• Welcome to Българският националистически форум.

Какъв празник е 9-ти май за вас?

Започната от Бащицата Махно, 09 Май 2007, 06:31:05

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

за нас датата е 9.9 1944г.  за немците е 9-ти май 1945г. - това е положението.

omerzen

Като чета до тука тая девятка да няма някое магическо значение?
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Hatshepsut

За мен 9-ти май е най-обикновена дата, а не някакъв празник.
Щом руснаците искат да си празнуват "Деня на победата" и да си правят паради на Червения площад, това си е тяхна работа и тяхно право, но нека не го натрапват и на нас! Този ден за мен не е български празник. Ние не сме били на страната на победителите във ВСВ, а на победените и това е още един повод да не честваме подобни дати.

Петкан

ЦитатКакво представлява Денят на Европа?
Вероятно много малко хора в Европа знаят, че на 9 май 1950 г. е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз.

На този ден в Париж, на фона на опасността от Трета световна война, която би погълнала цяла Европа, френският министър на външните работи Робер Шуман прочита пред международната преса декларация, в която се призовават Франция, Германия и други европейски страни да обединят производството си на въглища и стомана като ,,първа стъпка към европейска федерация".

Той предлага да бъде създадена наднационална европейска институция, която да управлява въгледобивната и стоманодобивната индустрия - сектор, който по това време е бил в основата на военната мощ. Страните, към които той отправя призива си, почти са се били унищожили взаимно в ужасен конфликт, оставил след себе си чувството на материално и морално опустошение.

Затова всичко започва на този ден. Затова на срещата на лидерите на ЕС в Милано през 1985 г. е взето решение 9 май да се чества като ,,Ден на Европа".

Всяка страна, избрала демократично да се присъедини към Европейския съюз, подкрепя неговите основни ценности – мир и солидарност.

Тези ценности намират израз в икономическо и социално развитие с екологични и регионални измерения, които гарантират достоен жизнен стандарт на всички граждани.
http://europa.eu/abc/symbols/9-may/euday_bg.htm
Европа на МЕРКОЗИ,а може би вече ще бъде МЕРКОЛАНД?  Дали ще я има или ще стане Европа на МЕРДОГАН  ?

Редактирано от модератор: Подмяна на невалиден линк с валиден.
Ad honores

Siegfried

Днес към обяд се опитах да мина с колата край Храм-паметника "Свети Александър Невски" към ул. Раковски, но беше затворено, защото гвардейци и други военни части в парадни униформи явно се готвеха за някакво ПАРАДче ?!?!

Ако това е истина, че на 9-ти Май (Най - Черният ден за България и всички страни съюзници на Германия по време на 2-рата световна война) някой Идиот е решил да спретне ПАРАДЧЕ по случай - съветско-юдейския ден победъй, аз лично НЯМАМ ДУМИ !   

Това е нещо като наскоро построеният СРАМЕН американски паметник(както и СЪВЕТСКИТЕ такива) на американските пилоти БОМБАРДИРАЛИ и УБИВАЛИ Софянци и Българи по време на 2-рата световна война............, аз лично няма какво друго да кажа освен...... -  "машала" дами и господа политици, вие наистина сте СРАМ за Майка БългАрия ! 

Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Siegfried

Цитат на: Hatshepsut - 14 Май 2010, 17:09:39
За мен 9-ти май е най-обикновена дата, а не някакъв празник.
Щом руснаците искат да си празнуват "Деня на победата" и да си правят паради на Червения площад, това си е тяхна работа и тяхно право, но нека не го натрапват и на нас! Този ден за мен не е български празник. Ние не сме били на страната на победителите във ВСВ, а на победените и това е още един повод да не честваме подобни дати.

За мен......., смятам и за всеки истински БЪЛГАРИН 9-ти Май(както и 9-ти Септември)  са двете Най - ЧЕРНИ дати в календара.

На тези две дати, Не трябва да има празници и паради, а трябва да има Панахида за СМЪРТТА на Майка България и Българщината.

След 9-ти Май в Европа беше УНИЩОЖЕН и СМАЗАН Национализма, а за нас българите след 9-ти Септември (освен болшевишкият терор,национализации, екзекуци и комунистическа Диктатура....)На Българския Народ беше наложен нов етнически  произход, след тази дата ние вече НЕ бяхма БългАРИ, а някакви си - СЛАВЯНИ, за да може партийните ни и държавни ръководители от БКП да бъдат славянските братя на съветските им ГОСПОДАРИ !
След тази дата беше измислена малоумната теория (обслужаваща единствено МОСКВА) ,че видите ли БългАрия НЕ е Древна и ВЕЛИКА Арийска държава, а е създадена 681 година.... ?!?!?!
След тази дата намерените в църквата Св. Петка Самарджийска кости на Апостола на свободата Васил Левски бяха изхвърлени в някаква кофа за БОКЛУК от комунистите по нареждане на еврейските съветници на Циганина Тодор Живков, за да не идват Българите да се покланят на Апостола, защото само на около стотина метра от гроба на Апостола беше ОГРОМНИЯТ паметника на комуниста- чифут Ленин и тн и................
Този ден е денят в който БългАРИЯ УМРЯ, защото чифуто-болшевишката мафия завладя родината ни и до ден днешен е засмукала като пиявица ограбеният, смачкан и обезверен Български Народ !

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

miro20

Цитат на: Siegfried - 09 Май 2012, 17:03:41
За мен......., смятам и за всеки истински БЪЛГАРИН 9-ти Май(както и 9-ти Септември)  са двете Най - ЧЕРНИ дати в календара.

На тези две дати, Не трябва да има празници и паради, а трябва да има Панахида за СМЪРТТА на Майка България и Българщината.

