• Welcome to Българският националистически форум.

Диагноза Мишок

Започната от охобохо, 08 Сеп 2012, 18:28:30

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

генерал Жеков

Изпаднал и жалък си ти.В Youtube няма как да изглеждат по друг начин
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 01 Юни 2018, 14:24:56
Изпаднал и жалък си ти.В Youtube няма как да изглеждат по друг начин
Изпаднали германци им викаха. Жалка картина. :mad:

генерал Жеков

Дали?Не забравяй,че тези войници взеха "на екс"половин русия.Ако зимата беше 5градуса по-топла щеше да разбереш.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

HighVoltage

Много добре те разбрах аз, няма какво да се обясняваш каквото си искал си го написал.

Цитат на: Sirows - 01 Юни 2018, 14:10:00
Ти бъди горд, ние българите смятаме гордостта за нещо лошо. Сетих се за гордите арийски немци, като ги водеха по червеният площад - до там води гордостта.
Ти не си "ние българите", ти си само себе си при такива констатации. Като не виждаш причини да се гордееш свободен си да се чувстваш като плюнка. 
М/у другото само от гл. т. на фактите, казвам го без удоволствие само констатирам - единствената причина Русия да победи във ВСВ е ината на Хитлер и неадекватното му отношение и разбиране на положението в тази зимна война на руска територия. Благодарение на Хитлер основно, не че го е желал, но германците загубиха войната.

генерал Жеков

Той дали е и българин,не е ясно? :mad:
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Актуална моя снимка.

генерал Жеков

Не бих искал да коменитар расовите ти черти "на сляпо",но това,че си даде снимката пак подчертава някой неща в характера ти.Облеклото-черното яке,което смени носията-също.Слънчевите очила-тоже. :lol:
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

HighVoltage

Цитат на: Sirows - 04 Юни 2018, 23:39:34
Актуална моя снимка.

Браво! Викаш определенията самовлюбен и дивак те обиждат, а? Тази снимка е като на начервените гаджетата дето се снимат в WC-тата на чалга палатите фотосите.
Чантата на гаджето на земята, прайли каквото правили, измили се – кърпата на вратата, той – изживява се като ,,Пъзела"......... ти си тотален недорасляк бе
Такъв психопортрет мога да ти спретна, ама после аз ще се чувствам зле, защото съм много жалостива.

генерал Жеков

:lol: Според мен човека си е високо образован и води стойностни спорове.Пък ти си подкрепяна от Сорос,даже той ти диктува да пишеш :lol:
Мишок,наистина се показа като ненормалник.HighVoltage е права.Ако имаш достойнство-напусни форума.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 05 Юни 2018, 12:35:38
:lol: Според мен човека си е високо образован и води стойностни спорове.Пък ти си подкрепяна от Сорос,даже той ти диктува да пишеш :lol:
Мишок,наистина се показа като ненормалник.HighVoltage е права.Ако имаш достойнство-напусни форума.
Не ми се сърдете но не смятам да ви слушам и да се повлиявам от разбиранията ви.

Siegfried

Цитат на: Sirows - 04 Юни 2018, 23:39:34
Актуална моя снимка.

:lol: :lol: :lol:

А защо криеш личицето си с тази шамия, като некоя кадъна  !?  :lol::lol: :lol: 

А нЕкоя твоя гола снимка, нЕма ли да споделиш с нас, а ханъмо :laugh-1: а нЕкое селфи !?  Ти сЯ последно хайдутин ли си, или кадъна, защото досега не бях виждал хайдутин да си крие лицето с шамия, все едно е еничар, или в най - добрият случай кадъна !?  :lol: 

Тиквата май изобщо не те слуша..., ама изобщо !?    :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Мишок

Забелязвам че някои хора се опитват да ми погаждат подли, хитри и коварни номерца. Да ви го обясня да  не се пънете. Живея в Европа - Италия: тука хората са хитри, лицемерни, коварни, подли и т.н.  Та всеки ден се срещам с разни хитреци, подлеци и подобни. Та съм им научил доста добре номерата , тарикатлъците и хитрините. Знам даже такива, за които не сте си и представяли че ги има. Такъв е живота тука. То и от България имах добра подготовка, ама тука на место всекидневно станах още по-добър.
Та забелязвам номерата, пинизите, хитрините, тарикатлъците, двуличието и подлостта от далеко. И какво виждам тук: един псува на воля и обижда и го прави и относно мене, хитрината му е да го запсувам и аз и така да ме банират отново. По някаква причина този може да псува и обижда, а аз не мога, причината не ме интересува и не искам да я знам . Няма да го запсувам не за да не получа БАН, а за да не падна на неговото ниво, което не съответства на нивото ми на родолюбец. Друг член на форума нагло лъже и ме предизвиква да кажа че лъже, да се разквичи и да ми поиска бана.   Няма да го направя и да доставя удоволствие на този странен член на форума. Номера е доста тъп и само ме кара да се усмихвам. Трети един пък ме провокира сбезкрайният си спам в темите ми : да започна да го обиждам и да квичи и той за бана ми. Освен това ме занимава с Расате и го изкарва национален герой, надявайки се да започна да казвам, какъв е Расате и т.н. Човек много ти е ниско нивото, всяка вечер виждам поне по 10 хитреци в работата ми и никой от тях не успява да ме мине, нема да успееш и ти. Не смятам да обръщам внимание на Расате, не мисля е го заслужава. Няма да му правя реклама и да го обсъждам.
Работата е обаче в това че тези хора така отравят форума и създават една отровна среда противоречаща на всичко свързано с българщина, национализъм и родолюбие.
Същите обаче претендират да знаят много и да могат да спасят страната и народа. Да ама по делата ви драги нискотарифни тарикати : вие не се различавате от сегашната политическа класа, даже може и да ги задминавате. Та за какво сте му на този народ а ? Нямам друго за казване.

генерал Жеков

Цитат на: Siegfried - 05 Юни 2018, 15:56:59
:lol: :lol: :lol:

А защо криеш личицето си с тази шамия, като некоя кадъна  !?  :lol::lol: :lol: 

А нЕкоя твоя гола снимка, нЕма ли да споделиш с нас, а ханъмо :laugh-1: а нЕкое селфи !?  Ти сЯ последно хайдутин ли си, или кадъна, защото досега не бях виждал хайдутин да си крие лицето с шамия, все едно е еничар, или в най - добрият случай кадъна !?  :lol: 

Тиквата май изобщо не те слуша..., ама изобщо !?    :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1:

:lol: Подкрепям напълно.Мишок,а ти с какво си полезен за България и национализма.Докато 2008г. ние хранехме бедните и се скъсвахме от работа за БНС и България-ти къде беше?
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 05 Юни 2018, 19:26:36

Докато 2008г. ние хранехме бедните и се скъсвахме от работа за БНС
И какво се промени с тези ви дела ?

генерал Жеков

Направихме първата стъпка към национално единение и мечтания български идеал,нацизъм и национално обединение.Докато,стъпките които ти правиш са към миризливия наркомански бар и обратно до стаята ти с лудия(по твойте думи)
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!