• Welcome to Българският националистически форум.

Луковмарш 2008

Започната от Nordwave, 08 Яну 2008, 18:59:48

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Пламен Пасков

Гледам тези момчета и плакатите и транспарантите им...Пише ""Ревизия на Ньой"
Ако има как, за новото шествие да се напише "Ньой свърши преди 18 години!"
Или "Западните покрайнини обратно, Ньой вече изтече!"

skadansk

:bgflag: :bgflag: :bgflag:
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Machtwille

Блузата е страхотна, ще си поръчам непременно!

NordwaveTopic starter

От ФЧБ ще присъстват на честването! Колкото повече има от потребителите на БГ Националисти, толкова по добре! :)

skadansk

До шествието остават 5 дни  8) Нека си припомним девиза на Мечо Пух - колкото повече, толкова повече!  ::) 8)
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

Machtwille

И аз приканвам всеки, който се чувства Българин да почете паметта на този велик Българин.

Бай Иван

Току що се прибрахме в Сливен.
Ществието-помен в памет на ген.Луков премина отлично.
НС на БНС благодари на Всички потребители на форума, които отделиха време и средства да уважат паметта на великия Българин.
Там бяха Императора, Матея Пенев, Една българка, Метоман, Метъла, Национална съпротива, Стоян, Сканданск, Ашиков и други потребители. Благодарим ви другари, вие доказахте, че сте истински активисти на една нова Национална съпротива срещу всичко гнило в държавата ни.
ДА ЖИВЕЕ ПАМЕТТА НА ГЕРОИТЕ!
СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!

Фанагория

ЦитатНека си припомним девиза на Мечо Пух - колкото повече, толкова повече!

Припомним не е най-точно казано, защото той не е разбиран никога!

Ако има нещо, което ми се припомня, това е, че количеството не е за сметка на качеството и не то разсейва зловонието :eusa_eh: :eusa_eh:
-Кой хлопа в този късен час?
-АЗ хлопам- каза Финдли.
Върви си! Всички спят у нас!
.........................................

Не всички!....Каза Финдли.

Бай Иван

Зловонието от какво? Кое е "качестовото" и кой е критерият да го определяме? Или имаш предвид над и под колко години почва качеството? :-[ Имам чувството, че никога няма да харесаш нищо и да оцениш искрено нечии усилия.

Фанагория

ЦитатЗловонието от какво? Кое е "качестовото" и кой е критерият да го определяме? Или имаш предвид над и под колко години почва качеството? Embarrassed Имам чувството, че никога няма да харесаш нищо и да оцениш искрено нечии усилия.

Зловонието винаги проистича от личностите! Не ме разбирай погрешно, но промяната ще дойде от всеки човек, който промени първо себе си и проумее, че не е център на вселената, работи всеки ден и с постоянство за да промени накрая нещо и в Отечеството си и в ценостната система на народа си. А това отнема доста време и търпение...работата с всеки поотделно.
Знамената, бога и вярата- са в сърцата! Просто чакат да бъдат открити! Маршът също!

Това е казал бай Мечо Пух  ;)
-Кой хлопа в този късен час?
-АЗ хлопам- каза Финдли.
Върви си! Всички спят у нас!
.........................................

Не всички!....Каза Финдли.

NordwaveTopic starter

До ден два ще кача малко снимки от честването на Луков! - Останах със много добри впечатления, имах и възможност да се запозная лично със лидера на БНС, Боян Расате! :)

NordwaveTopic starter

Моите имперски снимки са готови, утре ще ги публикувам...мамка му мен пак ме няма.. :( :twak:

skadansk

Фото репортаж на http://www.lukovmarsh.info/

:bgflag:

Редактирано от модератор: Подмяна на невалиден линк с валиден.
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

Ванадий

А колко хора бяхте? Поне на око?

skadansk

Ами не знам точно, защото според някои бяхме малко по-малко от миналата година, а според други бяхме малко повече. Тъйче предполагам, че цифрата е някъде между 300-400 човека. В пиковия момент при Александър Невски определено имаше много над 300 човека, а след това много хора си тръгнаха, защото им беше студено, което лично аз не го оправдавам, но.... :) Та при къщата на Луков вече да бяхме може би към 300 :)
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 4388

Започната от Боил

Отговори: 34