След 9-ти Май в Европа беше УНИЩОЖЕН и СМАЗАН Национализма, а за нас българите след 9-ти Септември (освен болшевишкият терор,национализации, екзекуци и комунистическа Диктатура....)На Българския Народ беше наложен нов етнически  произход, след тази дата ние вече НЕ бяхма БългАРИ, а някакви си - СЛАВЯНИ, за да може партийните ни и държавни ръководители от БКП да бъдат славянските братя на съветските им ГОСПОДАРИ !
След тази дата беше измислена малоумната теория (обслужаваща единствено МОСКВА) ,че видите ли БългАрия НЕ е Древна и ВЕЛИКА Арийска държава, а е създадена 681 година.... ?!?!?!
След тази дата намерените в църквата Св. Петка Самарджийска кости на Апостола на свободата Васил Левски бяха изхвърлени в някаква кофа за БОКЛУК от комунистите по нареждане на еврейските съветници на Циганина Тодор Живков, за да не идват Българите да се покланят на Апостола, защото само на около стотина метра от гроба на Апостола беше ОГРОМНИЯТ паметника на комуниста- чифут Ленин и тн и................
Този ден е денят в който БългАРИЯ УМРЯ, защото чифуто-болшевишката мафия завладя родината ни и до ден днешен е засмукала като пиявица ограбеният, смачкан и обезверен Български Народ !
рядко мога да видя толкова омесени и синтезирани на едно място факти и глупости едновременно  :)
а ако човек гледа напред , може би най удачно е да се чества ден на европа, най малкото защото ми писна от рус....съветски  и турски /и др мюсюлмански/   пропаганди ....

Siegfried

Цитат на: miro20 - 10 Май 2012, 06:44:45
рядко мога да видя толкова омесени и синтезирани на едно място факти и глупости едновременно  :)
а ако човек гледа напред , може би най удачно е да се чества ден на европа, най малкото защото ми писна от рус....съветски  и турски /и др мюсюлмански/   пропаганди ....

Без да искам да те обидя, но аз пък мисля, че всеки, който одобрява в България (ако не си чувал, НИЕ БългАрите ГУБИМ във втората световна война и поради това губим и  страшно много Българска  ЗЕМЯ) да се чества юдео-съветския празник - 9-ти май е Най - Обикновен чифуто-болшевик !

Sturmmann

Кво си ги захванал тия славяни, дай им малко почивка.:Д
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

miro20

Цитат на: Siegfried - 10 Май 2012, 11:50:53
Без да искам да те обидя, но аз пък мисля, че всеки, който одобрява в България (ако не си чувал, НИЕ БългАрите ГУБИМ във втората световна война и поради това губим и  страшно много Българска  ЗЕМЯ) да се чества юдео-съветския празник - 9-ти май е Най - Обикновен чифуто-болшевик !
въпроса е прекалено спекулативен , за да гадаем в стил "какво би станало АКО...."
не ми дреме за руснаците , и те си имат пропаганда, както и американците, и всяка по голяма държава /или империя от миналото/
и това е нормално . въпрос на гледни точки... една анти-човешка система /фашизма/ се смени с друга анти-човешка система - комунизма /по точно социализма/
какъв би бил резултата за нас и земите ни при други системи  , аз не смея да гадая щото влизаме във фантасмагории. :)

но БългАрите , както ти се изразяваш, имаме прекалено много смесени гени  /наскоро пак излязоха проучвания/ за да твърдим еднозначно какви сме.
за мен това въобще не е проблем.
аз знам че имам гени на тюрки /да не се бърка с турци/ , на славяни , на траки , и за мен това ВЪОБЩЕ не е проблем, и гордо се наричам Българин.
който страда от други комплекси , и се смята за някаква арийска нация.. негов си проблем.

а и не ме обиждаш ама никак :) аз уважавам всяко мнение.

BMPO

Цитат на: Reakcionist - 12 Май 2010, 18:53:53
за нас датата е 9.9 1944г.  за немците е 9-ти май 1945г. - това е положението.

Простичко обяснено.
ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация
ВМРО-БНД - Влашка Милиционерско-Разбойническа Организация - Бивши и Настоящи Доносници
Спрете кражбата на името!

Siegfried

Цитат на: Sturmmаnn - 11 Май 2012, 02:24:45
Кво си ги захванал тия славяни, дай им малко почивка.:Д

Нали знеш какво е казал Йозеф Гьобелс -  който владее младото поколение, той владее БЪДЕЩЕТО,нали така (кой посещава по често Интернет пространството ; младите, или по възрастните?) , тоест младото поколение и младите хора трябва да знаят истината за произхода си и да настояват това Най - Накрая да се изучава официално и в училищата, да настояват да изучават истинската История на БългАрия, тази в която се говори за Българските владетели, Българите, за Българската писменост и култура,  а не за някаква си - "славянска писменост и култура", съгласен ли си с мен ?

Освен това ( отново мисъл на Гьобелс) -  Ние трябва да казваме истината, истината и само истината....., а тя е ,че ние Българите сме Велик и древен Арийски народ, който няма нищо общо със  славяните и славянският етнос, съгласен ли си с мен ?

Sturmmann

Съгласен съм, че не трябва да се делим на под-раси. Расата е една - Европеидна, всичко друго са глупости.
Боян Расате:

Балкани

То и на народи не трябва да се делим по тази логика.
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

Sturmmann

Докато сме пред смъртна опасност трябва да сме единни и обединени.
Боян Расате:

Similar topics (5)

Отговори: 2
Прегледи: 1304

Отговори: 1
Прегледи: 1300

Отговори: 16
Прегледи: 3212

Отговори: 13
Прегледи: 3400