• Welcome to Българският националистически форум.

Славата и величието на българските опълченци

Започната от Sirows, 03 Юни 2018, 18:29:33

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

Интересно защо днешните националисти не искат да се наричат опълченци ? Не е модерно, не е по западен и холивудски образец !
Модерно или не : тези хора заслужават да им се посвети тема . Понеже нямаше до сега такава, та реших да започна.

С православният кръст на калпаците и челата  и Божията помощ : те извоюваха нашата свобода !

генерал Жеков

Много хубаво,че казваш това
Цитат на: Sirowsте извоюваха нашата свобода !
Това също е и доста странно,тъй като преди дни говореше,че дължим своята свобода на русия.Тогава аз ти опонирах със същото нещо-защитих опълченците ни.Днес ти повтаряш мойте думи,и това говори лошо за теб.Хвърляш се към твърденията на хората,стига да са ти удобни за твоята си пропаганда.Относно православен ли е кръста,или е хайдушки-няма значение.Тази тема поне не е от безсмислените
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Мишок

Добре изпълняваш задачата да оспамваш темите, даже много-добре.
Бе решението на руският цар да обяви война на Турция, нямаше как нашите опълченци да дойдат до Стара Загора и после до Шипка и да извоюват свободата. Сами нямаше да имат сили.
Просто по онова време другари соросоиди турската армия е била, колкото населението на България.

генерал Жеков

Сега отново държиш на своята теза.Последно да изясним-руснЯците ли ни освободиха,или ние поради нашите расови и бойни възможности го направихме в основата му,а пуснаците само ни подпомогнаха
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Велик народен юнак. За съжаление не му знам името и историята на живота.

генерал Жеков

Личи по медалите.Трябва да има повече за тези хора в учебниците,отколкото за комунистическите боклуци
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

HighVoltage

Аз бих искала да ти кажа кое е интересно:
да пуснеш тема със заглавие "Славата и величието на българските опълченци"
и няколко реда по-долу да пише следното:
Цитат на: Sirows - 03 Юни 2018, 20:44:16
Без решението на руският цар да обяви война на Турция, нямаше как нашите опълченци да дойдат до Стара Загора и после до Шипка и да извоюват свободата. Сами нямаше да имат сили.

После се сърдиш като ти кажат нещо напреки :Azn: ти правиш само за бой

генерал Жеков

По медицински термина е шизофрения.Бягство от реалността,имащо за цел прикриване на лошите качества на индивида,живеещ в реалния свят телом
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

HighVoltage

По принцип задачата, която си е поставил е много трудна - защитник на българското, ама през призмата на чуждото. Там нашите достижения са малки, но велики.; наши, ама благодарение на други; ние сме си ние, ама не е сигурно.
Аз не мисля че е луд, но има много странни разбирания.

генерал Жеков

Те понятията горе-долу се припокриват.Лошото е,че това чуждо е руското-което е най-вредно за България
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: HighVoltage - 03 Юни 2018, 21:20:41
Аз бих искала да ти кажа кое е интересно:
да пуснеш тема със заглавие "Славата и величието на българските опълченци"
и няколко реда по-долу да пише следното:

После се сърдиш като ти кажат нещо напреки :Azn: ти правиш само за бой
Нима без руската армия: щяха да дойдат в България ?

генерал Жеков

Кой да дойде в България без руската армия.Доста неясно,моля те поясни си въпроса и го задай отново.Ще ти отговоря по възможно най-любезния начин
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Те допринесоха за нашето освобождение и заслужават вечна слава.

генерал Жеков

Отговори на въпроса,моля те.И въпроса ми към теб е:ако знаеш,какви са тези жени на снимката?
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 03 Юни 2018, 22:34:56
Отговори на въпроса,моля те.И въпроса ми към теб е:ако знаеш,какви са тези жени на снимката?
Съпругите им.

Similar topics (5)