• Welcome to Българският националистически форум.

Как медиите искат да ни ликвидират!

Започната от probg, 23 Авг 2007, 15:27:25

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

probg

И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО,  БЪЛГАРИЯ   ЩЕ ПРЕБЪДЕ ! ! !

BGRocker

Днешните български медии са просто едни ПОДГЪЗУРКОВЦИ, които за една стотинка повече (с лика на Йехова) :devil: са готови да потъпчат собствената си държава!!!  :down: :down: :down: И наистина се появява голяма ирония в общественото и медиино пространство - Всички известни журналисти тръбят , че имало корупция и тя е около нас. Вместо да осъзнават, че са инструмент (при това платен) на нечии нечисти интереси!
България и рока Над Всичко
We Rock

В името българско се кълна и Боже мой - без пощада. Да смажа врага или да мра - това да бъде моята награда.
Целуни ми задника, ако не ме харесваш - не ми пукa

Death angel

Цитат на: ничо - 26 Авг 2007, 08:39:11
Дори и да има вероятност националистите да доведат нещата до гражданска война то това пак не е толкова страшно. Първо защото все пак може и да не се стигне до там. Второ защото може и да я спечелим. Така, че народът може и да не загине въпреки национализма. Но без национализъм загиваме със сигурност така, че даже и хората да са толкова тъпи и да се хващат на тази въдица с гражданската война то пак не би трябвало да покрепят сегашното статукво-за да опитат да оцелеят.

А на медиите единствената им цел от столетия е дезинформацията.
Точно последното столетие може и трябва да се определи за Столетие на дезинформацията !
Не падай духом, където ти падне !

Death angel

Цитат на: BGRocker - 29 Авг 2007, 15:30:17
Днешните български медии са просто едни ПОДГЪЗУРКОВЦИ, които за една стотинка повече (с лика на Йехова) :devil: са готови да потъпчат собствената си държава!!!  :down: :down: :down: И наистина се появява голяма ирония в общественото и медиино пространство - Всички известни журналисти тръбят , че имало корупция и тя е около нас. Вместо да осъзнават, че са инструмент (при това платен) на нечии нечисти интереси!
Само заща бъркаш Йехова в тая работа не ми е ясно ?   :eusa_naughty:

MAGADAN

Цитат на: kirililiev - 27 Авг 2007, 20:39:21
и гражданска война да е и селска се тая,просто я печелим и живота продължава.ако трябва ще хвърчат мангали,къф е проблема.ние българите имаме олимпийско спокойствие но когато чашата прелее  ще стане страшно,много хора вече няма какво да губят...кво да губят...още няколко години мизерия ли??писна ми и не само на мене,вече наистина им писна на хората некви мелези,мастии,да искат и да получават без да са дали нищо на таз изстрадала страна.писна ми да давам месечно поне 100лв от заплатата си за паразити които могат само да се размножават и да стават все повече и да ревът че са дискриминирани...ай сиктир колкото и турско да звучи.....

На теб ти писна от този живот мизерен - и негодуваш. А аз недоумявам като вървя по София - магазин до магазин - парцали вътре всякакви, а продавачките се събрали отвън - цял ден глупости дрънкат и я продадат един парцал, я не. Кой ги храни - се питам  :-[
Разбираш ли, че разслоението в народа е много сериозно, сивата икономика е по силна от държавата и омърсява все повече хора. Корупция на английски означава буквално омърсяване.
Мислиш ли, че ченгетата и мутрафоните ще предадат току тъй позициите си - не ми се вярва.

Death angel

Цитат на: MAGADAN - 01 Сеп 2007, 10:25:11

...   
На теб ти писна от този живот мизерен - и негодуваш. А аз недоумявам като вървя по София - магазин до магазин - парцали вътре всякакви, а продавачките се събрали отвън - цял ден глупости дрънкат и я продадат един парцал, я не. Кой ги храни - се питам  :-[
   ...   
В България има много магазини, хотели, хижи и др., които не отварят въобще или нямат почти никакъв оборот, но отчитат огромни печалби и плащат данъци. А сети се каква е дейноста им ?!?
       Перални брат, перални !
         :-P  :lol:  :-P  :lol:  :-P
   Ние сме се превърнали в една огромна пералня на пари. Това ни е икономиката !
        :down:  :kill:  :down:

