• Welcome to Българският националистически форум.

НФСБ - Предизборна програма от 16 точки

Започната от penko, 17 Авг 2011, 00:57:01

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

FELDMARSCHALL

Проблемът е че наистина много се нароиха "оправячите" на България претендиращи да са големи националисти. На глава от населението няма друга държава с толкова партии...това ми прилича на шизофрения, което не говори добре за душевното състояние на нацията.

Алцек

Като чета горните постове си мисля,че и Господ да слезе да управлява пак ще има недоволни и мрънкащи.То просто ни е в кръвта,да мрънкаме за нещо или против някого.
Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

Nacional-Radikal

Аз с лица свързани с бившата комунистическа партия и ДС,няма как да търся общ език.Който иска да им вярва,негова си работа.Никога не бих гласувал съзнателно под каквато и да е форма за лице било член на партията повече от 22 години и ползвал се с немалкото облаги които бяха възможни за членовете на тая шайка разбойници,обирали мандри,мелници и селяни.Как пък все другарите са най-отпред във всички по-големи организации ???Как пък веднъж неизпуснаха нещата от контрол???Айде стига вече с тия интернационалисти довчерашни,преследвачи на родителите ни и дядовците ни...изпитвам погнуса от такива лицемери,дето бяха над другите хора по онова време,пък сега големи националисти станаха,че ни и учат как да живеем..Айде да вървят на м.ата си !!!За мен съм взел решение след изборите какво да правя!
За национално могъща и социално справедлива България

Panzerfaust

Цитат на: Nacional-Radikal - 09 Окт 2011, 20:43:07
Айде стига вече с тия интернационалисти довчерашни,преследвачи на родителите ни и дядовците ни...изпитвам погнуса от такива лицемери,дето бяха над другите хора по онова време,пък сега големи националисти станаха,че ни и учат как да живеем.
Преследвачи са били на твоите и моите родители и дядовци...

Голяма част от пишещите тук са от комунистическо потекло. Те не могат да разберат за какво говориш. Техните родители и дядовци са клали и бесили истинските националисти. А сега раздават "ум и разум" на поразия! Нещастна страна!...

Radikal88

3. Възраждане, съхраняване, утвърждаване на българската самобитност, култура, традиции, език.
Закон за Българския Език е решението само, че закон за запазване на Българския език както и от АТАКА се опитаха да вкарат, така и от ВМРО от бая време говорят за този закон....

За президентски избори ще гласувам за сидеров (неслучайно името го пиша с малка буква) не защото искам да стане президент, което за наша радост е невъзможно, а просто защото от известно време народа ни е като стадо овце колкото повече гласове има за привидно националистически партий толкова повече хората се замислят за национализъм. Царя дойде и изведнъж всички като овце се втурнаха към него..... както и стана с Бойко.....

За кмет много се чудя, но най-вероятно за Джамбазки ще гласувам...

П.С. И аз в началото исках за Светльо ама този глас не отива никъде...........
Наистина сме ние срещу останалия свят и както знаем добре, този свят няма никакви шансове да надделее !

Щурмовак

Цитат на: Radikal88 - 09 Окт 2011, 21:37:00
За президентски избори ще гласувам за сидеров (неслучайно името го пиша с малка буква) не защото искам да стане президент, което за наша радост е невъзможно, а просто защото от известно време народа ни е като стадо овце колкото повече гласове има за привидно националистически партий толкова повече хората се замислят за национализъм. Царя дойде и изведнъж всички като овце се втурнаха към него..... както и стана с Бойко.....

тук май си прав ама сякаш сидеров вече си изхаби шанса при последните избори ;)
Национална Съпротива България

Radikal88

Цитат на: Щурмовак - 09 Окт 2011, 23:40:50
тук май си прав ама сякаш сидеров вече си изхаби шанса при последните избори ;)

Това няма значение според мен виж, че има 3 фаворита плевнелиев, калфин и кунева които най-вероятно ще се наредят 1,2,3. А пък при нас националистите съвсем си ххх майката защото освен НФСБ, а ми и тая партия, Партия на Народа май беше която е на Чернев и на Президентските избори гласовете ще да разделени на 5 (Атака, ВМРО, НФСБ, тая на Чернев и Светльо ), а както знаем за управляващите е най-добре въобще да не се говори за национализъм и националистическо общество затова най-добре е болен да вземе 4-то място отколкото някакви центристи за да няма как да не се подмине и национализма......

Общинските и Кметските избори за мен са по важни там партий като НФСБ и ВМРО наистина имат шанс (зависи от района де), и истински или не, са длъжни да вършат работа защото ако не вършат , а само крадът немогат да пробият по нататък в политиката....

Затова за кмет ще гласувам за Джамбазки,а на общинските най-вероятно за НФСБ.....
Наистина сме ние срещу останалия свят и както знаем добре, този свят няма никакви шансове да надделее !

FELDMARSCHALL

Солаков ще има повече гласове от волен. :laugh-1:

Similar topics (2)

Започната от Hatshepsut

Отговори: 855
Прегледи: 224400

Започната от april_z

Отговори: 9
Прегледи: 3565