• Welcome to Българският националистически форум.

Анкета за националистическите партии в България

Започната от Краен националист, 14 Дек 2007, 14:18:55

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

На коя националистическа партия симпатизирате:

АТАКА
11 (14.9%)
ВМРО-БНД
5 (6.8%)
ВМРО-НИЕ
3 (4.1%)
БНРП
5 (6.8%)
БНС
9 (12.2%)
НФСБ
11 (14.9%)
Няма още истинска, по-крайна
10 (13.5%)
Няма я тука
6 (8.1%)
На нито една (аз съм независим националист)
14 (18.9%)

Общ брой гласове: 74

Генерал Колев

Цитат на: FELDMARSCHALL - 18 Апр 2008, 18:22:36
Няма значение вече кой на кого симпатизира... важното е
когато настъпи часът на истината да се види кой има топки
в гащите и кой ще се уплаши и скрие някъде в горите/дето ги
изсякоха половината/...
Напълно съм съгласен с казаното от Фелдмаршал! Крайно време е да спрем да се делим, а да бъдем заедно всички националисти. В края на краищата имаме обща цел- величието на България!
България над всичко!

Болгардингезе

Да трябва да спрем да се делим,но аз в момента симпатизирам на Гвардия.Бих се радвал всички те да се обединят,всички националистически партии.
Иран, Армения - вечни приятели с България.
Както и горе, тъй и долу!

Vanyna

Цитат на: FELDMARSCHALL - 06 Апр 2008, 19:10:59
армандо!
Атака имаше предостатъчно време да докаже дали е националистическа
партия или не!
Е. Волен профука през гъза си шанса да стане бележита фигура в историята
на България за 21 век. Никой не му е виновен! >:(
А дали е спуснат от чужди фактори за да играе ролята на българския Жириновски
това времето ще покаже! Оня клоун от Русия - играе ролята на руски ултрашовинист
с джедайски произход / то всъщност евреи и руснаци са си братски племена/.! :-P :-P :-P
Вечно недоволен от статуквото и вечно обиращ протестния вот! Плаши САЩ с ядреното
куфарче...ако станел президент и т.н.! Всичко е един театър за съжаление!
Сега да се върнем на Атака!
Не може всекидневно от трибуната на ТВ СКАТ да кълнеш ДПС и да казваш колко е вредна
за България, а в местната власт да правиш коалиции с нея пример/Русе, Варна от големите градове/
и на други места по малките градове! Затова и младежите се оттеглиха и електората на Атака
е 60+ главно от изперкали пенсионери и ултра-комуняги гласували преди това винаги за БКП и БСП!! :down:
Да не говорим, че Камелия Колчева - лидера на Атака- Кърджали са я минали всички турци
от града >:(... вече взеха и да се хвалят... та затова и тя спря да бъде толкова активна против
ДПС... може би вече е задоволена!! :o

:devil: :devil: :devil: :kill: Не може, а и не бива Вие, Фелдмаршал, да си говорите където си искате и както му дойде, без доказателства :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty:
Коалиция на АТАКА с ДПС ???!!! Това не може да бъде - ДОКАЖЕТЕ !
Колкото до Камелия Колчева - тя е минало за Атака /ВЕЧЕ - НАДЯВАМ СЕ!/, както и много други "любимци" временно и целенасочено акустирали в АТАКА...:down: :down: :down:
А Вие, Фелдмаршал, сте непоследователен! Някога четях по форумите писаното от Вас и го приемах. Сега вече не! :down: :down: :down:
За обединение съм! :bgflag: :bgflag:

MAGADAN

Цитат на: Vanyna - 19 Май 2008, 14:04:45
Цитат на: FELDMARSCHALL - 06 Апр 2008, 19:10:59
армандо!
Атака имаше предостатъчно време да докаже дали е националистическа
партия или не!
Е. Волен профука през гъза си шанса да стане бележита фигура в историята
на България за 21 век. Никой не му е виновен! >:(
А дали е спуснат от чужди фактори за да играе ролята на българския Жириновски
това времето ще покаже! Оня клоун от Русия - играе ролята на руски ултрашовинист
с джедайски произход / то всъщност евреи и руснаци са си братски племена/.! :-P :-P :-P
Вечно недоволен от статуквото и вечно обиращ протестния вот! Плаши САЩ с ядреното
куфарче...ако станел президент и т.н.! Всичко е един театър за съжаление!
Сега да се върнем на Атака!
Не може всекидневно от трибуната на ТВ СКАТ да кълнеш ДПС и да казваш колко е вредна
за България, а в местната власт да правиш коалиции с нея пример/Русе, Варна от големите градове/
и на други места по малките градове! Затова и младежите се оттеглиха и електората на Атака
е 60+ главно от изперкали пенсионери и ултра-комуняги гласували преди това винаги за БКП и БСП!! :down:
Да не говорим, че Камелия Колчева - лидера на Атака- Кърджали са я минали всички турци
от града >:(... вече взеха и да се хвалят... та затова и тя спря да бъде толкова активна против
ДПС... може би вече е задоволена!! :o

