното управление.  ;) То сега слава богу нещата се поуспокоиха малко. Едно време - говоря за периода 1992 - 1994 г. когато се създаваха силовите групировки с червени пари (въпросните заеми за които говорех по - долу) ТИМ, СИК, ВИС, беше такова беззаконие, че като се сетя косата ми настръхва. Ами и не само в България беше така - я виж в Русия какво стана. Там още по - зле - като център на болшевизма!
Сигурно си гледал сериала "БРИГАДА" - там много нагледно показаха как възникват "мутренските" организации в бившите социалистически републики - причини, фактори и т.н.
Откъде взеха пари разните там Павловци, Клюновци, Бай Милевци, висаджии, сикаджии - всички те са рожби на ДС и партията столетница. Откъде изведнъж ще натрупат толкова много пари?! Особено Илия Павлов?! Това са пари на народа, крадени от компартията, която между другото се е занимавала с контрабанда на наркотици, оръжие и проституция - и това не са празни приказки - доказано е!! Пък и те не го крият! :-P
Всичките новобогаташи и олигарси в България и Русия са свързани с Червената партия. Комунистите станаха капиталисти, ама много калпави!!!
А сега цитат на моя "любимец" Владимир Улянов, познат повече като Ленин:
"Пазете се от червената буржоазия - тя е най - лошата!!!

За голямо съжаление днес ТОЧНО ТЯ ни управлява........!!

Бог да ни е на помощ!!!

Иван Иванов

От къде били парите- ами от заемите много ясно. От както Горбачов хукна да се модернизира, партииците хукнаха да крадат. Забележи, казвам партииците, те не са комунисти. Те винаги са си били капиталисти и то много добри капиталисти.
Защо си мислиш, че са станали калпави такива ? Погледни реално- изчакаха други да вземат властта, после ги изместиха от управлението след Вълко Червенково време, после изучиха децата си в чужбина и като усетиха новия вятър- яхнаха го и пак са отгоре. Е, това ако не е капитализъм, здраве.
Те са обаче толкова комунисти, колкото и папата е мюсюлманин.

И изобщо лесно е да слагаш под общ знаменател, но не забравяйте, че и едно време и Хитлер и Сталин правеха така. Сега кой нормален човек ги уважава ?

Родолюбец IYI

Цитат на: Иван Иванов - 16 Фев 2007, 18:52:16
От къде били парите- ами от заемите много ясно. От както Горбачов хукна да се модернизира, партииците хукнаха да крадат. Забележи, казвам партииците, те не са комунисти. Те винаги са си били капиталисти и то много добри капиталисти.
Защо си мислиш, че са станали калпави такива ? Погледни реално- изчакаха други да вземат властта, после ги изместиха от управлението след Вълко Червенково време, после изучиха децата си в чужбина и като усетиха новия вятър- яхнаха го и пак са отгоре. Е, това ако не е капитализъм, здраве.
Те са обаче толкова комунисти, колкото и папата е мюсюлманин.

И изобщо лесно е да слагаш под общ знаменател, но не забравяйте, че и едно време и Хитлер и Сталин правеха така. Сега кой нормален човек ги уважава ?

Ето тук вече сме на едно мнение - и двамата стигнахме до извода що за хора са ни управлявали след 1945 година!  :eusa_clap:
Истинските комунисти отдавна бяха избити по заповед на Кремъл. Те бяха неудобни за КПСС. Писах и в една друга тема за Трайчо Костов -  виден български комунист, убит от своите довчерашни партийни другари, точно защото защитаваше националните интереси и беше против васалитета към СССР. А още колко като него си заминават......останаха националните предатели, нихилистите и мижетурките, които в стремежа си да угодят на Москва предават Македония на сърбите и карат българите в Пиринско да се пишат македонци.....и това са само малка част от техните предателства спрямо собствения си народ.....
Та ето наследниците на тези съветски агенти днес ни управляват, те направиха Перестройката в България и ограбиха държавата, като раздадоха народната пара на такива маргинали като Павлов, Самоковеца, Клюна, тимаджиите...анархията и бездържавността пак на тях дължим...създаването на ДПС също...А ти сам каза - заемите в периода 1985 - 1989, (без които днешната средна заплата спокойно би могла да бъде поне 1200 лв.) бяха раздадени на  неподходящите хора, посочени по - горе...
Ама както се казва: "Крушата не пада по - далече от дървото!"  ;)

Иван Иванов

Пикул казва : Златото винаги потъва, а боклука остава на повърхността. Видиш ли някой горе, озарен от прожекторите- не е стока. Свестните хора остават в сянка.

