• Welcome to Българският националистически форум.

Съвременни хайдушки сдружения в България

Започната от Ратникъ, 05 Апр 2012, 14:06:57

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 06 Юни 2018, 21:39:25
Нямо тасова нещо,говориш пълни ГЛУПАВИНИ  :laugh-1: Хората,били или разбиращи от такива организации биха те пребили със сноп пръчки за тези думи
Ми нека се пробват - да видим, какво ще стане.

генерал Жеков

Не се съмнявам в теб,сигурно ще ги биеш чрез Българската бойна техника,изучена от руски клипове :lol:
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 06 Юни 2018, 21:41:43
Не се съмнявам в теб,сигурно ще ги биеш чрез Българската бойна техника,изучена от руски клипове :lol:
да ще ги смажа с борба, ще летят като ракети.

генерал Жеков

Бъркаш тези хора с наркоманите в бара,само при тях върви този номер.Тези хора,даже и Расате на който се беше заканил-могат да те направят да си говориш сам,дори ако са с ръце в джобовете.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Хайдушко шествие.

генерал Жеков

Имаш ли информация относно шествието,кога и къде се е провело и такива неща?
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Трябва да отбележа че с носиите : сдружение Хайдути - Пловдив са представени много добре. Същите участваха в един филм, сега правят свой.
Добри българи и родолюбци. Преди време даже имах пререкания с тях и ми беше интересно как ще се държат. Останах изненадан от типично българското им поведение и нещата се изясниха. Един дебил ги клеветеше.

генерал Жеков

Те ти се смеят на "титлата",а ти упорито си пускаш техни снимки и ги хвалиш.Напомняш много на човек с психична болест,голяма доза комплекси и мания за подражание.Направо си е коктейл от ГЛУПАВИНИ,като постовете ти.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 07 Юни 2018, 18:31:03
Те ти се смеят на "титлата",а ти упорито си пускаш техни снимки и ги хвалиш.Напомняш много на човек с психична болест,голяма доза комплекси и мания за подражание.Направо си е коктейл от ГЛУПАВИНИ,като постовете ти.
Недей да въртиш интриги, няма да сполучиш. Ние с тях си знаем.

генерал Жеков

Няма интрига.Хората казват "Нямам идея кой е този човек,или дали изобщо има такава титла".Което е доста показателно за теб и хайдушките ти глупости
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Родопски хайдути също се представят добре. На мене водачът им ми направи калпака и силяха и ми ги изпрати.
Много честно момче. Култово шествие с пушката на Капитан Петко.

генерал Жеков

Даже няма нужда от коментар.Пак стигаме до твърдението ми,че хората на пропагандните снимки трябва да са най-изявени в расов план,но...Няма значение за хайдутите явно :lol:
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Panzerfaust

Е, глуповати селски момчета, ти какво очакваш? Нашичкият дебилчо не е по-добре, но поне се крие.

генерал Жеков

Цитат на: Panzerfaust - 08 Юни 2018, 03:44:24Е, глуповати селски момчета, ти какво очакваш? Нашичкият дебилчо не е по-добре, но поне се крие.

Просто ги погледни :lol: He cъм сигурен,че даже знаят какво правят и защо ги снимат :lol: Haшия другар поне по снимки си слага очила,шапка,забрадка,бурка и още 150неща,за да не видим лицето му,предполагам разбираш защо е така.Не,причината не е в неговата значимост,но...това няма значение.Та,идеята е че пропагандните снимки трябва дя изобразяват най-расово чистите хора в организацията,а не просто някакви си там хора.Интернет-хайдутина,обаче,няма и идея от пропаганда и пуска каквото му падне.Точно по тази причина образа му е трагикомичен за всеки нормален човек.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: Panzerfaust - 08 Юни 2018, 03:44:24
Е, глуповати селски момчета, ти какво очакваш? Нашичкият дебилчо не е по-добре, но поне се крие.
Да щом не са в ненормални нацистки униформи са глупави селски момчета. Излагате се другари.
Свиквайте - това иска народът, а не ненормалните ви идеологии.

Similar topics (5)

Отговори: 16
Прегледи: 7412

Отговори: 4
Прегледи: 2835

Отговори: 26
Прегледи: 7638