Индивидуалист

снощи по тв кавал едно-новината за циганина дето 5 месечното си бебе го тряснал в земята беше представена така че чак накрая на последното изречение стана ясно че става въпрос за циганската махала,където екипа на тв кавал едно като си тръгвали и циганина направил опит да се обеси, а едно време тв кавал едно беше против комунистите.лет ит би и така нататъка.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

MAGADAN

Тъй, тъй, с Лет ит би и Комунизма си отива ни приспаха, организираха се така, че нищо и никой не може да ги бутне и ни оставиха форумите - ама да не мислите, че не ни гледат и тук - неееееееее - тук сме им като на длан.

Индивидуалист

приспаха ни и още как,стискат ни в желязна хватка 63 години,след 2 дни почва 64-та
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

BGRocker

Цитат на: Gemeto - 01 Сеп 2007, 02:44:16

Защото Йехова (или Яхве) е мръсния бог на евреите. Техните богове ги карат да вършат безумства. Нали ги имам съседи евреи. Какви ли не гносотии са правили и са се оправдавали: "Йехова това, Йехова онова"
България и рока Над Всичко
We Rock

В името българско се кълна и Боже мой - без пощада. Да смажа врага или да мра - това да бъде моята награда.
Целуни ми задника, ако не ме харесваш - не ми пукa

Death angel

Цитат на: BGRocker - 09 Сеп 2007, 12:54:54
Цитат на: Gemeto - 01 Сеп 2007, 02:44:16

Защото Йехова (или Яхве) е мръсния бог на евреите. Техните богове ги карат да вършат безумства. Нали ги имам съседи евреи. Какви ли не гносотии са правили и са се оправдавали: "Йехова това, Йехова онова"
Само младостта те оправдава за незнанието, че Йехова означава Христос .
Омразната ми секта "Свидадели на Йехова" предсвавлява всъщност извратена форма на християнство според, която Христос е проповядвал в Америка.  :-P   :lol:  :-P

ЦИТАТ ОТ:

Православен речник

...   ...   ...

Имена Божии. В продължение на вековете Бог се откривал на хората под различни имена.
  •   В първа глава на Библията срещаме само името Бог, което в еврейския текст е записано като Елоим или Елохим (мн. ч. от Ел, 'силa'). Чрез това име Св. Писание показва Бога като всесилен Творец и Вседържител. Множествената форма на Елоаг и Елохим (мн. ч.) изразява величието и превъзходството на Божията същност; означава достопокланяемия Бог на небето и земята, на всичко видимо и невидимо. В гръцката Библия Елохим - Теос, а в църковнославянския превод - Бог.
  •   Господ - Яхве (Yahwe, Jahveh/Jahvah) или погрешно възприетото през Средните векове Иехова, т.е. 'Същият', виж Изх. 3:14, изписано с тетраграмата YHWH (йод, хе, вав, хе) - се споменава за пръв път с това ново име по-късно, и това е така, защото човекът е вече сътворен. Разликата можем да схванем като разгледаме напр. следните места: "...и които влязоха (при Ноя в ковчега), мъжки и женски пол от всяка плът влязоха, както му беше заповядал (Господ) Бог [Eлоим]. И Господ (Бог) [Иехова] затвори след него (ковчега)" (Бит 7:16); или "...сега ще те предаде Господ [Иехова] в ръката ми ...и цяла земя ще узнае, че има Бог [Eлоим] в Израил" (1Ц 17:46); или "Иосафат извика, и Господ [Иехова] му помогна, и Бог [Eлохим] ги отвърна от него" (2Пар 18:31) С други думи, Бог е Господ за Своите избрани, а за всички останали Той е само Всесилният Бог.
   ...   ...   ...

Сит

Медиите робуват на джедаите! ФАКТ.

Индивидуалист

Death angel

Всъщност Иисус означава не Йехова, а "помощ от Йехова" сиреч пратен от Господ.

Индивидуалист

Similar topics (5)

Отговори: 6
Прегледи: 2071

Отговори: 1
Прегледи: 1677

Отговори: 4
Прегледи: 5727