• Welcome to Българският националистически форум.

Диагноза Мишок

Започната от охобохо, 08 Сеп 2012, 18:28:30

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

Първи учебен ден. Учителката:
- Деца, трябва да знаете, че който изкарва петици и шестици ще отиде в рая, а който изкарва двойки и тройки ще отиде в ада.
Иванчо вдига ръка:
- Госпожо, никой ли няма да завърши жив това училище?

Мокабор

Ти в твоята тема вицове ли почна да разказваш? Щом ще е пародия, да е пълна... явно.
Най-добрият син на своето отечество е онзи, който в дясната си ръка държи пушка, а в лявата - книга.

Мишок

Цитат на: Мокабор - 15 Сеп 2016, 21:26:00
Ти в твоята тема вицове ли почна да разказваш? Щом ще е пародия, да е пълна... явно.
Вицът е добър и показва ясно какво става със завършилите комунистическо образование. Не ги убиват физически, но духовно ги убиват на 100%.
Ти Мокабор завърши ли училище, а университет - след последното се става направо .....

Внимавай с обръщенията г-н Мишок, ако не искаш да бъдеш пратен в почивка скоро време.

FELDMARSCHALL

FELDMARSCHALL

Продължавай с провокациите г-н италиански плъх, и ще изчезнеш завинаги от този форум!

Мишок

Цитат на: FELDMARSCHALL - 16 Сеп 2016, 10:03:41
Продължавай с провокациите г-н италиански плъх, и ще изчезнеш завинаги от този форум!
Олеле как ще я карам без този форум и твоето мнение не знам. Моля те Фелдмаршале недей да ме гониш, моля те на всяка цена.
Важното место от където не може никой да ме изгони е това тука.
https://www.facebook.com/groups/804744069592342/?ref=bookmarks
А дали съм за гонене от форума се надявам да не зависи от Фелдмаршала. Пък ако зависи от него - здраве да е. Ще мина и без форума, макар че сега не съм нарушил никакво правило и съм бил обиждан от доста хора, даже и от модератора Фелдмаршал. Обаче аз съм мъдър и знам че на този свят справедливост и честност не трябва да се търсят.

Мокабор

Цитат на: HAIDUTOW - 16 Сеп 2016, 09:31:54
Вицът е добър и показва ясно какво става със завършилите комунистическо образование. Не ги убиват физически, но духовно ги убиват на 100%.
Ти Мокабор завърши ли училище, а университет - след последното се става направо .....

Внимавай с обръщенията г-н Мишок, ако не искаш да бъдеш пратен в почивка скоро време.

FELDMARSCHALL

Той че е добър, добър е.

Но е доста иронично, че в темата, която е посветена на теб и държанието ти, публикуваш вицове.
Най-добрият син на своето отечество е онзи, който в дясната си ръка държи пушка, а в лявата - книга.

Мокабор

Цитат на: HAIDUTOW - 16 Сеп 2016, 13:43:03
Олеле как ще я карам без този форум и твоето мнение не знам. Моля те Фелдмаршале недей да ме гониш, моля те на всяка цена.
Важното место от където не може никой да ме изгони е това тука.
https://www.facebook.com/groups/804744069592342/?ref=bookmarks
А дали съм за гонене от форума се надявам да не зависи от Фелдмаршала. Пък ако зависи от него - здраве да е. Ще мина и без форума, макар че сега не съм нарушил никакво правило и съм бил обиждан от доста хора, даже и от модератора Фелдмаршал. Обаче аз съм мъдър и знам че на този свят справедливост и честност не трябва да се търсят.

Не си нарушил правила? А я да се замислим какво изобщо правиш тук...
Това е националистически форум, а ти се обиждаш, когато биваш наричан националист. Като по начало не си дошъл на правилното място, а и се ядосваш, когато не стане твоето.

