• Welcome to Българският националистически форум.

Съдят полицай заради цигани-вандали

Започната от Skarlet, 11 Сеп 2008, 14:03:35

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

logx

Цитат на: Skarlet - 29 Сеп 2008, 22:50:12
Cлед тази присъда, кой свестен ще иска да става полицай? Или да защитава държавата и символите и? Днес осъдиха този полицай, тече дело и срещу граничаря, който защитавайки българската граница е прострелял турски бракониер. Ако това продължава по този начин, много скоро и малкото останали свестни полицаи и граничари ще бъдат отстранени и тогава в какво ще се превърне държавата?  :devil: :devil: :devil:

Ще се самоцитирам:
Цитат на: InvPwb IYI - 29 Сеп 2008, 19:46:39
:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

На мен ми писна, А НА ТЕБ ?

=>  :kill: :kill: :kill: - по нечии друга тиква, мамичката им... !!!!
И така животът продължава
вечният си мъдър кръговрат.
Някой постоянно оцелява,
защото други срещу бурята, стърчат.

Севар Вананд

Цитат на: Skarlet - 29 Сеп 2008, 22:50:12
Cлед тази присъда, кой свестен ще иска да става полицай? Или да защитава държавата и символите и? Днес осъдиха този полицай, тече дело и срещу граничаря, който защитавайки българската граница е прострелял турски бракониер. Ако това продължава по този начин, много скоро и малкото останали свестни полицаи и граничари ще бъдат отстранени и тогава в какво ще се превърне държавата?  :devil: :devil: :devil:
За граничарите няма да е голяма загубата, защото те сега едвали са повече от 10 човека.

Колкото повече бавим отмъщението, толкова по-трудно става изпълнението му.
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

FELDMARSCHALL

Има и една друга приказка, Севаре!
"Колкото по-късно, толкова по-мръсно!" :-P

Севар Вананд

Цитат на: RUSE_SS - 30 Сеп 2008, 01:13:31
Има и една друга приказка, Севаре!
"Колкото по-късно, толкова по-мръсно!" :-P
Дано, дано! Ще им дойде като гръм от ясно небе. Точно когато не очакват и няма да имат шанс да се измъкнат. Събираме всички на националния стадион и викаме CNN.
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!

Стефан Караджа

Абе Бояджик не е лошо село.Просто селския МИЛИОЦИОНЕР И СЕЛСКИЯ КРАДЛИВ КМЕТ РЕШИЛИ ДА СЕ ПРАВЯТ НА МЕСТНИ БАРОНИ,ама не им стана номера.Какви знамена и какви пет лева като това село циганите не излизат от гетото си и ги е страх от Българите,че ги бият постоянно.Тъпанари.Селски тъпанари.

SkarletTopic starter

Агенция ,,Фокус" ще плати глобата, наложена на ямболски полицай, защитил от поругаване българския трибагреник

30 септември 2008 | 09:26 | Агенция "Фокус"
Сливен. Агенция ,,Фокус" ще плати глобата от 1000 лева, наложена на ямболски полицай, защитил от поругаване българския трибагреник. Средствата ще бъдат платени от президента на информационната агенция Красимир Узунов в случай, че при обжалване административното наказание, наложено от Сливенския Военноокръжен съд, не бъде отменено. Съдът освободи от наказателна отговорност, но наложи парична санкция в понеделник на полицай Митко Чавдаров от ямболското село Бояджик. Обвинението срещу него бе повдигнато по жалба на група роми, че младши инспекторът им нанесъл побой. Митко Чавдаров бе обвинен по чл. 131 от НК, че при изпълнение на служебните си задължения е нанесъл побой на три лица - единият от оплакалите се в момента е в чужбина и бе изваден от делото, за да не се протака то излишно. Вандалският акт е станал на 9 февруари през нощта. Младши инспектор Чавдаров е заварил ромите да се катерят по пилона с националния флаг в двора на селското училище и да късат знамето. Той ги изгонил, а на сутринта ги привикал, за да им снеме показания. Четирима от групата представили медицински свидетелства пред съда за нанесени им при този разпит леки телесни повреди. По време на делото стана ясно, че групата ромски младежи в късните нощни часове подпийнали и се забавлявали, като се катерят по пилона със знамето. Неуспелият да се изкачи по стълба трябвало да почерпи каса бира. По думите им, те били затормозени от това, че полицаят ги осветил с фенерчето си. Българското знаме пък било скъсано, докато ослепени от светлината, се мъчили да се спуснат по пилона. Въпреки че наказанието на полицай Митко Чавдаров е административно, адвокатът му Димитър Ников от ямболската адвокатска колегия бе категоричен, че ще обжалва присъдата пред Военно-апелативния съд. ,,В случая сме в една от диференцираните процедури на НПК – свързана с освобождаването от наказателна отговорност и налагане на административно наказание, което е задължително да се приложи, щом са налице условията за това", поясни след делото адвокатът. Той обясни също, че макар правно да не са свързани, делото срещу полицая и отказът на Ямболската окръжна прокуратура да образува дело срещу групата роми за поругаване на националния флаг, са логически свързани. По рано прокурорите в Ямбол обявиха, че нямат достатъчно основания да образуват дело за поругаване на трибагреника. Адвокат Димитър Ников заяви, че няма пречка в закона и ромите да получат присъда за поругаване на светинята, и полицая да бъде съден, ако съдът прецени, че е превишил пълномощията си. Самата присъда Ников коментира с думите, че доказателствата по делото са непълно интерпретирани, а твърденията на ромите не отговарят на истината. Решението срещу Чавдаров ще бъде обжалвано пред Апелативния съд в законовоустановения срок. Решението на съда ще се отрази и на останалите служители на реда. "Няма да се учудя, ако полицай се отдръпне, когато се наложи неговата намеса, заради заплахата да бъде съден", коментира Ников. Делото е тенденциозно. Прибирам се в селото си със срам, а оттук нататък едва ли ще намеря полицай, който да се наеме да охранява жителите, още по-малко националния флаг", коментира кметът на село Бояджик Герган Герганов. Той, както и адвокат Ников бяха категорични, че според Закона за МВР присъдата означава и дисциплинарно уволнение за полицай Чавдаров. Герганов определи като "срам за българското правосъдие" решението на Военния съд. Жителите на Бояджик по-рано организираха подписка в защита на младши инспектора. Самият кмет обяви, че делото срещу младши инспекторът трябва да има национален отзвук и призова българите да пазят символа на държавността – националния флаг.
Людмила ЙОРГОВА

