• Welcome to Българският националистически форум.

Възраждане на ЧАВДАРСКОТО движение - една добра и много родолюбива идея.

Започната от Sirows, 25 Май 2018, 13:28:00

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 02 Юни 2018, 13:50:36
Мечтаеш за цял народ от хайдути ли? :laugh-1:
За народ от българи, а не от покланящи се и дупещи се на запада и на турците.

генерал Жеков

Какво общо има запада с турците :lol: Caмата държава даже не е на запад.Не се дупим на западните хора,просто уважаваме някой от тях,заради нашата историческа и расова близост
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 02 Юни 2018, 19:20:35
Какво общо има запада с турците :lol: Caмата държава даже не е на запад.Не се дупим на западните хора,просто уважаваме някой от тях,заради нашата историческа и расова близост
1. запада винаги е подкрепял и ще подкрепя турците.
2.да въобще не се дупят на запада политиците ни, народа взе да се отвращава от тях.
3. каква историческа близост имаме със запада, за расова въобще даже няма да обсъждам ?

генерал Жеков

Тръгваме от едно и също място с фини и германи-областта Ария.Едновременно историческа и расова близост.Не се дупят,просто има някой,подкрепящи запада(повечето подкреят новия запад,което е лошо),но не се дупят на никого
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Митьо Халата тази година ще бъде приет за чавдарче , ще му купя нож , може и ятаган и ще даде клетва пред евангелието в народната си носия с чавдарско калпаче.

генерал Жеков

Добре бе,защо пред евангелието???Циганите са евангелисти,това е ясно.Каква му е идеята на евангелието като част от клетвата,вместо библия?
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 02 Юни 2018, 19:45:31
Добре бе,защо пред евангелието???Циганите са евангелисти,това е ясно.Каква му е идеята на евангелието като част от клетвата,вместо библия?
Защото евангелието е основната свещена книга на православните християни.  Това с циганите евангелисти няма нищо общо.

генерал Жеков

Мисля,че е библията.Циганите,евангелисти и хайдутите явно имат нещо общо,иначе защо да се заклевате вие и децата ви пред тяхната книга.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 02 Юни 2018, 19:57:43
Мисля,че е библията.Циганите,евангелисти и хайдутите явно имат нещо общо,иначе защо да се заклевате вие и децата ви пред тяхната книга.

[Според тебе ще излезне че хайдутите са цигани а ? Е мое ли да си такъв долен безродник бе?

генерал Жеков

Не хайдутите,а техния главен водач.И не тогавашните хайдути-те са се клели в Библия.За твойте хайдути и за теб-имам основателни причини да си мисля така.85% от циганите са се определили като евангелисти.Никак не е българско или израз на Българщина
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 02 Юни 2018, 20:02:30
Не хайдутите,а техния главен водач.И не тогавашните хайдути-те са се клели в Библия.За твойте хайдути и за теб-имам основателни причини да си мисля така.85% от циганите са се определили като евангелисти.Никак не е българско или израз на Българщина
Не го извъртай комунист долен безродник. Някога хайдутите са се клели в евангелието.

генерал Жеков

Няма такова нещо.Това е измислено от бай тошо-твоя любим водач.
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 02 Юни 2018, 20:11:22
Няма такова нещо.Това е измислено от бай тошо-твоя любим водач.
То в книгите за войводите си го пише и е писано от преди Бай Тошо да се е родил.

генерал Жеков

БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Similar topics (5)

Отговори: 73
Прегледи: 30369

Започната от Мишок

Отговори: 0
Прегледи: 1371

Отговори: 16
Прегледи: 11189

Отговори: 100
Прегледи: 31865

Отговори: 5