• Welcome to Българският националистически форум.

Годишнина от Ньойския диктат

Започната от BORISS_|Y|, 28 Ное 2007, 20:09:03

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

logx

Шествието мина много добре според мен. Радвам се, че заедно стъпахме на една земя и гордо развяхме Българското знаме!

Искам да поздрава всички, които бяха там, ВЪПРЕКИ студа! Обединихме се с хора, с които до преди време се плюехме по медиите! Защо? Защото няколко провокатора си постигаха целта!

На тръгване от Пловдив на гарата със съратниците си от БНС-Бургас се срещнахме с доста от момчетата, които бяха на шествието. Обстановката беше добра. Добра, защото най-накрая целта на ония /които меко казано мога да нарека антибългари/ не се постигна.

Здрависахме се и си казахме "На добър път!" Защото България и Българите са едно!

ДОЛУ НЬОЙ !
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,
защото други срещу бурята, стърчат.

Nordwave

Цитат на: InvPwb IYI - 23 Ное 2008, 16:31:02
Императоре, надявах се да се видим. :)
Имах възможност да съм там, но имам много големи проблеми...

Ванадий

Трябваше да изгорите и румънското знаме. Те не са горили българи, но са ги бесили или товарили на кораби и потапяли в Дунав и Черно море (така загива и част от моите прародители).

По такава причина е освободен и Добрич. Румънците обесват 11 местни първенци в центъра на града, после започват грабежи по магазините и избиват много обикновени граждани. Скоро вестта долита до българските войски, които чакат заповед за нападение. Въпреки молбите на войниците да щурмуват града без заповед от Главния щаб и да отмъстят смъртта на невинните, нашите генерали не разрешават. Тогава генерал Иван Колев на своя глава повежда бойците си и тотално помита румънците в града.

Живот и здраве догодина и аз може дойда и тогава няма да има прошка за румънското знаме  8)

Nordwave

От това което чета разбирам че е минало добре.. :) За честването на Луков ще съм там.. ;)

Nordwave

Националисти с факли по Главната. Около 200 националисти от цялата страна се събраха в събота късно следобед в Пловдив, за да отбележат 89-годишнината от Ньойския договор. Младежи от Пловдив, София, Варна, Пазарджик, Асеновград и други градове се струпаха в градинката пред аптека ,,Марица", охранявани от солидно полицейско присъствие. ,,Според каузите на Ньойския договор през 1999 г Гърция трябваше да върне на България Беломорска Тракия, припомни Борис Накев от София. -
Малко преди изтичането на договора обаче Петър Стоянов каза на гръцкия външен министър, че България нямала териториални претенции към Гърция. Защото е национален предател. Тези, които в момента стоят начело на държавата, по произход не са българи – Станишев е от Украйна, Доган е турчин, а Симеон - сам не знае какъв е."
Студът и дъждът бяха прогонили пловдивчани от Главната, но националистите не се отказаха от шествието си. Решиха да маршируват дори и без публика.
,,Реално днес не можем да постигнем нищо, - призна Христо Вълков от Пловдив. - Но се надяваме да влезе в главите на хората, че този ден не би трябвало да се забравя. ,,
Сред участниците в шевствието имаше и скинари от българската фракция на ,,Кръв и чест". Повечето о тях отказваха да си кажат имената, а някои дори си бяха закрили лицата с кърпи. Вероятно има защо – хора от полицията старателно заснемаха сборището на видео...
,, Тук съм защото не виждам реална перспектива за България, обясни Илиян, строителен работник от София. - ,,Кръв и чест" е работническо движение, което се противопоставя на ЦОП - Ционисткото окупирано правителство. Ние сме против всякакви социални неправди, против капитализма. Искаме ред и законност. В света членовете на ,,Кръв и чест" са над 300 000, а в България сме около 3000".
Илиян обясни, че в ,,Кръв и чест" се борят против емигрантите. В България имало близо 100 000 гастарбайтери от Близкия Изток и Азия, които като евтина работна ръка оставяли без хляб младите българи. От лидерите на скинарите отказаха да говорят пред медиите.
Репортерът ни мерна водача на Български Национален съюз Боян Расате, пременен в бранническа униформа. ,,Тук има хора от най-малко десет града, представители от БНС, от ,,Кръв и чест" и други организации, радваше се той. - .За пръв път националисти от различни формации се събират, за да бъдат единни в идеите си и в манифестирането по улиците. Настава времето, когато националната съпротива се обединява. Много хора започват да се вслушват в това, което казваме. ,,
Националистите се строиха в редици и запалиха факли от напоени с газ парцали. Главната се изпълни с дим и мирис на горено. След това младежите замаршируваха и с дрезгави гласове подеха химна ,,Шуми Марица".
Когато огнената процесия пое към центъра, улицата беше изпълнена от скандирания: ,,Сводобен! Социален! Национален!". Редките минувачи стреснато гледаха към шумното шествие и бързаха да свърнат в някоя уличка. ,, България - на три морета! Искаме реванш!" , крещяха националистите и заплашваха: ,,Предателите – на съд, на съд, на съд!." След като минаха по цялата Главна,факлоносците направиха каре пред паметника на Гюро Михайлов. Анонимни говорители припомниха последствията за България от Ньойския договори и оплюха Александър Стамболийски и останалите политици, подписали този срамен документ.
На площада още повече пролича, че редиците на националистите са доста рехави. ,,Тук повечето са млади хора, старите ги няма, може би заради лошото време. А може би защото на тях вече им е минало времето" , коментира Михаил, който беше дошъл чак от Видин. ,,Не е важно колко души сме, обясни и областният лидер на партия ,,Нова зора" Николай Иванов. - Важното е, че тук има много млади хора. Правителството би трябвало да строи официалните си части на този нещастен за България ден. Това, че в цялата държава само 300 души млади хора отбелязват тази дата, говори за абсолютно бездържавие. И никакви трамваи няма да ни спасят от нихилизма". Хари НИГОХОСЯН http://plovdivmedia.com/2752.html

