• Welcome to Българският националистически форум.

Конспирацията "славяни, братство с Русия, християнство и т.н"

Започната от генерал Жеков, 05 Май 2018, 15:43:10

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

генерал Жеков

По повод на спора ни с някой хора от форума,създавам тази тема-да изянсим за какво изобщо спорим.Един от тези въпрос е това,доколко сме славяни,и до колко е близък народа ни с руския.Отговорът тук се крие далеч във времето,много преди А.Хитлер дя обяви славяните за тор,и да разграничи нас от славяните в тази част на Европа.Тази теория на расите е написана за пръв път през 1853г.Хитлер не е бил роден тогава,за да е пионер в расовата теория.В първата расова теория е изказано обаче,същото мнение като на А.Хитлер-Българите нямат нищо общо със славяните.Ние,българите,имаме произход,с корен в областта Ария в дн.Афганистан.Тя няма нищо общо с афганистанската държава,и афганистанците.Просто географски се намира там.Та,ние идваме от там,където и до ден днешен се раждат деца по "арийски" образ.Каква изненада за русофилите,че всъщност нямаме нищо общо с русняците :laugh-1: Те са монголски народ,след това смесил се с различни европейски нации-гадни,хитри и подли мелези.Смесвали са се също с евреи.Нямаме никакво братство с русия до тук.Идва 1878 год. и руснаците решават,че пак ще пробват(за 17път)да се бият с османците,след като едни рязани нещасници им набиват канчетата 16пъти.Този път се отправят към България-виждат,че има някой нещасници със средно обществено влияние(като Вазов,хвърлящ огън и жупел по турците,но накрая по време на войната се крие като мишка).Та,руснаците,със завидна помощ от българско опълчение,почти равно на руските части в определени битки,побеждават.Тук русофилите ще се разпенят и ще кажат "що е имало опълчение,като не сме ги харесвали".Е другари,отговора е в личния интерес-всеки иска да е свободен,нали?Даже и мароканци да бяха дошли,и тях да са подкрепили.Идва краят на войната и започва да се дели пая от трупа на турците.Русия получава влияние тук,поставя марионетно правителство,противи се на Съединението-не желаят силна България.Изплащат се репарации,окупационен дълг,храним руски нещастници на наша земя.Няма да говоря за цифрите-има хора в форума,готови да ме удушат през монитора,ако нещо не е съобразено с това,което им кажат "братушките"(обидно название,междудругото),за това-без цифрите.Един пеевски в злато така си го представете.ПСВ е горе-долу същия развой.Идва ВСВ.Влизане в Тристранния пакт,просперитет и като цяло,съвременните "златни" години са в това време.После серия убийства от комунистите на видни български националисти(поръчения от русия,разбира се).Така губим войната,за съжаление.На финала сме в 2018г.Днес виждаме половин милион цигани да дерибействат над земите ни,да грабят и убиват.Виждаме безброй психично болни хора,без потенциял за помощ на държавата-дупки за средства.Тези 2групи хора,за съжаление имат завидно влияние в обществото,поради големия си брой.В тяхната група са вече и педерастите.Накрая,черешката на тортата са новите велики славянски просветители-руските поддръжници,начело с Федерация на Русофилите,Болен Сидеров и т.н.Всички тези хора подкрепят най-злия палач ня България-русия и руснаците,като цяло.Същите тези хора,въпреки че не ходят на църква са най-големи християни и въпреки,че не изглеждат или говорят като славяни-се мислят за такива,за да показват близост с "братушките".И докато някой са толкова зле,че пишат догми по форумите,то още имя надежда за масовия българин да бъде спасен от днешните заплахи.Време е да събудим Българското в себе си,да направим България такава,каквато е била,и каквато трябва да бъде занапред.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 05 Май 2018, 15:43:10
-Българите нямат нищо общо със славяните.Ние,българите,имаме произход,с корен в областта Ария в дн.Афганистан.
Какво ще кажеш за езика ни ? От българският са повлияни и повечето славяни ? Колкото до Ария - само ти и още няколко неуравновесени знаете , къде се намира. Съветвам те да събираш багажа и на там към Афганистан да си търсиш наследствените пещери и скали.