DragSShaN ιYι

Цитат на: Иван Иванов - 16 Фев 2007, 18:33:30
Ми сори, ако си ходил с потури. Дънки си имаше и кецове също- аз отде ли съм ги имал  :-[

Ако жената на твоя баща са я чукали комунистите, твой си проблем. Виж жената на моя, т.е. майка ми, не е имала такива преживелици  :-P

Та сега сериозно.

Драг, неразбираемо е за мен като човек юрист твоята незаинтересуваност отностно фактологията на случая. Ето имаш убити хора, имаш извънреден трибунал със известни лицта издали присъдите, както и вероятните, но неустановени като имена извършители. И до тук, по-нагоре не - как мислиш, така до къде ?

До като изкараме великата глупост от рода "чифутите са виновни за всичко, те избиха белите мечки на полюсите и сомалииските гъгрици". Е да, ама не са толко прости нещата.
Ако наистина се интересуваш, ще видиш и отвъд носа си, ще се почудиш кой аджеба от тогавашните престъпници е още жив, къде живее, кои са днес наследниците му.

Или греша, ти по принцип изобщо не си заинтересован. Просто си го копнал това от "Саракт"-а само и само да оплюеш един призрак на една мъртва идеология.

Не е въпроса за идеологията. Аз италианския фашизъм го харесвам по принцип, но глупостите на Мусолини в Етиопия не ги одобрявам. И не казвам, че всеки макаронаджия е бил престъпник, както и че всеки войник от Вермахта е горил цивилки. Но аз гледам да съм обективен, а ти се гордееш, че си сляп. 

Престъпниците са тогавашните управляващи . Смърта на толкова хора не може да стане без удобрението на управляващите . Логично е  ;) А наследниците им и днес ни управляват . Най-смешно ми става като започнете да се оправдавате , че това нащо не било истински комунизъм или че тези не били истински комунисти .

Иван Иванов

Ставало е с одобрението и на съюзниците. Чъчил и той ли е комунист ?  ;)

Странно какво биха казали наследниците на избитите 40 000 французи след десанта в Нормандия- дали всички са били доказни колаборационисти. А в Гърция каквато е била мътна и кървава, там пък едва ли могати да се преброят пострадалите от гражданската война.
Режимът се сменя, стават и насилия. Не е правилно, тук всички са съгласни. Ама ако зависи от теб, ако сега вземеш властта по този начин- с военен преврат, дали няма да тръгнеш и ти да избиваш  :-P

Весо

Едно кратко допълнение към първия постинг в темата: убийците на хората от село Петрово са една криминална комунистическа банда която само след два месеца е наказана - група анархисти въоръжени с автомати влизат в сградата на общината където катилите се излежават и ги разстрелват на място.

Според мен, осъдените от Първия състав на Народния съд, са единствената в българската история престъпна политическа върхушка, която си получава заслуженото. Макар и под външен натиск - победителите във Войната нареждат унищожаването на прогерманския елит на България. В процесите на следващите състави на Народния съд, а съставите са още пет, има мното случаи на невинно осъдени, жертви на доноси или лични саморазправи.

Някъде се спомена, че роднина на Левски е осъден от Народния съд. Какво е това в сравнение със съдбата на най-близките роднини на Апостола, която е табу за "историци" и драскачи-журналисти. Сестра му Мария умира от туберкулоза заради бедност. Брат му, участвал  в четата на Ботев и в Освободителната война остава без един крак, но карловските следосвобожденски парвенюта не му дават никакво препитание. Принуден е да проси по улиците и скоро умира. А майката - тази свещена майка - доведена до отчаяние се хвърля в кладенец и самоубива през 1879г.

DragSShaN ιYι

Чъчил е чифут  ;)
Виновен е тоя дето е дал власта в ръцете на лудия  ;) Не ми разтягаи лукуми  :P

Иван Иванов

Кое е локум, което не ти отърва ли  :-P

В цяла Европа приятелите на нацистите не са се отървали. Е, неизбеждно има и набедени, уличени неправилно, натопени хора- за това съм и противник на трибуналите от всякакъв тип, както и на смъртната присъда- просто такива неща не се поправят, ако веднъж са сторени. След дъжд качулка после !

Similar topics (4)