Ванадий

Някой може ли да каже, дали участващите са били повече от миналата година?

Android_Swarm

Цитат на: Императора - 23 Ное 2008, 19:08:57
Цитат на: InvPwb IYI - 23 Ное 2008, 16:31:02
Императоре, надявах се да се видим. :)
Имах възможност да съм там, но имам много големи проблеми...

Аз пък нямах възможност.  >:( Бачках, валя ме дъжда, ходих да си купувам обувки с метално бомбе за работата, то се оказа магазина затворен.
После на една отегчителна среща един мой познат ми обяснява за смахнатите си идеи да създаде някаква измислена асоциация.
А бе - кофти ден!  >:(

Mateq

Мишо добре се изказа  :-P Чичката беше дружелюбен с микрофона  ;)
Why don't you all f-fade away (Talkin' 'bout my generation)
And don't try to dig what we all s-s-say (Talkin' 'bout my generation)
I'm not trying to cause a big s-s-sensation (Talkin' 'bout my generation)
I'm just talkin' 'bout my g-g-g-generation (Talkin' 'bout my generation)

logx

И полицаите бяха много дружелюбни, за което да не повярваш!
Някой постоянно оцелява,

Сила

Някой знае ли дали ще се организира нещо в София?
Зайди ми, зайди, ти ясно слънце
зайди, помрачи се
И ти, сияйна ле, месечино
зайди, удави се

logx

Български Национален Съюз - Бургас ще почете падналите Български войни във войните за Национално Единение и протест срещу насправедливия Ньойски диктат.

Канят се всички родолюбиви Българи да почетат падналите Герои пред Дома на Народната Армията на 27.11.2008 от 20:00 часа, град Бургас.

Малко видео:

http://vbox7.com/play:8fae3b0b

Редактирано от модератор:
- Консолидация на два последователно пуснати постинги.
- Премахване на невалиден линк.
Някой постоянно оцелява,

Балкани

На площада ми направиха впечатлене група `националисти` с БЪЛГАРСКО знаме, на което пишеше gott mit uns (на НЕМСКИ). Аман от чуждопоклонници >:(
Имаше и група изтърсаци, които се хихикаха през цялото време. Да им пикам на възпоменанието.
Иначе добре се получи шествието :)
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

Metoman_88

Тъпи парчета сте,така се казва групировката им "gott mit uns" и всичките до един са 100 пъти по голями националисти от вас,а не само форумни герои  :down:
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Балкани

Предполагам че са германски националисти щом като организацията им носи немско име
Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

Metoman_88

Аз не продполага,а съм сигорен,че ако разберат  какво пишеш за тях ще те запалят!
Какво значение има как се казват и при това известния НС израз GMU  :down:
Да не се казват Шалом  :-[
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Similar topics (5)

Отговори: 3
Прегледи: 2025

Отговори: 10
Прегледи: 7713

Отговори: 2