• Welcome to Българският националистически форум.

Татуировки на българските националисти

Започната от zaprian, 30 Юни 2008, 18:29:39

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Death angel

До сега бях виждал само цигани, турци и пандизчии татуирани и си мисля, че това е част от чалга модата.  :-\
Не падай духом, където ти падне !

bobile

опълченец

Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

omerzen

За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Hatshepsut

Мишок

Забелязвам и някои доста добри по смисъл татуировки, ама тези с знака на БНС и розетата са си хабене на кожата.
Те са с езически смисъл и са дефакто антинационалистически, понеже се знае че зад възраждането на езичеството седят комунистите и евреите. Хора мислете какво татуирате.
На Левски и аз мисля да си направя една татуировка.

Балкани

Този символ е общобългарски. интересно обредните ни хлябове сигурно също са комунистически и еврейски, а?

Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

....

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, драго,
а вий... вий сте идиоти!

Кривия

Искам да се извиня на момчето,ако влиза тук,че я качвам без негово разрешение,но татуса за мен е уникален и като идея и като изработка!Не го познамам лично човека на когото е,но мисля че няма да се сърди,че съм я качил,тъй като снимката я има по много сайтове!

koletc

И така, от една година ходя с ръкав на дясната ръка и една бяла и празна лява ръка. Моля за няк'ви предложения ..

ПС: Имам си герба на гърба, а в ръкава на дясната ръка съм вметнал розетата, клетвата на Каблешков,  печата на Калоян, българския лъв, медал за храброст, кан Крум, глаголицата и Майка България.

Решил да сложа но имам оюе свободно място ..
Аз съм се обещал на отечеството си жертва за освобождението му, а не да бъда кой знай какъв. В.Левски

Патриот Български

Аз пък бих си татуирал Левски, Ботев или розетата от Плиска.

Патриот Български

Такава татуировка бих си направил аз. И съм на мнение, че е по-хубаво да си направиш патриотична татуировка, отколкото някакви си йероглифи, черепи и т.н.

mardenik

Абе за татуировките добре, ама друго е отличавало силните ни предци и то е най-точно изказано от Дядо Вазов:
"...такива ни били дедите, едромъдести и хуевити,
не страдали от ишияз, ломбаго,
на всичко казвали: "Еба го"...".
   Струва си да се помисли в тая посока и с двете си глави!

Ненчо

Не зная какво искате да кажете с тези татуировки, но по времето на комунизма, се татуираха само цигани и криминални престъпници.

Резил за България, срам за българския национализъм, еврогейско влияние, пълна педерастия,...

Мишок

Цитат на: Ненчо - 20 Юни 2015, 19:36:39

Резил за България, срам за българския национализъм, еврогейско влияние, пълна педерастия,...
Съгласен, и все пак една не добра мода, може по този начин да се превърне в добра.

HighVoltage

На мен всички татуировки показани тук много ми харесват, страхотни са.
Рисуването по тялото изобщо не е нова форма на себеизразяване.

Similar topics (5)

Отговори: 76
Прегледи: 21639

Отговори: 0
Прегледи: 1564