http://focus-news.net/?id=n1048552

:eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap: :eusa_clap:

Дашо

http://news.ibox.bg/news/id_470684417

Това не е моята България!!!
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

SkarletTopic starter

Ето изявлението на кмета на село Бояджик - Герган Герганов, във връзка с печалния за националната ни гордост случай на налагане наказание на полицай, защищавал Българският трибагреник. Преди минути той го раздаде на течащата в момента сесия на община "Тунджа".
Текста на изявлението на г-н Герганов:
На 09.11.2007 г. като кмет положих клетва, че ще спазвам законите на Република България и ще съблюдавам моите съграждани да спазват същите. В началото на делото, аз се заклех, че ще говоря истината и само истината, в противен случай ме чака присъда от пет години затвор..
Такава клетва по искане на съдията, спазвайки закона бе дадена и от останалите свидетели. Съдията пожела очна ставка между мен и свидетеля Марин Митев. На въпроса на съдията Марин Митев беше ли бит в твое присъствие? аз отговорих НЕ, защото това беше самата истина. А на мой въпрос към Марин - а като той те биеше, аз какво правих и как реагирах? Той отговори: стояхте. И колко и как те би? той отговори - нанесе ми три удара с палка по главата.
Прощавайте, но никой не би се поставил на такъв експеримент.
Според протокола на съдебното заседание 5-7 минути същото се повтаря и с г-н Димитър Мутафов, който влиза в стаята на полицая. При направената очна ставка между Мутафов и Марин се оказа, че той е бит отново с палката и му са нанесени 4-5 удара по главата и тялото.
Питам аз: Кой лъже, кой се закле, че ще говори истината? Защо съдия Йорданова не обвини мен и Мутафов в лъжа. Ако аз лъжа, желая да бъда съден за лъжесвидетелство. нека съдията излезе и каже пред съда или някоя телевизия, че това което казвам аз е лъжа.
Защо бяха отхвърлени двама от свидетелите на Чавдаров, защо съдът не се съобрази с показанията на вещото медицинско лице. В този процес възникнаха много ЗАЩО. Защо следовател Козловски призова на разпит в Ямбол мен и Мутафов, а друте свидетели дойде да разпитва в село Бояджик. Има още много въпроси, на които не можах да си отговоря. Защо ние, свидетелите на полицая Чавдаров бяхме призовани само на делото, а другата страна оттренирва няколко пъти в присъствието на съдията. Присъдата е ясна на всички. но аз като кмет, като представител на местната власт бях обиден и оскърбен. какво направих на това правосъдие, за да постъпи така с мен.
Сигурно ще ме попитате, а сега накъде? До края на седмицата ще закупя сто български знамена, ще ги раздам на ония, които желаят да ги окачат в домовете си, а на моите съграждани ще кажа:
ЗА ДА ПОДКРЕПИМ ПОЛИЦАЯ МИТКО ЧАВДАРОВ, КОЙТО ЗАСЛУЖАВАШЕ МЕДАЛ, ЧЕ НЕ ПОЗВОЛИ ГАВРА С БЪЛГАРСКИЯ ТРИКОЛЬОР, А БЕШЕ ОСЪДЕН, ПОСТАВЕТЕ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ НА ВАШИТЕ ДОМОВЕ!
Кмет на с. Бояджик - Герган Герганов

Бай Иван

Току що проведох разговор с кмета на с. Бояджик, г-н Герганов. БНС - Сливен ще излезе с Декларация по случая, а след това с него лично след два дни сме си определили среща за съвместни действия със сформирания в селото граждански комитет за защита на полицая.

logx

Иван, късмет! И дано има ефект!
Някой постоянно оцелява,

Android_Swarm

Случая е абсурден. Не полицаят, а мангалите трябва да бъдат осъдени.

