Венецуела - новини

Започната от Skarlet, 15 Сеп 2006, 11:05:07

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Skarlet

Hero Member
Публикации: 1 802
хуманистка
Локация: Marbella - Spain
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Активен
Правителството на Венецуела е заинтересовано от развитието на ядрената енергетика.

Това е заявил президентът на страната Уго Чавес по време на международна конференция, провеждаща се в Хавана.

,,Новости" коментира, че за подобно намерение неведнъж са заявявали и президентите на Аржентина и Бразилия.

Венецуелското правителство смята, че Иран има напълно законово право да развива ядрените технологии за мирни цели и го подкрепя, е подчертал Чавес.

Коментирайки демократизирането на структурите на ООН той е предложил щаб-квартирата на международната организация да бъде преместена от Ню Йорк "в Сирия, Бразилия или в някоя друга столица от развиващия се свят, например в Хавана или Каракас".

"Щаб-квартирата на ООН не може да остава в най-големия град на империята, която се характеризира с безотговорност на своята външна политика", коментира венецуелският президент.

news.bg
--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_

Става весело, не мислите ли? ;D ;D ;D

Родолюбецъ

*
Junior Member
Публикации: 20
Български националсоциалист
Локация: България - най-великата държава!
Активен
Интересно, интересно... на американците май започна яко да им пари под опашката!

Sky

**
Forum Member
Публикации: 138
Активен
В 3 часът след полунощ, неделя вечерта часовниците във Венецуела бяха върнати с 30 минути назад по заповед на диктатора Учо Чавес, предаде Би Би Си Уърлд.
Тъй като часът във Венецуела ставал един и същ с омразната САЩ, президентът издал нареждане неговата държава да бъде въведена в собствен часови пояс!

Пред медиите Уго Чавес обяви решението си като помощ за децата да не стават по тъмно за училище, но за всеки е ясно, че това безумие се върши от диктатора, заради навлизането в една часова зона с кръвния враг САЩ.

Часовото време във Венецуела стана 4 часът и половина по Гринуч. Такова време не съществува никъде по света, уточнява Би Би Си.

Metoman_88

Senior Member
Публикации: 935
Локация: София!
Зодия: Cancer Cancer
Активен
Евала на Чавес  :-P  Винаги прави контра на СЕЩ  :-P Сигорен съм,че ако можеше щеше да заличи СЕЩ от картата  :-P
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Skarlet

Hero Member
хуманистка
Активен
И мен ме кефи Чавес. Вярно, клоун е и не особено интелигентен, но пък е като трън в задника на Буш, не го оставя да спи спокойно. Няма да забравя, как на някаква международна среща, в която Чавес трябваше да се изказва след Буш, той излезе на трибуната, подуши въздуха и каза: Мирише ми на сяра, дяволът (явно визирайки Буш) е бил тук.
А това с времето, не е негова измислица, има и други държави със собствено време, Тибет например, след едно скарване с Индия сменя времето, за да не е в един час с враговете, и сега е с разлика от 15 минути, от времето в Индия.

Инжинер Донев

Hero Member
Публикации: 1 582
Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Активен
тез индианци там, заслужават няколко бомби, и ще видим как ще почнат да слушкат. Ще видят те кои е господар, и кои е подчовек   ;)

Skarlet

Hero Member
хуманистка
Активен
Цитат на: ташко-фадромата - 11 Дек 2007, 23:11:35
тез индианци там, заслужават няколко бомби, и ще видим как ще почнат да слушкат. Ще видят те кои е господар, и кои е подчовек   ;)

Това пък какво трябва да значи? Че американците са господари, а венецуелците - подчовеци?

FELDMARSCHALL

Moderator
*
Hero Member
Публикации: 2 912
АРИЕЦ
Локация: РУСЕ
Зодия: Scorpio Scorpio
Religion: None None
Politics: None None
Активен
Тоз урод грозен Чавес дано пукне по-скоро ебати индианеца дето е!! :lol: :-P :lol:
Все едно гледам венецуелския Милошевич!! :o :o :o

Бай Иван

Hero Member
Публикации: 1 280
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Чавес изобщо не е Милошевич. Венесуела е най-големия нефтопроизводител в Америка. Политиката която води Чавес е за защита на националното производство срещу неоколониализма. Де да имахме ресурса на Венесуела и смелостта на Чавес. А бомби заслужават не индианците, а белите колонизатори и експлоататори на робски труд от СЕЩ.

Инжинер Донев

Hero Member
Активен
Цитат на: Иван |Y| - 12 Дек 2007, 09:33:02
Чавес изобщо не е Милошевич. Венесуела е най-големия нефтопроизводител в Америка. Политиката която води Чавес е за защита на националното производство срещу неоколониализма. Де да имахме ресурса на Венесуела и смелостта на Чавес. А бомби заслужават не индианците, а белите колонизатори и експлоататори на робски труд от СЕЩ.

:lol:
Индианците че и арабите да благодарят на господа че едно време белите са ги изтикали в пустини и джунгли, че сега да имат нефт.

Бай Иван

Hero Member
Активен
Не можеш ме накара да намразя индианците, заради Чичо Сам. :eusa_naughty:

Инжинер Донев

Hero Member
Активен
Цитат на: Иван |Y| - 12 Дек 2007, 09:52:56
Не можеш ме накара да намразя индианците, заради Чичо Сам. :eusa_naughty:
Тук мисля че е време да кажа един много добър цитат от един много известен изрод:

"аз не мразя ****(тука се слага името на народа) - аз просто ги стрелям

които познае кои го е казал печели

Skarlet

Hero Member
хуманистка
Активен
Лелееее, колко промити от американска пропаганда мозъчета има тука.......... не е за вярване. :-P :-P

Бай Иван

Hero Member
Активен
Ташко национализмът може спокойно да мине без белите качулки. Аз не използвам думата подчовек.

Skarlet

Hero Member
хуманистка
Активен
Абе, говорите си вие, че Чавес - такъв, онакъв, венецуелците - индиянци и подчовеци, ама тяхна държава е сто пъти по-добра от нашата. Те поне имат възможност да решават съдбата си на референдуми, провеждани от "диктатора" Чавес, а ние в демократична България какво правим?  :down:

Similar topics (4)

Отговори: 176
Прегледи: 44726

Отговори: 1
Прегледи: 1246

Започната от Hatshepsut

Отговори: 12
Прегледи: 3776

Отговори: 1
Прегледи: 1056