генерал Жеков

Eзика ни е такъв,по ред причини.А ти,знаеш ли къде е българския корен-май е в Монголия,а :laugh-1: :laugh-1: Що не си опънеш една палатка в някое поле,досущ като монголските ти братя.В пещери може да живеят само такива като теб,даже малко по-нормални.Не е лошо да си прост,ама поне се опитвай да го криеш,бе другарю.Утре пак пиши,днес не беше много активен-путин няма да е щастлив  :laugh-1: :laugh-1: Айде,приятна работа в бар кошмар.Само не предозирай,господин уравновесен славянски мислител  :laugh-1: :laugh-1: :laugh-1: Утре пак пиши,да имаш някоя копейка да ти мине празника нормално.И,утре вземи вмъкни някоя история от нощните смени.Много искам да чуя как пак си пребил някой "изпаднал" западняк   :laugh-1: :laugh-1:
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 06 Май 2018, 04:09:02
,да имаш някоя копейка да ти мине празника нормално.И,утре вземи вмъкни някоя история от нощните смени.Много искам да чуя как пак си пребил някой "изпаднал" западняк   :laugh-1: :laugh-1:
Ние българите си изкарваме парите с честен труд, няма нужда да ни подхвърлят копейки или центове, като на вас западните мекерета.
А западняци бия и унижавам с кеф. Това и харесвам на работата ми.

генерал Жеков

Преселват се,но остават на племенни начала.Държавата я правим ние,Арийците от Българския род
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

генерал Жеков

Няма такова нещо.Това е реална раса,днешните българи имат над 8% арийска кръв(това е границата-над нея сме арийците),както и германците и т.н
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: Раковски - 21 Май 2018, 21:57:20
Исторически мит са арийците,митологема,картонена кула,създадена от хитлеровите историци и философи,за да се утвърди германската изключителност.Прабългарите едва ли имат някакъв досег с легендарните арийци.Важното е ,че сега у нас се говори на славянски език,не на персийски.
Бе не го ли виждаш че е ненормален. Тая арийска раса ми мяза на голяма цигания. Аз отказвам да съм ариец, стига ми да съм си българин.

генерал Жеков

БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 21 Май 2018, 22:40:21
За твоя изненада,нищо българско няма в теб :mad:
Ти който не знаеш нищо за българщината и я ненавиждаш, вече определяш какво има в мене и какво няма. Хитлер ли ти се яви и те назначи на този пост.

генерал Жеков

Не ми се е явявал никой.Знам за българщината,стотици пъти повече от теб
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 21 Май 2018, 23:00:20
Не ми се е явявал никой.Знам за българщината,стотици пъти повече от теб
Сигурен ли си че не ти се е явявал ? А за българщината знаеш, ама друг път, та ти я ненавиждаш и презираш бе.
Като знаеш толкова, знаеш ли кой е главният български хайдутин а ?

генерал Жеков

Ти,естиствено.Хахахахахахахах.Извинявай,ама това е най-смешната титла,която съм чувал.Имаше едно време по Шоуто на Карбовски,един,краля на клошарите,имате състезание за най-тъпа титла ли :mad: Дали да не се кръстя Българския Главен Фюрер?
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 21 Май 2018, 23:27:29
Дали да не се кръстя Българския Главен Фюрер?
Не ти не си фюрер ти си лъжец. Правиш здрави опити за главен лъжец.

генерал Жеков

Не смятам,че си прав.Не съм излъгал нито веднъж,докато ти го правиш за норматив-2.5пъти на мнение
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Similar topics (5)

Отговори: 1
Прегледи: 3144

Отговори: 4
Прегледи: 2908

Отговори: 15
Прегледи: 5531