• Welcome to Българският националистически форум.

Ген.Христо Луков - значки, лепенки, шаблони

Започната от fw, 11 Яну 2009, 20:06:10

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

fwTopic starter

http://www.lukovmarsh.info/wp-content/uploads/2015/01/shablon-Lukov-2.jpg

Инструкции за изработване на шаблоните:

1. Свалете файла от горния линк и го запишете на Вашия твърд диск.
2. Разпечатайте модела на бял лист. Препоръчителен размер на листа е А3. Това може да направите във всеки копирен център/книжарница във вашия град. Може да изберете по-дебела хартия или да я ламинирате, за да издържи шаблона на по-дълга употреба.
3. С макетен нож изрязвате внимателно черните полета на шаблона, като внимавате да не изрежете части от него, които трябва да останат.

Нашите съвети:

1. Пръскайте със спрей на разстояние 30-40 см. от шаблона и не повтаряйте два пъти на едно място, защото боята ще се разтече.
2. Не полагайте надписи върху фасади на частни домове, освен ако нямате предварителна уговорка с собственика. Също така избягвайте прясно боядисани фасади.

Източник: http://www.lukovmarsh.info/

Редактирано от администратор: Подмяна на невалиден линк с валиден.

fwTopic starter

В навечерието на траурното шествие за ген. Христо Луков във все повече български градове активисти провеждат различни акции, с които да привлекат вниманието на хората към живота и делото на великия българин. Получихме от неизвестни лица следния репортаж за една акция с шаблони от Пазарджик:

В най-мразовитото време на годината, когато температурите стигат своите отрицателни рекорди, тогава е времето да почетем паметта на ген. Христо Луков. Герой от Първата световна война, който е спасил град Кюстендил от сръбските орди и водач на Съюза на българските национални легиони. Убит подло в гръб от комунистическа ръка, той е неизвестен за по-голямата част от българското общество. Няма и как да бъде другояче, след като в учебниците по история за него не се споменава нищо. Въпреки това той е пример за стотици български националисти, които продължават да виждат в него пример за безкористна любов към Отечеството и живот отдаден на България. За да може повече хора да разберат за него, ние, националните активисти от Пазарджик решихме да проведем акция с шаблони край училищата в града ни. В рамките на една нощ районите около всички учебни заведения бяха разкрасени с лика на ген. Христо Луков и адреса на възпоменателната страница за него.

Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.

Ванадий

Това добре, но аз правя, може би лошата асоциация с анархистите, които мацат на ляво и на дясно ликове на Ленин и Че... е... още по стените на древен Рим е имало такива неща...

skadansk

Прави, каквато си искаш асоциация. Това е най-евтиния ефективен начин за реклама. Плюс това привлича вниманието на младите.
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Мишок

Цитат на: Ванадий - 15 Яну 2009, 22:31:15
Това добре, но аз правя, може би лошата асоциация с анархистите, които мацат на ляво и на дясно ликове на Ленин и Че... е... още по стените на древен Рим е имало такива неща...
Добре казано - анархисти, по-приличат на такива.

Ванадий

Цитат на: skadansk - 16 Яну 2009, 12:42:50
Прави, каквато си искаш асоциация. Това е най-евтиния ефективен начин за реклама. Плюс това привлича вниманието на младите.

Не знам как привлича младите, но на мен ми прави лошо впечатление...

Мишок

Цитат на: Ванадий - 16 Яну 2009, 20:45:03

Привлича ги защото повечето са с доста неустойчиви ценности, близки до анархизма и безаконието, както и да се наричат и в каквито и модни опаковки да се опаковат.
Ефекта обаче не е особено голям, едно появяване на гурото в поредната сатанинска телевизия е доста по ефективно. Обаче идва въпроса тези от ТВ-то луди ли са да го канят ? Та той би трябвало да иска да ги унищожи.
да ама би трябвало.

skadansk

Добре. Следващият път, когато някой реши да направи нещо, задължително преди това ще те пита теб, какво впечатление би ти направило и чак тогава ще действа :P
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Мишок

Цитат на: skadansk - 17 Яну 2009, 17:25:49

Добре. Следващият път, когато някой реши да направи нещо, задължително преди това ще те пита теб, какво впечатление би ти направило и чак тогава ще действа :P
Добра ти е идеята, ама дали ще искам да ме питате и да ви отговарям, аз не дружа с всеки бате. :-P

Ванадий

Цитат на: skadansk - 17 Яну 2009, 17:25:49

Добре знаеш какво е форум нали?

fwTopic starter

След миналогодишните тениски, които се радваха на изключителна популярност, тази година ние решихме да предложим на всички заинтересовани и друго средство, с което открито да се популяризира образа на великия българин. Става въпрос за значки със стандартния за този тип артикули размер от 25 мм. Цената им е 2 лева и с покупката на всяка значка вие оказвате своята подкрепа за провеждането на шествието и събитията около него. Тези и други модели значки, ще можете да закупите на концерта след възпоменателното шествие за генерал Христо Луков. За тези, които няма да могат да присъстват на самото мероприятие - поръчките си пращайте на:  znachkibg@gmail.com

fwTopic starter

В навечерието на възпоменателното шествие за ген. Христо Луков стартираха няколко пропагандни акции с лепенки. Ще можете да си ги купите на самото шествие и концерта след него, както и да си ги поръчате по пощата. Цената е 4 лева за 100 лепенки. За поръчки пишете на: bns@mail.bg

ЕxedRa_SS

Значки с образа на генерал Луков
Чудесна идея Браво много добре :)

България Напред През Вековете !

Горянин

Ако има останали някакви съм навит да си купя.

Similar topics (5)

Отговори: 9
Прегледи: 15518

Отговори: 0
Прегледи: 4388

Започната от Hatshepsut

Отговори: 7
Прегледи: 5387

Отговори: 116
Прегледи: 43617

Започната от hahorat

Отговори: 20