• Welcome to Българският националистически форум.

Ти искаш ли да бъдеш четник???

Започната от DDD, 14 Яну 2009, 18:59:28

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Amenhotep

Свържи се с националния военноисторически музей. Там със сигурност имат това, което ти трябва.

http://www.militarymuseum.bg/Kolektzii/kolekcii/004.html

България, 1505, гр. София,
ул."Черковна" № 92,

тел.: + 359 2/946 1805;
факс: + 359 2/946 1806

http://www.militarymuseum.bg
e-mail: m.museum@bol.bg

Най малкото от музея могат да ти кажат откъде да намериш някаква документация, дето да показва как се шие дрехата и да дадеш на някой жабар да ти ошие униформата.

Мишок

Ами ще отида там, ако имам време и ще ги разпитам. Ама униформата искам да ми я шие българин.

Мишок

Тези дни покрай това дете от Шумен яката ме удари на четническа вълна. Та гледам и по наши и по сръбски клипове все за четници. Оказа се че и сръбските четници са били с нацистите, а не както мислех с комунистите.
Та да ги оставиме за сега сърбите на страна. