• Welcome to Българският националистически форум.

Предложения за форума и сайта

Започната от Nordwave, 10 Май 2007, 21:03:16

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

FELDMARSCHALL

Предлагам да се махне банера към БНРП!! >:(
Сръбчето самвойн ме псува на ЛС в техния форум и нарича Императора "комунистическо нищожество"
и подлога на ДС!! :o

Пламен

Цитат на: Императора - 16 Дек 2007, 15:10:12Името на линка се разбира като Български националисти - Форума е общ за всички от АТАКА,БНС,ВМРО,БНРП и.т.н за различните религии Като идея какво предлагате?
Да, разбирам че е за всички български националисти, но нема нужда от тирета и бг-та в името на домейна. Един изчистен домейн се помни много по-добре, а и изглежда по-добре и по-професионално, това го казват и всички световни специалисти по маркетинг и т.н. Липсата на "бг-" нема да го направи по-малко български и по-малко общ за националистите от различните организации. А и тая мания в България да се слагат "бг"-та на всички домейни е много смешна и е породена главно от невъзможност да се регистрира домейн в зоната ".bg" Това е некаква непрофесионална аномалия (за съжаление и мода) и редко води до успех. А и това "бг" е просто едно интернет съкращение, лично аз се дразня, когато се използва като синоним на "България".

А подфорум "Религия" предлагам да се преименува на "Секти и ереси", и там да се пропагандира вредата от разпространението им, водещо до дестабилизиране и разцепване на българския народ.

Nordwave

Цитат на: Пламен - 16 Дек 2007, 22:02:08
Цитат на: Императора - 16 Дек 2007, 15:10:12Името на линка се разбира като Български националисти - Форума е общ за всички от АТАКА,БНС,ВМРО,БНРП и.т.н за различните религии Като идея какво предлагате?
Да, разбирам че е за всички български националисти, но нема нужда от тирета и бг-та в името на домейна. Един изчистен домейн се помни много по-добре, а и изглежда по-добре и по-професионално, това го казват и всички световни специалисти по маркетинг и т.н. Липсата на "бг-" нема да го направи по-малко български и по-малко общ за националистите от различните организации. А и тая мания в България да се слагат "бг"-та на всички домейни е много смешна и е породена главно от невъзможност да се регистрира домейн в зоната ".bg" Това е некаква непрофесионална аномалия (за съжаление и мода) и редко води до успех.

А подфорум "Религия" предлагам да се преименува на "Секти и ереси", и там да се пропагандира вредата от разпространението им, водещо до дестабилизиране и разцепване на българския народ.
Няма как да стане промяната на домейна защото е много сложно там! Но за второто ви предложение ще размислим допълнително! Поздрави! :)

Nordwave

Някакви предложения за Новини БГ Националисти
Скоро ще сложим директна опция към Новинарската страница!

Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.

Инжинер Донев

предлагам потребителите също да имат право да пускат статии, в новинарската страница, чрез ръчно одобрение от админите?

Бай Иван

Това аз го предложих и сега пак го казвам. Всеки който е готов с авторски материали да ги праща на мейла на Императора или на моя емейл.

Nordwave

Цитат на: Иван |Y| - 17 Дек 2007, 09:29:40
Това аз го предложих и сега пак го казвам. Всеки който е готов с авторски материали да ги праща на мейла на Императора или на моя емейл.
Моя е Hanibal_78@abv.bg

Nordwave

Цитат на: FELDMARSCHALL - 16 Дек 2007, 21:07:34
Предлагам да се махне банера към БНРП!! >:(
Сръбчето самвойн ме псува на ЛС в техния форум и нарича Императора "комунистическо нищожество"
и подлога на ДС!! :o
Говорих със администратора на БНРП сайта - Уверихаме че ще вземат мерки! Все пак аз създадох форума на БНРП и ще е много жалко ако така ми се благодари..?

Nordwave

Категория Религия за сега остава като категория за древните вярвания на българите! Отворена е категория Секти и ереси.

Agentka

Цитат на: Императора - 17 Дек 2007, 12:59:49
Категория Религия за сега остава като категория за древните вярвания на българите! Отворена е категория Секти и ереси.

Мое мнение по темата и по специално за религията:Някак си в последните години не го вързвам националисти,патриоти и попове-такова животно нема! ???Дайте ми  примери за това свещенник-патриот в ново време... ???Един Саръбеев и до там...За Фори Светулката -няма какво да споменавам :fripper:
Замина онова време в което църквата беше упора за хората,манастирите са били средища на културата и науката ни-сега се превърнаха на търговци!Безкрайно съм разочарована от Българската църква! :-X
Иначе идеята ви е добра.С каквото мога ще помагам и аз. :)

Ванадий

Бих искал да запитам за нещо, тъй като съм нов потребител тук, а ми направи впечатление почти веднага (възможно е още да не съм забелязал разбира се, моля да ме извините ако излезе така):

В форум "Култура и изкуство" и има субфорум за Поезия, но като голям почитател не само на българската поезия, но и проза, просто останах изненада че няма място за проза! Мисля че трябва да са на едно място с поезията или на отделно.

Галерията (за която се говори в първите страници) би било добре ако всеки потребител има възможнност да кача картинки, на албуми, но примерно ако може да се посочва линк от собствен хост (Photobucket например е много добро място за съхранение на картинки). Подобна, тестова галерия може да се изпробва как би тръгнала с безплатните галерии на data.bg.

Не важно - може би лого във форума.

!Важно! - Специална емотка - - задължителна е просто, ще се слага когато говорим за мангали, гаджали, педали...

Бай Иван

Относно прозата - просто отвори тема и спокойно публикувай, естествено ако не е авторска посочи линк и автор. За галерията ще има удобна за ползване такава на новата страница.

Инжинер Донев

Nordwave

Ванадий

Ако ви трябват емотки, аз самият имам малко умения във рисуването им  :),а и съм виждал някои направо убийствени.

Similar topics (5)

Отговори: 10
Прегледи: 10940

Отговори: 4
Прегледи: 2943

Отговори: 34
Прегледи: 38732

Отговори: 5
Прегледи: 3410

Отговори: 22
Прегледи: 3305