Мишок

Цитат на: Мокабор - 16 Сеп 2016, 16:21:49
Не си нарушил правила? А я да се замислим какво изобщо правиш тук...
Това е националистически форум, а ти се обиждаш, когато биваш наричан националист. Като по начало не си дошъл на правилното място, а и се ядосваш, когато не стане твоето.
Не мога да се сдържа и да не кажа стига си лъгал.
Въобще не ми пука че не става моето, то даже не се и мъча да го налагам. Точно за това ти казах стига си лъгал.
Много-добре ми е ясно че не мога да се боря с медиите, образователната система и тяхната пропаганда. Обаче не мисля да се влиая от тях. Както казах още в 3-ти клас разбрах че образованието е манипулация и цели да ни направи роби и си постанах с трети клас. Трябваха ми доста години докато се отърва от облъчването на тези три години.

Siegfried

Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Мишок

Заставам зад думите си. Премиерът им се оказа сциентолог - сатанист, а президента член на някаква друга шантава секта. Може и обратното да беше. На тази снимка съм излезнал доста добре. Бе уж  според Зигфрид съм русофил, ама место с казашка униформа съм в хайдутска носия.
Чакам обвинения че такива носии носят само русофилите.

Siegfried

Това е от групата на мишока във фейсбук Хайдути, за която отгоре постна линк и в няколко поста обясняваш, колко много всички от групата ти те обичали, пускам само част от коментарите и разбира се темата, качена за теб на страничката ти  Хайдути. :laugh-1:

PS Направи ли ви впечатление, че и във фейсбук мишока пише  и влиза в собствената си страница под няколко различни профила, единият Мишок Димитров, другият Dimitar Dimitrov ?!  :laugh-1: Мишок, не искам да те обиждам, но как може и за двата си профила, да ползваш почти еднотипна, с две думи една и съща снимка, не си добре, вЕрвай ми  :laugh-1:!

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Мишок

Драги читатели. Влизам с няколко профила по простата причина че фейс-бук редовно ме блокира , макар да не съм обидил сериозно никого. За това си правя нови профили и имам по няколко в резерва. Снимката е една и съща, защото съм един и същи човек и държа това да се знае. А групата никак не е зле мина 1500 души и то сами пожелали да влезнат, а не да съм ги добавил без да ги питам.
Четат ме и това е добре.
Зигфрид може да подаде заявка и ще бъде приет, както и всеки друг от този форум.

FELDMARSCHALL

Засега оставям г-н италиански плъх да продължава да се излага, за да видят всички (за пореден път) клиничната картина на това човекоподобно...

Мишок

Ще помоля всички които искат да обсъждат моята личност, да го правят в тази тема. В другите теми и чата, нека пишем по същество.
Относно образованието ми се смятам че съм с 3-и клас и това ми е повече от достатъчно. Ако някой мисли че е трябвало да уча повече, нека ми обясни защо ?

Siegfried

Ще те обсъждаме където си искаме, ти май нещо се помисли много велик последно време, а палячо ?  :laugh-1: Не си въобразявай, че като един Администратор от месеци те  закриля, като майка орлица, а с новият модератор на форума - Индивидуалист(който също откакто е модератор, и той като теб се самозабрави и реши, че като откакто е  модератор - за него ПРАВИЛАТА на ФОРУМА НЕ ВАЖАТ !!! ), с който имате еднакви комунистически и русофилски възгледи, а и той бди над теб като 2-ра майка орлица, това не означава, че ти като всеки русофил и убеден комуняга не си ИЗКЛЮЧИТЕЛНО  вреден и опасен за форума и че ти не си просто - Диагноза Мишок,  диагнозата ти е РУСОРОБИЯ, която е равносилна на =  БЪЛГАРОФОБИЯ,  тоест ти имаш НАЙ - АНТИБЪЛГАРСКИТЕ и антинационалистически  възгледи за БЪЛГАРСКИ националист !   Да му мислят  защитниците ти, какъв индивид човек подкрепят и държат в българския националистически форум  !!! 

Цитат на: Sirows - 24 Мар 2018, 19:04:09
Ще помоля всички които искат да обсъждат моята личност, да го правят в тази тема. В другите теми и чата, нека пишем по същество.
Относно образованието ми се смятам че съм с 3-и клас и това ми е повече от достатъчно. Ако някой мисли че е трябвало да уча повече, нека ми обясни защо ?