• Welcome to Българският националистически форум.

Представяне на новите членове

Започната от Nordwave, 22 Май 2007, 01:47:24

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nordwave

Нека в тази тема новорегистрираните членове на форума да се представят и да бъдат поздравени с "Добре дошли!".

Ивайло

Привет на всички от Форума. Моите искрени похвали за това, което правите чрез Форума! България над всичко!

Казвам се Ивайло и в момента съм в САЩ, тук нещата далеч не са добри, така както всички ги представят, но именно такива патриоти, каквито виждам в този Форум ми напомнят че съм българин и че нещата могат да се оправят.

В развитието на модерните технологии Форумът е наистина добро място за изява на националистите и аз искрено Ви подкрепям!
Православие, България, Свобода!

MAGADAN

Nordwave

Цитат на: Ивайло - 01 Сеп 2007, 00:24:39
Привет на всички от Форума. Моите искрени похвали за това, което правите чрез Форума! България над всичко!

Казвам се Ивайло и в момента съм в САЩ, тук нещата далеч не са добри, така както всички ги представят, но именно такива патриоти, каквито виждам в този Форум ми напомнят че съм българин и че нещата могат да се оправят.

В развитието на модерните технологии Форумът е наистина добро място за изява на националистите и аз искрено Ви подкрепям!
Добре дошъл Ивайло! :)

Борисъ

Добре дошъл и се връщай по-скоро в България в демографска криза сме!Имам чувството,че половината България се е изнесла вече по чужбина.

sandro_atakata

Казвам се Александър Атанасов - съучредител на гражданско сдружение "Съюз на партиотичните сили" - Варна.

Имаме и страница в интернет: http://spsvarna.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&dflid=3

Nordwave

Цитат на: sandro_atakata - 24 Сеп 2007, 16:52:14
Казвам се Александър Атанасов - съучредител на гражданско сдружение "Съюз на партиотичните сили" - Варна.

Имаме и страница в интернет: http://spsvarna.dir.bg/_wm/pbasic/?df=186&dflid=3

Добре дошъл! :) - Лично аз редовно ви преглеждам сайта!

Hypathia

Аз съм от БНС - Асеновград.  :-)
I find my strength
Believing that your soul lives on
Until the end of time
I'll carry it with me

Panzerfaust

Здравейте,казвам се Георги.
От известно време следя форума като гост и най-накрая реших да се регистрирам.Националист съм,но имам резерви към националистическите формации(или представящите се за такива)-най-вече "Атака" и ВМРО.
Не мразя никого персонално,но смятам,че расовите и културни различия са предпоставка за конфликти.Освен това цивилизационно хората не са на едно ниво и смесването влияе негативно на по-напредналите и развити,а реално не подпомага и изостаналите.

logx

Добре дошъл във форума, Panzerfaust. ;)
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,
защото други срещу бурята, стърчат.

Генерал Колев

Добре дошъл и от мен! По начина, по който пишеш виждам, че си интелигентен човек. Форумът има нужда от хора като теб.
България над всичко!

Дашо

И аз като част от администрацията на форума, ще приветствам идването ти. Ще повторя генерала и ще кажа, че форума и въобще българският национализъм има нужда от интелигентни хора, а не от полуграмотни, беззъби алкохолици...
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Panzerfaust

Благодаря за добрите думи!Добре заварили!

Absinthia

Здравейте и от мен...
Казвам се Георгия и аз също отдавна следя форума, но не се регистрирах поради доста причини, с които няма да ви отегчавам!
Не съм обвързана с нито една политическа организация/партия, но имам симпатии към БНС. Член съм на организация, която има за цел опазване на нашата раса и род. За сега поради скромния брой на членовете, дейността ни се изразява само в идеологическа подготовка. Поели сме инициатива да направим листовки с цел пропаганда(ще представляват снимка на две красиви български момичета, хванали се за ръце или нещо подобно, а отгоре ще пише "Спаси своя род" ии лебенсруна). За съжаление все още не сме успели да направим подходящи снимки. Ако има някой заинтересован от идеята - отговарям на лични съобщения.  :-)

omerzen

Здравейте и от мен .
Попаднах на тази тема случайно . Още не мога да се ориентирам добре в този форум . Виждами се доста голям и обширен . Бях свикнал с досегашния в който активно участвах . Всъщност идвам от форума на в-к АТАКА . По точно не напуснах този форум по собствено желание , а бях изтрит от админите му подозирам по "височайшо" нареждане.
Главната и единствената моя "вина" беше че непрекъсното , без да се съобразявам с нечии "авторитети" , честно и искренно призовавах разума да наделее . Опитах се колкото беше по силите ми да предотвратя страшния и непоправим удар който се нанесе върху Българския национализъм в последно време . Не успях .
Уви , съдбата на България сега се решава от други хора . Други хора с много пари . Много пари , кървави и мръсни пари които предимно са ограбени от бедните и нещастни обикновенни Българи . Признавам , още тъгувам по стария форум . Липсва ми . Беше се превърнал в част от моето ежедневие . Опитах се няколко пъти отново да вляза там , но изглежда админската забрана "разпознава" моя компютър и не става . Липсва ми не заради админите , модераторите и каквито там бяха още . Липсва ми заради многото читави момчета и момичета които останаха там и които уважавам всички без изключение . Мисля че се ползвах с добро име и авторитет сред съфорумците , но някой "всемогъщ" реши че мястото ми не е там . Смятам също че бях полезен и допринесох доста за този форум .  Никога не съм разделял и няма да разделям истинските българи - националистите на "наши" и "чужди" . Най малкото заради това че е нелепо . Тук срещам и хора от стария форум което ме радва и ги приветствам от сърце . Всъщност приветствам всички . Всички ние като човеци сме толкова различни , но всички ние с една болка в сърцата :
Болката по отиващата си майка България .
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Similar topics (1)

Отговори: 10
Прегледи: 10941