• Welcome to Българският националистически форум.

Съвременни хайдушки сдружения в България

Започната от Ратникъ, 05 Апр 2012, 14:06:57

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

HighVoltage

Не са достатъчно информирани и не знаят, че са те блокирали във фейсбук.
Haha.  :Azn:
Може би отношението им към Сдружение РХ е всъщност  чиста проба проекция на негативните им чувства към теб.
Разгледах страницата на сдружението и смятам, че са нормални и добри хора, снимките и активността им също ми харесват.
Забелязах също, че портрети на Христо Ботев там се срещат по – често отколкото в страницата на нашия форум, аха.

Мишок

Цитат на: HighVoltage - 08 Юни 2018, 13:29:43
Не са достатъчно информирани и не знаят, че са те блокирали във фейсбук.
Haha.  :Azn:
Може би отношението им към Сдружението е всъщност  чиста проба проекция на негативните им чувства към теб.
Разгледах страницата на сдружението и смятам, че са нормални и добри хора, снимките и активността им също ми харесват.
Забелязах също, че портрети на Христо Ботев там се срещат по – често отколкото в страницата на нашия форум, аха.
Не се разбира, какво искаш да кажеш , ама няма значение.

HighVoltage

Мишок

генерал Жеков

Aбе,мишок,ти не разбра ли,че Хайдутите не те знаят за жив.Какви глупости повече има да пишеш по техен адрес,може ли да си толкова заблуден?
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 08 Юни 2018, 19:54:51
Aбе,мишок,ти не разбра ли,че Хайдутите не те знаят за жив.Какви глупости повече има да пишеш по техен адрес,може ли да си толкова заблуден?
Няма да се обяснявам с тебе, дали ме знаят или не. Е са един даже ми предложи да почивам в неговото жилище на морето без пари, ама отказах.

генерал Жеков

Ha мен пък,едно извънземно,нацист ми вика,че щяло да ми даде оръжия за великата революция,ама аз му отказах,викам недей,ще дойде четата на мишока и щи ни избият като пилци  :lol:
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 08 Юни 2018, 20:05:35
Ha мен пък,едно извънземно,нацист ми вика,че щяло да ми даде оръжия за великата революция,ама аз му отказах,викам недей,ще дойде четата на мишока и щи ни избият като пилци  :lol:

Добре си му казал. :mad:

генерал Жеков

Идвай!Само,че трябва да намериш няколко стотин дози хероин,да не ги хване абстиненция по време на полета им насам,че тогава-няма чета,няма нищо
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Цитат на: генерал Жеков - 10 Юни 2018, 12:03:42
Идвай!Само,че трябва да намериш няколко стотин дози хероин,да не ги хване абстиненция по време на полета им насам,че тогава-няма чета,няма нищо

генерал Жеков

Да,точно така стоят нещата.Всички знаем за твоя "знаменосец" Сами арабина--наркоман и престъпник,по твойте думи.Купи им достатъчно наркотици и идвайте на въстание
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 10 Юни 2018, 14:33:47
Да,точно така стоят нещата.Всички знаем за твоя "знаменосец" Сами арабина--наркоман и престъпник,по твойте думи.Купи им достатъчно наркотици и идвайте на въстание
Поздрави Наполеон от съседната стая и му ударете един убав сан.

генерал Жеков

БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Главният Български хайдутин в хайдутска носия.

генерал Жеков

Ще позволиш ли,велики хайдутино,да те питам:Колко си висок?По темата:Съвременни хайдешки сдружение са никому ненужни,защото просто не са си "във времето".Иначе казано,сега е времето на ново-нацизма а не на ново-хайдушките движения
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Similar topics (5)

Отговори: 17
Прегледи: 6470

Отговори: 39
Прегледи: 18685