• Welcome to Българският националистически форум.

Делото срещу Волен Сидеров за инцидента на магистрала "Тракия"

Започната от Бай Иван, 23 Мар 2007, 20:44:04

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Petko

Цитат>С този безумен православен фанатизъм те наливат вода в мелницата на ДПС, отричат
българите мюсюлмани и така помагат на ДПС да ги приобщи постепенно към турската
нация. Това е изключително опасно!<

Приобщават такива като теб ,дето се срамуват от Българското.Дето се продават за 2сребърника,а може би нямат и чисто обществено минало.
И въпреки вас България ще я има-тук и сега!!!.

Генерал Колев

Цитат на: Petko - 26 Май 2008, 23:01:54
Приобщават такива като теб ,дето се срамуват от Българското.Дето се продават за 2сребърника,а може би нямат и чисто обществено минало.
:-[ :-[ :-[
Само Атака! Само Русия! Само Сърбия! Ние сме истинските националисти! Долу България!
България над всичко!

Александър

Цитат на: zdravkop - 26 Май 2008, 23:07:52
:-[ :-[ :-[
Само Русия! Само Сърбия!
И като сложиш България се получава славянското братство дето го говореха комунистите...

Наскоро говорех с лидера на МО на АТАКА Плевен, много свестен човек. Но ми направи впечетление, че няма нещо против сърбите което за мен е голяма грешка. Честно казано до сега незнам някой отвърден анти-сърбин от ПП АТАКА, сред мойте познати поне.
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

ar_mando

Цитат на: zdravkop - 26 Май 2008, 22:57:04
Армандо, просто напуснах русофилската и антибългарска дружинка на Волен- това стана. Отвратих се от фелдфебели, милиционери, комунисти и русофили. Останалото ти го е обяснил много добре Фелдмаршала.
Какво стана след като се "опомни"?Какво направихте ти и другите "просветени"?
Когато се появи гения по какво ще го познаеш - по това, че всички глупаци се обединяват срещу него!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Death angel

Да ви кажа момчета, аз сценария на това шоу го знам отдавна.  :taina:  :o
Накрая Сидеров ще дръпне една дълга прочувствена неонацистка реч и ще се признае за виновен(Зер нали и АХ е направил така!).  :-[
Само сега ще чакат и протакат до изборите щото да имат с какво да си оправдаят краха.
Не берете грижа, че в България за това не вкарват "на топло" ! Той ще си намери начин човека .
Накрая от там ще излезе като  един "български Нелсъм Мандела" и ще се устреми към властта.
Ако някой е чел биогра на АХ и НС =е види,чеСидеров го копира във всвичко.
Не падай духом, където ти падне !

Генерал Колев

Цитат на: Александър - 26 Май 2008, 23:10:44

Наскоро говорех с лидера на МО на АТАКА Плевен, много свестен човек. Но ми направи впечетление, че няма нещо против сърбите което за мен е голяма грешка. Честно казано до сега незнам някой отвърден анти-сърбин от ПП АТАКА, сред мойте познати поне.
Сашо, за кой "лидер" говориш- за бившия милиционер или за бившия фатмак? И двамата са много "интелигентни"! Как искаш да има нещо против сърбите, като са поклонници до един на Русия и Сърбия? Ако не си го разбрал, разбери го и се махай от там, докато е време. Атака не са нищо друго, освен една русофилска дружинка, на които им текат лигите от кеф само като чуят за Русия. А за членската им маса и особено за лидерите да не говорим- "интелигентни" са до един!
България над всичко!

Александър

Цитат на: zdravkop - 27 Май 2008, 11:45:02

Сашо, за кой "лидер" говориш- за бившия милиционер или за бившия фатмак? И двамата са много "интелигентни"! Как искаш да има нещо против сърбите, като са поклонници до един на Русия и Сърбия? Ако не си го разбрал, разбери го и се махай от там, докато е време. Атака не са нищо друго, освен една русофилска дружинка, на които им текат лигите от кеф само като чуят за Русия. А за членската им маса и особено за лидерите да не говорим- "интелигентни" са до един!
Грешно си ме разбрал. Не съм от АТАКА, симпатийте ми са към друга организация/партия. Лидера на МО на АТАКА Плевен е набор 91-ва, той е създал структурата на МО в Плевен. Както казах, много е свестен човека, но той също малко е разочерован. Това е друга тема. :)
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Генерал Колев

