• Welcome to Българският националистически форум.

НФСБ - Новини

Започната от Hatshepsut, 10 Дек 2011, 06:53:41

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Франкист

Цитат на: Nacional-Radikal - 18 Яну 2013, 10:31:11
Основната новина от НъФъСъБъ е че,се бойкотира Референдума за ядрената енергетика.Какъвто и да е този референдум и от когото и да е  свикан ,най-голямата глупост е да се бойкотира.Щото нали се сещате другари от НъФъСъБъ ,че един провал с ниска избирателна активност означава ,че в нашият съзнателен живот повече няма и да чуем за референдум за каквото и да било.Дори само и да се заговори ,веднага отсреща ще се подеме кампания в стил,че българският народ не е узрял да взима сам решения .Това ваше действие е напълно безотговорно.Чудя се кой нациналист би ви подкрепил....тук невключвам масата пенсионери ваши симпатизанти,ама то до изборите има време де,нищо чудно да ги налегне носталгията по партията майка--БСП .

според мен тоя референдум си е обречен на провал от самото начало и е само харчене на пари (20-30 милиона). Доколкото знам, за да е валиден трябва 60 % от населението да отидат до урните, което не знам как точно ще стане.

А всичко около този референдум за повечето хора е неясно - йезуитската подмяна на въпроса( всички искат да имаме ядрена енергетика), въртележките на Бойко и прочие. А и в крайна сметка - който искаше да строи аец белене ( в случая БСП) имаше 4 години да го направи - защо не го направиха? . Цялата власт беше в тях!

Кой ще ми гарантира ,че цената на тока ще е по-ниска? АМИ НИКОЙ ! ЩОТО АЕЦ КОЗЛОДУЙ ГО НАПРАВИХА БЕЗВЪЗМЕДНО РУСНАЦИТЕ! АМА БЕЛЕНЕ???????

Кой ще ми гарантира ,че ще бъдем отново играч в продажбата на ток - ами пак никой ! От няколко години продаваме количества ток, които се осигуряват безпроблемно от АЕЦ Козлодуй! Свърши тая работа с тока за Турция и всички много добре го знаят това, само на "огромните " пазари Македония и Албания може да се пласираме! Ама производството на тоя ток е много евтин и печалбата от продажбата е добра, ама с АЕЦ Белене - тоя новия ток колко пари ще струва по себестойност и с каква печалба ще го продаваме, ако има въобще някой да го купи? Може ли някой да ми каже ? Ами НЕ!

За много пари става въпрос тука , енергийната мафия е най-голямата в света, не става въпрос за това кой е националист и кой не. Всичко останало е бошлаф работа!

april_z

за референдума. че е безмислен , безмислен е защото истината е както писах е че няма пари.
държавата няма пари да построи централата. няма западна банка която да даде парите нито на държавата нито на частен инвеститор. и без пари и с и без референдум немогат да построят нищо.

много просто

и да пишим защо няма пари? защото държавата има занапред да плаща огромни задължения към своите си бъдещи пенсионни плащания някъде от към 160% от бвп. нищо че държавата сега има дълг чуждестранен от 14% . бъдещето е закопано още от сега. и на държава с такива бъдещи задължения няма здравомислещ банкер да отпусне голям кредит. от социална държава не става капиталистическа конкурентна държава. и за всеки простак очевидно. :mad:

Тоцев

april_z сбъркал си си политическата ориентация. Тези с фабриките и мачкането на народа управляваха до 89-та година по твоя начин. Май Боян Расате събира крайно леви за новата си формация.

P.S. Съвсем приятелски ти препоръчвам да понаучиш българският език, разбирам че си някъде  от източната част на страната, но все пак...

april_z

дано не ме изгонят и от тоя форум с моето писане. ама тоцев като нали точно от фабриките от преди 89 година се изхранвахте досега бе. и сега ги изплюскахте. и сега дори на аеца в козлодуй ще му изтече лиценза. вие изплюскахте с вашите пенсионери всичко.

проста сметка има 2 300 000 пенсионери по 300лв средна пенсия по 12 месеца по много години прави няколко стотин милиарда. край няма повече. и сега?

аз несъм ляв. леви са предатели , леви са банкерите. аз съм по принцип анархист, ама кат тряя да живея в държава съм либерал. защото само либералите са най близо до анархистите. но сегашния строй е фалирал. с пенсионери не става държава. една манджа само един път се яде след това остават лайна. и те не се ядът. същото е и с парите(и фабриките). неможеш да ги похарчиш два пъти и да ги изплюскш два пъти. социалната държава фалира българия. и я продава на турците.
вие нямате алтернатива щото не ви остана нищо друго да продавате. 

Nacional-Radikal

Та кво сега правим ? Щом референдума не е по наше искане,а още повече пък се подкрепя от други (нацианолистически) партии,ние ще го бойкотираме.Това ви е цялата логика,колкото и да го увъртате.

П.С. По същият начин години наред възхвалявахте Сидеров.Сега минахте в другата крайност,сменихте си никовете дори...баси жалката картинка.Това ни е дереджето на национализма,едни и същи лица постоянно менящи своите позиции в зависимост от конюнктурата.Само да неплачете след година-две ,че пак са ви излъгали !
За национално могъща и социално справедлива България

april_z

тоцев сега разбирам що волен сидеров ви тегли майната. вие сте като българските еничари по време на турското иго. чакате някой да освободи държавата и след това да яхнете власта.

