• Welcome to Българският националистически форум.

Модерна пропаганда

Започната от probg, 22 Май 2007, 20:11:20

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Инжинер Донев

Цитат на: probg - 05 Ное 2007, 10:36:08
Админите на "vboxa" са турци,пускайте ги в "youtube" ако не става иначе!  :P
турци? вбокс?
По скоро триенето на клипове има общо с това:

http://www.vbox7.com/blog/?p=56
Vbox7.com стана част от netinfo

От вчера(официално) vbox7.com стана част от netinfo.bg.
От тогава седя и мисля, че трябва да напиша този пост, но реших да ми улегне идеята за него първо.

Минаха 16 месеца от 30 Юли 2006, тогава имахме 23 посещения
Днес сайтът направи 387 962 посещения и е в top500 на най-посещаваните сайтове в света (453 место в света според Alexa).

Стартиран от Боги с "временното" име vbox7.com ("...да го пуснем, пък ще видим после" - каза той месец преди това) и правен през нощите, когато оставаше време от основната работа, за малко над година нарастна до много сериозен проект.

Тогава работехме само двама човека, сега вече над 8. Имаше 1 сървър, сега са 16. Чудехме се дали някой ще качва клипове, а сега се качват над 4000 дневно.
Проектът израстна, и като голямо дете, иска повече внимание и грижи. Появиха се цял куп нови проблеми (технически и социални) и нови възможности.
Време е за следващата стъпка.
Ако направим аналогия с дете, сега е време за първи клас. Netinfo са може би една от най-добрите интернет компании в България. Имат натрупан бизнес и технически опит.
Би трябвало този опит да помогне за отварянето на нови възможности за нашия сайт. Сега можем да направим неща, които преди не бихме могли.

Какво означава това за сайта?
- целият екип работил по сайта в последните месеци остава да работи за в бъдеще (без Боги, който стартира нов проект в момента)
- няма да има рязки промени по самия сайт
- сайтът ще стане по-бърз и по-стабилен (ще имаме време да работим концентрирано по премахване на бъговете, нови сървъри и т.н.)
- ще има повече модератори, за да се справим с зараждащите се комюнити проблеми (спам, агресивно поведение и т.н.)
- ще можем да въведем някои идеи, събиращи прах по тестовите ни сървъри, т.к. нямахме ресурс за тях преди

Никой не знае какво го очаква в първи клас, всеки вярва че ще са само хубави неща, това вярвам и аз.

Иначе - винаги пускаите клиповете И на двете места - защото youtube  e огромна трибуна. А вбокс е най-голмата българска такава.

Хан Крум

БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!

Инжинер Донев

Анти-македонистка пропаганда

Kiril Iliev

Цитат на: Сам съм, други няма! - 17 Окт 2007, 11:07:06
Цитат на: kirililiev - 12 Юни 2007, 02:07:17
малко са аматьорски но нямам време да се науча ;D http://www.vbox7.com/play:f2a3d638 

Коя е групата, която изпълнява песента?

епизод

Инжинер Донев

Ето какви подписчета правят братята хървати против славяската сган

Nik

Цитат на: kirililiev - 09 Юни 2007, 21:06:47
мерси за поясненията!сега ще потренирам и следващия ще стане по добър.дано имам време да се занимавам :D
Идеята ти е прекрасна,но нямаше ли българска музика за думите на Вазов?Лично на мен ми се струва,че тези мелодии са в дисонанс с нашата душевност!С най-добри чувства! :)

Борисъ

НА НОЖ

Metoman_88

Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Savchev

Предлагам всеки тук да предоставя за всеползване своите видео материали както и своите снимки свързани с основната идея на този форум.Нека превърнем темата в материална база на българският националист!Давам и първият линк...

Ето го клипа :

:bgflag:
BG UBER ALLES !

Бай Иван

Той клипа си е много хубав - само да те питам що си се опаковал като муджахидин? Ми покажи се - нищо лошо нема.

Savchev

А относно тия опакованите - това не съм аз, а мои приятели.

BG UBER ALLES !

Краен националист

Як и доста родолюбив и поучителен клип е.

Краен националист

Тия (македонци) май виждат че процеса на ребьлгаризация е с някакьв успех, и се опитват чрез тия клипове да продьлжават да промиват мозьците на (македонците).

Инжинер Донев

Цитат на: savchev - 20 Дек 2007, 00:15:26
Предлагам всеки тук да предоставя за всеползване своите видео материали както и своите снимки свързани с основната идея на този форум.Нека превърнем темата в материална база на българският националист!Давам и първият линк...

Ето го клипа :

http://www.youtube.com/watch?v=tR5JwM-XB88

:bgflag:

Аха пич... Вече официално си човек, който ме кефи! Иначе клипа е перфект... 10 точки

Nordwave

Similar topics (3)

Отговори: 0
Прегледи: 1301

Отговори: 1
Прегледи: 2644

Отговори: 23
Прегледи: 8070