:devil: :devil: :devil: :kill: Не може, а и не бива Вие, Фелдмаршал, да си говорите където си искате и както му дойде, без доказателства :eusa_naughty: :eusa_naughty: :eusa_naughty:
Коалиция на АТАКА с ДПС ???!!! Това не може да бъде - ДОКАЖЕТЕ !
Колкото до Камелия Колчева - тя е минало за Атака /ВЕЧЕ - НАДЯВАМ СЕ!/, както и много други "любимци" временно и целенасочено акустирали в АТАКА...:down: :down: :down:
А Вие, Фелдмаршал, сте непоследователен! Някога четях по форумите писаното от Вас и го приемах. Сега вече не! :down: :down: :down:
За обединение съм! :bgflag: :bgflag:

Мдааам, акустиката е сериозна наука. Отделен е въпросът, че в заливчето на батака има място за акостиране на ограничен брой семейни яхти. Ето за това ви говорехме във вашия форум.

Генерал Колев

Споделям казаното от Фелдмаршал- точно казано и отговарящо на истината. Пък атакаджиите могат да се възмущават колкото си искат.
България над всичко!

Болгардингезе

В Атака вярвах някога,но те се изложиха и вече съм последовател на Гвардия.

Ziezi

Цитат на: zdravkop - 16 Май 2008, 14:45:08
Цитат на: FELDMARSCHALL - 18 Апр 2008, 18:22:36
Няма значение вече кой на кого симпатизира... важното е
когато настъпи часът на истината да се види кой има топки
в гащите и кой ще се уплаши и скрие някъде в горите/дето ги
изсякоха половината/...
Напълно съм съгласен с казаното от Фелдмаршал! Крайно време е да спрем да се делим, а да бъдем заедно всички националисти. В края на краищата имаме обща цел- величието на България!

именно въпросният мършал се отцепи от Атака, защото се обиди като ощипана мома

веднага даде кръгом, и отиде в телевизията на комунистическия изрод манджуков, и взе да плюе по Атака

какъв фелд, какъв маршал, какви пет лева ?

преди да станеш националист, трябва да си поне Мъж, а не например пут.а

преди да се обединят националистите,трябва да са наясно с Единна Българска Кауза, а не например германска такава, или татарска, или монголска, или тюркска, или славянска, или шиптерска, или памирска

не може псевдо българи, които са влюбени в чужди герои - германци, тюрки, занзибарци - да претендират, че са Български Родолюбци !!!

>:(

Инжинер Донев

Какво по голямо доказателство че АТАКА е партия на предатели от това че Зиези сектата я подкрепя безрезервно.

:devil: :devil:

А Фелда е един истински Българин с главно Б, и е радостно че напоследък се раждат все повече родолюбци като него!

ar_mando

В крайна сметка се вижда, че АТАКА все още е най-мощната националистическа партия/организация!И докато не спре тази негативна кампания от страна на всички националистически организации това няма да се промени!
Когато се появи гения по какво ще го познаеш - по това, че всички глупаци се обединяват срещу него!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Инжинер Донев

То анти-кампанията на АТАКА е това че се привличат хора с съмнително психично здраве като зиези

а в съшото време се гонят хора като обшинския съветник на атака от стара загора с значката с насиски символ.

:devil:

да не говорим че в партията има монголци като чухала и сланинката.

Болгардингезе

Тази партия въобще не избира хора,които поне малко са добре в психично състояние.Тя избира всякакви хора ,които малко или много я харесват.

Dimitur

Да.. и аз смятам, че е най-добре да се обединят всички националистически насочени партии .. и да се даде по-голяма популярност.. действително АТАКА е най-популярна в момента .. и аз симпатизирах за тях преди .. гласувах за тях, но взех да се зачудвам дали Волен Сидеров не е марионетка на Доган. Като се надъхва срещу ДПС турците гласуват повече .. не знам

Aryan1488

Къде утиде волята, къде са борбените българи?
Не искам новото Косово да се окаже Кърджали!
НЕ ИСКАМ ДА СМЕ ОТРИЧАНИ, А ТУРЦИТЕ ОБИЧАНИ ОТ НАЩЕ СЪНАРОДНИЦИ - НОВИТЕ ЕНИЧАРИ!

Kondolov

ВМРО-защото е традиция,защото е сила и като цяло са патриоти.Понякога грешът/ръководството/но безгрешни хора няма!Защото досега ВМРО  не е гледала нито на изток нито на запад.А и досега не съм чул някой от ВМРО да е направил такива изцепки,като  Сидеров и пр.А и в ЕДИНСТВОТО Е СИЛАТА!
Единство и сила.

Similar topics (5)

Отговори: 168
Прегледи: 51741

Отговори: 39
Прегледи: 18685

Отговори: 67
Прегледи: 17460

Отговори: 4
Прегледи: 2866