• Welcome to Българският националистически форум.

Предложения за форума и сайта

Започната от Nordwave, 10 Май 2007, 21:03:16

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бай Иван

Nordwave

След спирането на Войните на Тангра, на тяхно място като банер слагаме този на БНРП.

FELDMARSCHALL

Радвам се че махнахте сектантите на елтимир!!! 8)
Дори и да им възстановят мизерното сайтче не гос слагайте повече като банер! Тези
изроди са срам за Тенгрианството и за България!! :down:

Инжинер Донев

Цитат на: Императора - 12 Дек 2007, 10:32:54
След спирането на Войните на Тангра, на тяхно място като банер слагаме този на БНРП.

няма лошо. Обаче виж в форума на БНРП кои се вихри... жалка работа.

FELDMARSCHALL

Цитат на: ташко-фадромата - 12 Дек 2007, 23:04:11

Това сърбоманско предателче "самвойна" трябва да бъде наказан!! Крайно време е!! :devil:

Nordwave

Видях!Форума на БНРП е правен от мен, И съм много неприятно изненадан.....

Nordwave

Цитат на: FELDMARSCHALL - 12 Дек 2007, 23:19:03

Това сърбоманско предателче "самвойна" трябва да бъде наказан!! Крайно време е!! :devil:
А ти спри да ругаеш, че ми писна да получавам оплаквания от теб! >:(

FELDMARSCHALL

Ти първо погледни кой първи ме провокира и се опитва да ми се подиграва и след това говори!! >:(
И ти да беше на мое място щеше да ги правиш на салата!

Nordwave

Калояне, знам че си студент покажи малко възпитание бе човек! - Значи тук всичко е допустимо но не и псувни! Когото хвана да псува, да публикува вулгаризми ще излети като МИГ 29!!!

FELDMARSCHALL

Псувнята е типично българска черта, така че ако си истински националист
не бива да правиш забележки!! ::) ;D

Инжинер Донев

аха сега като поразгледах форума на БНРП видях някои доста интересни работи:

Самвоина е модератор:

И нещо по лошо - пак клевети нашия форум

Императоре, защо не им кажеш на БНРП да не правят анти реклама - все пак ти си ги сложил тука на банер и ги рекламираш, а оня там пикльо прави антиреклама и плюе. Че и модератор го сложили.

Nordwave

Ще поговоря със администратора на БНРП сайта - Ако няма ефект, ще последва сваляне на банера и блокиране на достъпа до всички наши страници за конкретни потребители.

Инжинер Донев

Цитат на: Императора - 13 Дек 2007, 10:33:31
Ще поговоря със администратора на БНРП сайта - Ако няма ефект, ще последва сваляне на банера и блокиране на достъпа до всички наши страници за конкретни потребители.

гледай гледай...

Има и още ама ме мързи да му вадя всички изблици на простотия.

Пламен

Много добър форум. Но не ми харесва неговия домейн, много по-добре щеше да е само www.nacionalisti.bg, www.nacionalisti.com или www.nacionalisti.net (администраторо ако иска може да регистрира тия домейни и да ги премахне от моя коментар за да не го изпревари некой), вместо тия тирета и bg-та, които стоят непрофесионално а и трудно се помнят от масовия потребител.
Друго което не харесвам е наличието на раздел за различните религии. Според мен раздел Православие е достатъчен, тъй като Православие = религия, всичко останало е секти.
Айде, толкова с критиките (градивни), поздравления за добрия форум иначе!

Nordwave

Цитат на: Пламен - 16 Дек 2007, 00:10:43
Много добър форум. Но не ми харесва неговия домейн, много по-добре щеше да е само www.nacionalisti.bg, www.nacionalisti.com или www.nacionalisti.net (администраторо ако иска може да регистрира тия домейни и да ги премахне от моя коментар за да не го изпревари некой), вместо тия тирета и bg-та, които стоят непрофесионално а и трудно се помнят от масовия потребител.
Друго което не харесвам е наличието на раздел за различните религии. Според мен раздел Православие е достатъчен, тъй като Православие = религия, всичко останало е секти.
Айде, толкова с критиките (градивни), поздравления за добрия форум иначе!
Името на линка се разбира като Български националисти - Форума е общ за всички от АТАКА,БНС,ВМРО,БНРП и.т.н за различните религии Като идея какво предлагате?

Similar topics (5)

Отговори: 10
Прегледи: 10941

Отговори: 4
Прегледи: 2944

Отговори: 34
Прегледи: 38736

Отговори: 5
Прегледи: 3412

Отговори: 22
Прегледи: 3305