• Welcome to Българският националистически форум.

Световно първенство по футбол 2018 г.

Започната от Петкан, 12 Юни 2018, 11:16:33

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

генерал Жеков

В крайна сметка разбираме,че от Световното,най-много спечели Васил Божков.Финала ще е доста интересен,надявам се хърватите да спечелят.Реално,французите в отбора на Франция се броят на пръсти,би било обяснимо,ако тия чернилки загубят-нямат расови заложби за такива спортове.Бива ги в тичането,явно в пустините основно това правят,освен много ЧАВЕТА :lol:
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

ПетканTopic starter

Цитат на: Петкан - 10 Юли 2018, 16:57:28

Предварителна прогноза:  Франция 1-2 Белгия
...

Предварителна прогноза: Хърватия 1-2 Англия

https://www.theguardian.com/football/who-scored-blog/2018/jul/10/world-cup-semi-finals-france-england-belgium-croatia
...
...
Моята прогноза е друга: финал Хърватия-Франция.
...
Това беше моят жокер за всички, които се интересуват и залагат на футбола.
А за познатият резултат, поздравления!
Една боза не е кой знае колко пари... :lol:
Ad honores

FELDMARSCHALL

Хърватска - световен шампион ! Смърт за тия чернилки получовеци от афро-франция ! :laugh-1:
200% подкрепа за братята хървати ! :cool-1:

HighVoltage

Цитат на: Петкан - 13 Юли 2018, 23:28:44
...
Това беше моят жокер за всички, които се интересуват и залагат на футбола.
А за познатият резултат, поздравления!
Една боза не е кой знае колко пари... :lol:

Как боза, нещо по-добро ще си избереш  :laugh-1:

ПетканTopic starter

Cлава на Лука Модрич и отбора на Хърватия!

...
...
ЦитатFrance Lifts FIFA World Cup 2018, Croatia Wins Millions of Hearts
https://www.inuth.com/sports/football/france-lifts-fifa-world-cup-2018-croatia-wins-millions-of-hearts/
Ad honores

Panzerfaust

Безобразно съдийство на финала!

Индивидуалист

Голям отбор са хърватите.
Отсъдената дузпа при 1-1 беше повратния момент. Жалко.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

генерал Жеков

Подчовеците успяха да се докоснат до купата.Въпреки,че хърватите бяха по-добрия отбор,съдията помогна много на чернилките и това реши мача.Като цяло,световното беше интересно,дано и ние се класираме за следващия път
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Индивидуалист

Чиста симулация:
Имаше ли фаул срещу Гризман при гола на Франция?
https://www.sportal.bg/bnt/wc_video.php?video=114453

Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

HighVoltage

Цитат на: генерал Жеков - 16 Юли 2018, 09:42:30
Подчовеците успяха да се докоснат до купата.Въпреки,че хърватите бяха по-добрия отбор,съдията помогна много на чернилките и това реши мача.Като цяло,световното беше интересно,дано и ние се класираме за следващия път

Да, доста народ искаше да си изхвърли телевизорите.
Според мен причина за 'безобразното съдийство' беше тази глупост дето изръси Вида.

Siegfried

Честито на Сенегал,

Мисля,че за снимката отдолу не е нежен коментар.

Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Siegfried

Ето ги и щастливите фенове на Сенегал след мача

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

HighVoltage

Франция продължава да експлоатира колониите си. :laugh-1: Колкото и да се подиграваме на грозните франсета

макар с коварство те победиха. Един от водещите на прякото предаване по БНТ, явно франкофон положи много усилия да убеди зрителите, че французите играят по-добре, но не беше така.
Както пише Индивидуалист в един момент психологическия натиск върху хърватите достигна праг, който ги пречупи.

генерал Жеков

Тази,която е с надписа наистина не става   :laugh-1:
Другата обаче си е добре,не ми се струва толкова противна,обаче ако някой черен я наебе,накрая и на нея ще сложим монтажа пяна в детеродния орган и готово  :lol: Това,междудругото,май е добър и евтин начин за намаляване на подчовешката популация в някой държави  :lol:  Може и някакви други методи да се измислят,но е наложително да има такава практика,за да се държат в норма ЧАВЕТАТА,както в циганските махали в Европа,така и в Нигерия
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Siegfried

Цитат на: HighVoltage - 16 Юли 2018, 13:56:55

Хърватска слабо ме интересуват, просто споделям с вас снимка на футболният отбор на Хърватска, по време на ВСВ !

Similar topics (3)