• Welcome to Българският националистически форум.

Представяне на новите членове

Започната от Nordwave, 22 Май 2007, 01:47:24

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ЯХБЗ

Здравейте,аз съм нов член. :-)

Франкист

Цитат на: ЯХБЗ - 26 Май 2011, 21:10:50

Здраво!
дОбро дошел!

omerzen

Здравей.   (hi)    (handshake)

За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Amenhotep

ЧЕСТ И ПОЧИТАНИЯ!

Добре дошъл!  :bgflag:

Nordwave

Добре дошъл!  (handshake)

Лудия Макс

Млад българин,горд с народа си,мрази шумадийски СРЪБи и РОМАнски шовинисти,Македоноиди.
"Едно е да искаш,второ е да можеш,трето и четвърто е да го направиш"-Николай Хайтов

Христо Ботев: "Патриот е,душа дава.Но не свойта душа братя, а душата на народа".

Лилия БГ

Здравейте! Аз съм Лилия от Габрово...Какво да ви кажа за себе си .....Горда българка съм .... и не съм обвързана с нито една политическа организация/партия, но имам симпатии към БНС.Много се радвам че има и други хора със симпатии като моите.   :horo:

Редактирано от модератор: Премахнати тагове [МOVЕ].

omerzen

За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Hatshepsut

Цитат на: Лилия БГ - 16 Юни 2011, 21:43:00
Здравейте! Аз съм Лилия от Габрово...Какво да ви кажа за себе си .....Горда българка съм .... и не съм обвързана с нито една политическа организация/партия, но имам симпатии към БНС.Много се радвам че има и други хора със симпатии като моите.   :horo:
Добре дошла в Българския Националистически Форум, Лилия БГ!

(handshake)  :bgflag:

Nordwave

Цитат на: Лилия БГ - 16 Юни 2011, 21:43:00
Добре дошла Лилия БГ...  (handshake)

Редактирано от модератор: Премахнати тагове [МOVЕ] от цитата.

Горянин

Здравейте!

Казвам се Тома, селянин съм, временно пребивавам в Студентски град с цел образование.

Не съм обвързан с нито една съвременна политическа организация, но имам своите симпатии - не само към партии и движения, но към всички истински мислещи български националисти, патриоти и родолюбци.

Не харесвам езичници, интернационалисти, т.нар. "бели расисти" (С какво на мене ми е брат Джони Смит?), както и откровени фантазьори, понякога за съжаление
наричащи се историци.

Не мразя безпричинно!

Не отричам напълно нищо чуждо, но и не откривам смисъл в чуждицата, когато си имаме българска версия. :)

Не очаквам от себе си да съм много активен, но ще се радвам да срещнат тук "мозъци", с които да продължа контакти и на живо, не само с цел ходене за бира. :mad:

Еми мисля, че бях подробен и изчерпателен, поне колкото е нужно за това ниво от познанството ни, останалото само ще се види, а за сега - поздрави!

Щурмовак

Цитат на: Тома - 16 Ное 2011, 14:17:55
Здравейте!

Казвам се Тома, селянин съм, временно пребивавам в Студентски град с цел образование.

Не съм обвързан с нито една съвременна политическа организация, но имам своите симпатии - не само към партии и движения, но към всички истински мислещи български националисти, патриоти и родолюбци.

Не харесвам езичници, интернационалисти, т.нар. "бели расисти" (С какво на мене ми е брат Джони Смит?), както и откровени фантазьори, понякога за съжаление
наричащи се историци.

Не мразя безпричинно!

Не отричам напълно нищо чуждо, но и не откривам смисъл в чуждицата, когато си имаме българска версия. :)

Не очаквам от себе си да съм много активен, но ще се радвам да срещнат тук "мозъци", с които да продължа контакти и на живо, не само с цел ходене за бира. :mad:

Еми мисля, че бях подробен и изчерпателен, поне колкото е нужно за това ниво от познанството ни, останалото само ще се види, а за сега - поздрави!

Добре дошъл :)
Национална Съпротива България

Кривия

Здравейте,казвам се Антон и съм на 27 год. от Бургас.Националист и антикомунист.Регистрирах се тук,защото преглеждайки сайта като гост,видях много хубави теми и много точни мнения на потребители със сходни на моите виждания и идеи за България.

omerzen

Цитат на: Кривия - 02 Дек 2011, 00:22:24
Здравейте,казвам се Антон и съм на 27 год. от Бургас.Националист и антикомунист.Регистрирах се тук,защото преглеждайки сайта като гост,видях много хубави теми и много точни мнения на потребители със сходни на моите виждания и идеи за България.
:handshake:

Франкист

Цитат на: Кривия - 02 Дек 2011, 00:22:24

ха добре дошЕл и от мен!

Similar topics (1)

Отговори: 10
Прегледи: 10940