такива като расате или бинев да лаят като сидеров а вие да се правите на сдържаните задвластници и да дърпате конците защото в действителност сте кухи и без грам съдържание. и да се качите на софрата. това ви е яд че сидеров е там а вие сте просяците. слушах озарана другия ваш простак ангелов, постоянно павтаряше че навремето доган ли сидеров ли биле с окъсъни дрешки а сега виж къде са. това ви е целия ви проблем.( и да раздавате много пенсии ама да кажите на кого от джоба ще ги вземете, не смеете щото и вие незнаете откъде ще вземете милиардите за вашите любимци)

вие сте алчни злобни и празни от съдържание. това е другата истина която излиза от вас. по добре се скриите.  :mad:

Hitlerist

тоцев, я кажи как се озова в НФСБ?

omerzen

Цитат на: april_z - 18 Яну 2013, 14:10:36
вие сте като българските еничари по време на турското иго. (?!)
Извинявам се за намесата но колега april_z, това не е ли твърде пресилено по адрес на телевизия СКАТ?
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

april_z

Цитат на: omerzen - 18 Яну 2013, 15:33:31
Извинявам се за намесата но колега april_z, това не е ли твърде пресилено по адрес на телевизия СКАТ?

не е! защото скатаджиите ако искат да управляват, и да плащат сметките на държавата , трябва да кажат сега как ще правят икономика. и как ще плащат, щото ако това не кажат то тогава всичката им приказка е като тази на волен. и той се скри зад бб като имаше възможнст да се докопа до власта.

проблема на всички партии е как ще събира парите от хората за издръжката на власта. това е централния въпрос. всичко друго е пропаганда.
те и от сащ казват че са за твоята демокрация ама я виж току що че искат да те заколят.  :mad:

нали чухте лафът на лансе армстронг дали е взимал стимуланти - казва че е мислил че това е част он неговия джоб( работа) , човека е честен поне. ама политици честни? това са свине.

BMPO

Цитат на: Тоцев - 17 Яну 2013, 19:09:04
Казаха представители на коалицията белия-дебелия. Не знам кои са простаците, но аз за коалиции достатъчно говорих. Не слушайте толкова много новия ви бял вожд и ще видти реално нещата. Алексей Петров, Митьо Очите... Ха ха. Спрете стимулантите...

Ти май не ми прочете подписа. Съдиш машинално за хората, без да гледаш мотивите им.
ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация
ВМРО-БНД - Влашка Милиционерско-Разбойническа Организация - Бивши и Настоящи Доносници
Спрете кражбата на името!

Тоцев

Цитат на: Hitlerist - 18 Яну 2013, 15:08:00
тоцев, я кажи как се озова в НФСБ?

Аз не съм се озовал в НФСБ. Аз съм от учредителите.

Колкото до анархиста - Защо изобщо пишеш в националистически форум? Идейно си много сбъркан и тук никой не харесва идеите ти, а и интелектуалното ниво на което принизяваш дебатитЕ не е за мен.

Hitlerist

Добре друг въпрос, как се озова в СКАТ?

Тоцев

Ами явих се на интервю и започнах работа там. Питай направо, ако нещо те съмнява.

До ВМРО - сбърках. Не си представител на тази коалиция. Не ти погледнах подписа.

Hitlerist

Или майка ти те заведе?

april_z

Цитат на: Тоцев - 18 Яну 2013, 18:38:14

Колкото до анархиста - Защо изобщо пишеш в националистически форум? Идейно си много сбъркан и тук никой не харесва идеите ти, а и интелектуалното ниво на което принизяваш дебатитЕ не е за мен.

тоцев имам твърдото съмнение че вие от скат сте ЕНИЧАРИ!

и сага ще ти го обесная.  :mad:

каква е тактиката на сащ в ирак? малики уж шиит се оказва че е еничар на сащ в ирак. тука никой не съобщава но в момента в ирак има огромни демонстрации срещу малики. и то забелижително от всички слоеве на държавата, демек курди шиити и сунити. всички са разбрали каква е тактиката на сащ а тя е всички групи да бъдат скарани един с друг. и така да бъдат управлявани от един еничар какъвто е малики.

същото е и тука. скатажиите са едни от сектанските организации в българия. лаят квото им падне против бб и герб. съюзяват се с екологични секти против държавата, като че ли е най важното да се демонстрира за некакви млади подведени за банско дюни и кви ли не глупости при наличие на глад и мизерия. вие сте същите като руските PUSSI RIOT. искате да сътворите некаква оранжева революяция. това са ви без почвените приказки всяка вечер при енчев. давайте пари на пенсионерите протестирайте с цел да фалирате колкото по скоро държавата.

в сирия този фалит беше предизвикан чрез джихадисти финансирани от чужбина а тука чрез жалката телевизийка скат. това е подлост вие сте гадни ЕНИЧАРИ.

друг момент от де знаете така много при солаков и оня желев за турското нашествие? по принцип някоя чужда служба трябва да ве храни с информациа. да сте толкова информирани говори че сте подкупени.

в ирак в момента малики е в беда и заради това и англииския раби казва , че се подготвя война за в иран. защото обедени ли се иракския народ против своя еничар малики война с иран е немислима.

http://www.alanhart.net/chief-rabbi-i-think-it-has-got-to-do-with-iran-actually/#more-2057

http://einarschlereth.blogspot.de/2013/01/im-irak-gehen-riesendemos-gegen-die-us.html

и имайки предвид че младенов ходи в израел да обявят хисбола за виновник за атентата в бургас по всичко личи че се подготвя такова нападение.

Similar topics (4)

Отговори: 67
Прегледи: 21816

Започната от april_z

Отговори: 9
Прегледи: 3567

Започната от patriot_6turmovak

Отговори: 373
Прегледи: 94980

Отговори: 3
Прегледи: 1694