• Welcome to Българският националистически форум.

Представяне на новите членове

Започната от Nordwave, 22 Май 2007, 01:47:24

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nordwave

Franz Staudegger

Цитат на: Nordwave - 14 Фев 2010, 21:45:26
Добре дошъл Franz Staudeggerhandshakes

Много ти благодаря Nordwave! (handshake)

Flower

Здравейте и от мен. Казвам се Мирослава член съм на БНС.

Светозар

Името ми е Светозар, от Кърджали.

Axess

Здравейте,казвам се Николай от Пазарджик съм,на 15 години.Не съм член на БНС,но пък им симпатизирам и следя дейностите им,на някои ходя,на други не.Мнението ми за част от циганите и турците е крайно негативно.Мнението ми за партии като БСП и ДПС е същото. Не харесвам турските сериали,излъчващи се по български телевизии,както и новини на турски по БНТ.Смятам,че циганско-турската сган в България взе да става много и да си позволява неща,които не трябва...
Не вярвай - на тез лъжи,
не вярвай - и запомни,
че син си на велик народ,
не си роден да бъдеш роб.

Генерал Колев

Добре дошли на Мирослава Светозар и Николай!  (handshake) Нашият форум има нужда от млади и интелигентни хора.
България над всичко!

Axess

Не вярвай - на тез лъжи,
не вярвай - и запомни,
че син си на велик народ,
не си роден да бъдеш роб.

lanchin

Здравейте, казвам се Милен, на 33 години и съм от град Ямбол.  Безпартиен съм, не съм член
на БНС но напълно споделям неговите идеи.

omerzen

За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

nord1940

Цитат на: lanchin - 16 Апр 2010, 22:47:22
Здравейте, казвам се Милен, на 33 години и съм от град Ямбол.  Безпартиен съм, не съм член
На 33 г., и си бил в Ямбол и не знаеш, нещо не се връзва...та от кога си в Ямбол?
За щастието ли попитахте? ..... :)

lanchin

Цитат на: nord1940 - 16 Апр 2010, 23:14:17
Цитат на: lanchin - 16 Апр 2010, 22:47:22
На 33 г., и си бил в Ямбол и не знаеш, нещо не се връзва...та от кога си в Ямбол?

Какво не знам и кое не се вързва? Сега в момента съм на 33 години но 29 април тази година ще стана на 34 години. Аз съм роден в Ямбол живял съм и в момента живея в Ямбол.

spawn

Аз съм от софия на и също ви симатизирам. Имам едно питане към вас. В случай че реша да направя някакво дарение, къде (и мога ли) да видя за какво ще бъдат израсходвани парите ми.

omerzen

Здравей.   (handshake)    И почвай да публикуваш.   Първия + е от мен.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Радко

Цитат на: spawn - 11 Окт 2010, 21:41:52
Аз съм от софия на и също ви симатизирам. Имам едно питане към вас. В случай че реша да направя някакво дарение, къде (и мога ли) да видя за какво ще бъдат израсходвани парите ми.
Дарение за организацията, можеш да направиш тук:
http://bg.bgns.net/Obratna-vruzka/Podkrepete-ni.html
Но по- добре отиди в щаба и говори лично с момчетата там.
Те ще ти кажат, за какво ще отидат твоите пари.

Змей

Здравейте, Аз съм от Севлиево и съм просто тук като наблюдател. Ако ми допаднете бих станал ваш член. Имам много лошо мнение за партия като Атака. Не съм нацист ,обичам си страната и се интересувам от всичко свързано с Хайдушкото движение,Както и със Априлското въстание и РТОВ. Такива като нас новото правителство ни нарича престъпници и пр. но това е друга тема.Та Здравейте от мен.
Тоя връх висок е: тя ще ни съзре,Ако би бегали: да мрем по-добре!"
"Тези, които изковаха от мечовете си рала, сега орат за онези, които си запазиха мечовете"
"Тук гладни ще стоите,но от глад няма да умрете".СТРАНДЖАТА-Браила 1875г.

Similar topics (1)

Отговори: 10
Прегледи: 11649