• Welcome to Българският националистически форум.

Боян Расате и наказанието му за гей-парада

Започната от Македония, 06 Юли 2008, 10:16:29

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

МакедонияTopic starter

Доброволен труд в полза на обществото ще полага в продължение на 6 месеца лидерът на Българския национален съюз Боян Расате. Той бе обвинен в хулиганство по време на гей парада в центъра на София миналата събота. :down: :down:
Да живееш, значи да се бориш - робът за свобода, а свободният за съвършенство

http://www.youtube.com/user/Bgna3moreta

Бай Иван

Доколкото знам делото още не се е гледало.

Искандер

А вижте каква е версията на продажните медии за случилото се с Расате миналата седмица:

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:
Ако аз загубя, това не означава, че не е трябвало да се победи.

МакедонияTopic starter

Статията е от електронното издание на вестник "Труд".от днес
Да живееш, значи да се бориш - робът за свобода, а свободният за съвършенство

http://www.youtube.com/user/Bgna3moreta

Бай Иван

Туй са глупости на тракалета, ама големи тракалета.

skadansk

Това за Расате бит от скинари не е от медия, а от вестник "Шок" :) Нужно ли е нещо повече да се казва?

Такова наказание 6 месеца общественополезен труд няма. Има 6 месеца условно, 6 месеца пробация, 6 месеца ефективно - кое от трите е ще се разбере скоро :)
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Болгардингезе

"Боян Расате бит от скинари" що за глупост :-[!?!!?!?!
Иран, Армения - вечни приятели с България.
Както и горе, тъй и долу!

Commando Ultra

@skadansk - има и "6 месеца невинен"  8), не изключвай и този изход от данданията около расате, макар , че е много прокажена съдебната система.  :lol:

Aryan1488

Расате се държа като пълен циркаджия на парада... Ушев го закопча и вместо като мъж да влезе в колата той почна да се мята по задник на асвалта.. без коментар  :-X
Къде утиде волята, къде са борбените българи?
Не искам новото Косово да се окаже Кърджали!
НЕ ИСКАМ ДА СМЕ ОТРИЧАНИ, А ТУРЦИТЕ ОБИЧАНИ ОТ НАЩЕ СЪНАРОДНИЦИ - НОВИТЕ ЕНИЧАРИ!

skadansk

Цитат на: Aryan1488 - 06 Юли 2008, 12:40:06
Расате се държа като пълен циркаджия на парада... Ушев го закопча и вместо като мъж да влезе в колата той почна да се мята по задник на асвалта.. без коментар  :-X

Да! Каквото каже полицията - това трябва да става! Искат ли да те арестуват без причина - предавай се директно, защото иначе не си мъж! Печелиш наградата за гений номер 1  :lol:

Цитат на: Commando Ultra - 06 Юли 2008, 12:36:28
@skadansk - има и "6 месеца невинен"  8), не изключвай и този изход от данданията около расате, макар , че е много прокажена съдебната система.  :lol:

Ако системата действаше справедливо - то Расате ще бъде обявен за невинен, а даже и трябва да бъдат съдени ченгетата, които издевателстваха над него и над всички останали български патриоти в този ден. Знаем обаче в каква държава живеем...
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Болгардингезе

Да какво искаш ,да започне да се бие ли?Или да се разкара?
Те ще те пребият от бой.Не си страдал/а от полицайте.
Иран, Армения - вечни приятели с България.
Както и горе, тъй и долу!

Ванадий

Аз не мога да разбере какво е хулиганството  :-[

Александър

Цитат на: Vanadis - 06 Юли 2008, 13:14:02
Аз не мога да разбере какво е хулиганството  :-[
Офицялната версия е, че ритнал димката към полицайте, дето била хвърлена зад тях.
Аз поне знам така...
Но те не блестят с интелект, един мой приятел от София като майка му попитала полицайте защо го задържали, секретарката отговорила нещо от рода, че да не го удари някоя димка или нещо от контра-шествието... някаква уникална глупост беше.
Все пак говорим за много тъпи хора...

:)
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Nordwave

Съдът даде 6 месеца на Расате да се превъзпита

Лидерът на Български национален съюз, Боян Расате, е осъден в петък на минимума от шест месеца пробация от Софийски районен съд, след като беше арестуван на гей-парада и обвинен в нарушаване на обществения ред.
Това съобщи БГНЕС, като се позова на БНС. Съгласно действащото в България законодателство, съдът наложи задължителните мерки - регистрация по настоящ адрес и срещи с пробационен служител, е посочено в съобщението. Като допълнителна мярка, съдът постанови, че през следващите шест месеца Расате трябва да се включи в програма за обществено въздействие, ,,целяща неговото превъзпитание".

До присъдата се стигна след като той прие споразумението, което от прокуратурата му предложиха.
,,Не съжалявам за нищо и не се признавам за виновен, но приех предложеното ми споразумение, защото не вярвам в българското правосъдие. По-добре шест месеца пробация, отколкото неясна съдебна процедура по общия ред, която може да бъде манипулирана в неизгодна за мен посока", коментира Боян Расате, цитиран в съобщението.
От БНС отрекоха Боян Расате да е бил осъден на поправителен или безвъзмезден труд в полза на обществото.
"Хубаво е журналистите да се придържат към фактите и да не се доверяват прекалено много на държавните институции, които често умишлено изкривяват истината, за да манипулират медиите, а от там и обществото", сочат от организацията. http://dnes.dir.bg/2008/07/06/news3169907.html

Александър

Цитат на: Иван |Y| - 06 Юли 2008, 15:45:49
Цитат на: Александър - 06 Юли 2008, 13:26:59
Офицялната версия е, че ритнал димката към полицайте, дето била хвърлена зад тях.
Аз бях на 5 метра на стълбите от горна страна, никаква димка не е ритал.
Казвам само това което съм чел, то е ясно, че много неща са измислица... всичките ги задържаха без причина.  :)
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Similar topics (5)

Отговори: 30
Прегледи: 10421

Отговори: 2
Прегледи: 1671

Отговори: 12
Прегледи: 4844