• Welcome to Българският националистически форум.

Българщина и Православие

Започната от Nordwave, 17 Дек 2007, 14:55:23

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 18 Май 2018, 20:11:04
Глупости.Всички хора,от поколението след това на безродника борис са православни,не заради вяра в нещо,а от страх или от навик.Някой да отрича Левски е безумно,но да казваш че той е герой,заради православието-също е безумно
Сега научаваме че Левски го е било страх! кажи ни от кого?

генерал Жеков

Говорех за поколението след борис.Втория му син,неговия син и следващите синове по линията-от техните бащи,царете следващи борисовия завет
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Мишок

По темата, казано е : има православие има български народ, няма православие - няма български народ.

генерал Жеков

Няма казано такова нещо.Пак излъга
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 22 Май 2018, 20:11:11
Няма казано такова нещо.Пак излъга
Казано е от Васил Друмев.

генерал Жеков

Според мен,сто процента е привнесено от комунисти.Те си ги обичат тия похвати
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 22 Май 2018, 20:22:42
Според мен,сто процента е привнесено от комунисти.Те си ги обичат тия похвати
Според тебе, ама не и според лекаря ти.

генерал Жеков

Сега ще му звънна да го питам,какво мисли по въпроса :mad:
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

вгледайте се добре в картината. Виждате че има свещеник и кръст нали ? Не е имало въстание, завера или каквато и да е съпротива по нашите земи без вяра, свещеник и кръст.

Картината определено не съм я рисувал аз.

генерал Жеков

Хубава картина,харесва ми.Страшно добре изразява попските дела :mad: Манастирското вино вече ги води и по възстания.Днешните попове,обаче,имат повече интерес от самите юнаци,отколкото от възстанието  :lol:
Трети път обяснявам:думата "завера" означава клетва,съюз и няма нищо общо с религия,попове,калимявки и кръстове.Ясно?
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 28 Май 2018, 17:11:47
Хубава картина,харесва ми.Страшно добре изразява попските дела :mad: Манастирското вино вече ги води и по възстания.Днешните попове,обаче,имат повече интерес от самите юнаци,отколкото от възстанието  :lol:
Трети път обяснявам:думата "завера" означава клетва,съюз и няма нищо общо с религия,попове,калимявки и кръстове.Ясно?
Амтибългарщината не спи. Подобни хора нямат место в националистически форум. Ако не друго то поне им трийте антибългарските мнения. Та тоя ни изкара хомо-сексуалисти.

генерал Жеков

Ти поп ли си,или слуга на западни наркомани в долнопробен бар?Много добре се знае за именитите попове-Баба Гуси,Росица, и още,и още.Хубав пример дават,а?Ти нямаш място тук,въпреки че от трите страници баннати никове,две страници и половина са "посветени" на теб.Мнението не е анти-българско,а про-българско.Ти си анти-българин
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 28 Май 2018, 21:18:35
Ти поп ли си,или слуга на западни наркомани в долнопробен бар?
Цанил съм се за охрана, а не за слуга. Който си мисли че съм му слуга или роб, го научавам бързо че не съм. Мжеду другото на запад работниците се оставят да ги третират, като помияри и роби, нещо характерно за тях. При повечето българи това не върви и за това не ни харесват. Често се случва българин да налети на бой на западен боклук, та са се научили. Е за тебе това не важи ти си човек без вяра ти ще им бъдеш повече от роб, ако им паднеш.

генерал Жеков

Лъжеш се.Аз работя тук,плащам данъци на моята държава и т.н,само с тези си действия аз показвам,че съм по-голям родолюбец от теб
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Цитат на: генерал Жеков - 29 Май 2018, 11:43:09
Лъжеш се.Аз работя тук,плащам данъци на моята държава и т.н,само с тези си действия аз показвам,че съм по-голям родолюбец от теб
Каква твоя държава бе ? България днес е държава на олигархията, бивши комунисти станали западни мекерета. Плащайки данъци плащаш на поробителите си да поробват родината.

Similar topics (5)