Цитат на: Александър - 27 Май 2008, 12:02:58
Цитат на: zdravkop - 27 Май 2008, 11:45:02

Грешно си ме разбрал. Не съм от АТАКА, симпатийте ми са към друга организация/партия. Лидера на МО на АТАКА Плевен е набор 91-ва, той е създал структурата на МО в Плевен. Както казах, много е свестен човека, но той също малко е разочерован. Това е друга тема. :)
Не разбрах, че говориш за младежката организация. Помислих, че става дума за ПП Атака. Но не ти и трябва да ги знаеш местните лидери- фатмак и милиционер. Хвани единия, удари другия.
България над всичко!

Генерал Колев

Цитат на: ar_mando - 26 Май 2008, 23:27:39
Останаха в местната структура само фатмаците и милиционерите. Това е. Интелигентните и МИСЛЕЩИ хора, които задавахме въпроси, се махнахме. В Атака нямаш право да задаваш въпроси и да мислиш- длъжен си единствено да изпълняваш! Какво друго да направя? Не мога да променя нищо в Атака- те са бетонирани и закостенели мозъци, служат на Русия и нейните интереси и по този начин помагат и косвено на Доган.
България над всичко!

ar_mando

Цитат на: zdravkop - 27 Май 2008, 12:09:16
Цитат на: ar_mando - 26 Май 2008, 23:27:39
Останаха в местната структура само фатмаците и милиционерите. Това е. Интелигентните и МИСЛЕЩИ хора, които задавахме въпроси, се махнахме. В Атака нямаш право да задаваш въпроси и да мислиш- длъжен си единствено да изпълняваш! Какво друго да направя? Не мога да променя нищо в Атака- те са бетонирани и закостенели мозъци, служат на Русия и нейните интереси и по този начин помагат и косвено на Доган.
Добре, нека поставя въпроса така, защото ми отговаряш едно и също...Като наближат избори след като си "опомнен" и няма да гласуваш за АТАКА, коя партия би издигнал с надеждата, че ще работи за България?Ако ми кажеш никоя, по твоята логика, значи АТАКА,ти и всички останали "осъзнати", сте еднакво безполезни за България... ;)
Когато се появи гения по какво ще го познаеш - по това, че всички глупаци се обединяват срещу него!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Генерал Колев

Още не съм решил за коя точно ще гласувам, но ще гласувам със сигурност. Само мога да ти кажа за кои партии със сигурност НЯМА да гласувам- ДПС, БСП, НДСВ, ГЕРБ, Атака, всички БЗНС- та, Лидер.
България над всичко!

FELDMARSCHALL

Цитат>С този безумен православен фанатизъм те наливат вода в мелницата на ДПС, отричат
българите мюсюлмани и така помагат на ДПС да ги приобщи постепенно към турската
нация. Това е изключително опасно!<

Я да видим кой се срамува от българското ?
Май такива като тебе, продали се за 2 рубли на руснаците. Руснаците и турците
действат в комбина срещу България ако още не си го разбрал и тезите за това
фалшиво "славянско православно братство" с нас просто рухват!
В момента Русия и Турция са в перфектни топли отношения, каквито не са имали от
100 години, така че ситуацията за България е доста сложна и такива нищожества като тебе допълнително
утежняват нещата!! :devil:

FELDMARSCHALL

Интересни неща съм чувал за партай-геносето на Атака-Плевен Добрин Христов! :-P :-P :-P
Леля ми живее там.

Искандер

"Само един човек се мяркаше там, като един призрак.
Той беше Мунчо.
Като позна главата на любимия си Русияна, той вторачи яростни, безумни очи в нея и изригна, в един дъжд от плюнки, една колосална попръжня против Мохамеда и султана.
Обесиха го на касапницата.

Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира."
Ако аз загубя, това не означава, че не е трябвало да се победи.

Генерал Колев

Цитат на: FELDMARSCHALL - 27 Май 2008, 17:32:36
Интересни неща съм чувал за партай-геносето на Атака-Плевен Добрин Христов! :-P :-P :-P
Леля ми живее там.
О, той е велик в тъпотията си и цялостната си липса на грам разум! Той е уникален: бивш комунист- милиционер, настоящ "лидер" на Атака! Не съм сигурен дали има една гънка в мозъка си или две.
България над всичко!

Similar topics (5)