• Welcome to Българският националистически форум.

Предложения за форума и сайта

Започната от Nordwave, 10 Май 2007, 21:03:16

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Инжинер Донев

Цитат на: Матея Пенев - 04 Дек 2007, 19:37:43
Да се виждат Йапитата на бивши членове, за да се избегне клевеа,
Абсолютно против. Всеки потребител трябва да има максимална сигурност бате. А наляво и надясно да ти се вижда ИП адреса. Не съм съгласен. Никъде не съм видял такава практика, защото е неморално.

Инжинер Донев

Функция "Благодари за постинга"

Значи много хора ще кажат че е като кармата но тази функция може да покаже кои човек за кои постинг е благодарил. По този начин се заменя необходимостта да казваме "подкрепям напълно" или от този сорт.

Инжинер Донев

Също и функция за Игнор - като си отидеш в профила да можеш да казваш кои потребители въобще не желаеш да ги виждаш.

Nordwave

Както споменах, до колкото е възможно ще направим това което ни е възможно! - Като дизайн на форума ще е този, но ще помислим какви екстри може да се добавят още!

probg

Моето предложение е много просто ,в началната страница (поне според мен) е задължително присъствието на Българското национално знаме и Герб(по възможност да са с голям размер)!Това е от мен  :) !
И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО,  БЪЛГАРИЯ   ЩЕ ПРЕБЪДЕ ! ! !

probg

Предлагам също да се банват турски , сръбски , изрелски и немски IP-та  ;) !
Но иначе съм изключително против показването на самите IP-та на всички потребители!  :eusa_naughty:

Nordwave

Цитат на: probg - 06 Дек 2007, 10:08:23
Предлагам също да се банват турски , сръбски , изрелски и немски IP-та  ;) !
Но иначе съм изключително против показването на самите IP-та на всички потребители!  :eusa_naughty:
Първите три автоматично подлежат на "Черния Бан" (Забранен достъп до всички наши страници).

Бай Иван

Проектът е добър - надявам се да хареса на всички. Предлагам, който иска и има свободно време да подготвя авторски материали, които да ни бъдат изплащани на мейла на Императора за разглеждане и бъдеща публикация.

Nordwave

Hanibal_78@abv.bg Още малко и ще готов сайта - после ще му мислим какви още екстри да добавим в форума!

Инжинер Донев

гледам че има галерия, радио... Аз имам някои идеи но нека да тръгне и да се смаже машината  :)

Nordwave

Цитат на: ташко-фадромата - 09 Дек 2007, 13:34:23
гледам че има галерия, радио... Аз имам някои идеи но нека да тръгне и да се смаже машината  :)
Сайта ще може да се чете на хърватски,немски,английски   ;) За Галерията допълнително ще поработим, че старата версия създаваше проблеми!

Инжинер Донев

като гледам за сега има българска версия... А иначе откога ще започне реалната деиност на новинарника... Виждам че Галерията работи, но ми прави впечатление че пак има това ограничения един потребител да качва само до 1мб снимки и после да трябва да прави нов акаунт за да продължи. Според мен 1мб е смешно малко. А за радиото - и него пробвах и работи много добре. Менютата са преведени така че май в скоро време ще го пускате

Nordwave

Другата хубава новина е че платих сайта за доста време напред. - Живот и здраве ще постигнем каквото ни е според възможностите! :)

probg

Цитат на: Императора - 11 Дек 2007, 10:37:53
Другата хубава новина е че платих сайта за доста време напред. - Живот и здраве ще постигнем каквото ни е според възможностите! :)
Добре ,че има българи като тебе,че иначе просто не ни виждам  :-\! Бравоооо!!!!  ;)

Nordwave

За сега държа фронта - Страницата  www.bg-nacionalisti.org се поддържа от българи, поставящи българската си същност и съдбата на България преди всичко. :) Ми не ми е много лесно, но все пак съм благодарен на хората които ми помагат! (Най вече на Иван IYI) - Създадох сайта за всички вас, зад мен няма нито банка нито партия нито каквото и да е освем Господ Бог! :)

Similar topics (5)

Отговори: 34
Прегледи: 38736

Отговори: 5
Прегледи: 3412

Отговори: 22
Прегледи: 3305

Отговори: 10
Прегледи: 10941

Отговори: 4
Прегледи: 2944