BMPO

Поставете в домовете си българския флаг в знак на защита на полицай Чавдаров, призова кметът на Бояджик
30 септември 2008 | 16:46 | Радио "Фокус" - Сливен

Кметът на село Бояджик Герган Герганов излезе с официално изявление заради съдебното наказание на полицай, защищавал българския трибагреник

На 09.11.2007 г. като кмет положих клетва, че ще спазвам законите на Република България и ще съблюдавам моите съграждани да спазват същите. В началото на делото, аз се заклех, че ще говоря истината и само истината, в противен случай ме чака присъда от пет години затвор. Такава клетва по искане на съдията, спазвайки закона бе дадена и от останалите свидетели. Съдията пожела очна ставка между мен и свидетеля Марин Митев. На въпроса на съдията Марин Митев беше ли бит в твое присъствие? аз отговорих НЕ, защото това беше самата истина. А на мой въпрос към Марин - а като той те биеше, аз какво правих и как реагирах? Той отговори: стояхте. И колко и как те би? той отговори - нанесе ми три удара с палка по главата.

Прощавайте, но никой не би се поставил на такъв експеримент.
Според протокола на съдебното заседание 5-7 минути същото се повтаря и с г-н Димитър Мутафов, който влиза в стаята на полицая. При направената очна ставка между Мутафов и Марин се оказа, че той е бит отново с палката и му са нанесени 4-5 удара по главата и тялото.

Питам аз: Кой лъже, кой се закле, че ще говори истината? Защо съдия Йорданова не обвини мен и Мутафов в лъжа. Ако аз лъжа, желая да бъда съден за лъжесвидетелство. нека съдията излезе и каже пред съда или някоя телевизия, че това което казвам аз е лъжа.

Защо бяха отхвърлени двама от свидетелите на Чавдаров, защо съдът не се съобрази с показанията на вещото медицинско лице. В този процес възникнаха много ЗАЩО. Защо следовател Козловски призова на разпит в Ямбол мен и Мутафов, а друте свидетели дойде да разпитва в село Бояджик. Има още много въпроси, на които не можах да си отговоря. Защо ние, свидетелите на полицая Чавдаров бяхме призовани само на делото, а другата страна оттренирва няколко пъти в присъствието на съдията. Присъдата е ясна на всички. но аз като кмет, като представител на местната власт бях обиден и оскърбен. какво направих на това правосъдие, за да постъпи така с мен.

Сигурно ще ме попитате, а сега накъде? До края на седмицата ще закупя сто български знамена,ще ги раздам на ония, които желаят да ги окачат в домовете си, а на моите съграждани ще кажа:
ЗА ДА ПОДКРЕПИМ ПОЛИЦАЯ МИТКО ЧАВДАРОВ, КОЙТО ЗАСЛУЖАВАШЕ МЕДАЛ, ЧЕ НЕ ПОЗВОЛИ ГАВРА С БЪЛГАРСКИЯ ТРИКОЛЬОР, А БЕШЕ ОСЪДЕН, ПОСТАВЕТЕ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ НА ВАШИТЕ ДОМОВЕ!

Кмет на с. Бояджик - Герган Герганов
ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация
ВМРО-БНД - Влашка Милиционерско-Разбойническа Организация - Бивши и Настоящи Доносници
Спрете кражбата на името!

Ванадий

А какво става с полицията която преби стотици невинни по време на Гей-парада? Нищо...

FELDMARSCHALL

Дори да е нанесъл такъв побой над мангалите аз не виждам причина да
си е превишил правата, защото поругаването на национален флаг е изключително тежко престъпление
във всяка страна и боят е най-малкото, което е трябвало да получат наглеците! :devil:

logx

Въпросът е, че тия хора заслужават ЯК бой, а не някое друго побутване, ако ще и да е шамар - трябва бой с палката през краката и да счупи нечии кокал, за назидание! Може да звучи крайно, но посегателството над НАЦИОНАЛНИЯТ ФЛАГ е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРОТИВ ВСЕКИ БЪЛГАРИН! И престъпилият границата трябва да бъде наказан - първият с бой, вторият със СМЪРТ, за да няма трети!

Така, че колкото и да защитават, че били деца - МАЛКО им е.
Някой постоянно оцелява,

Similar topics (5)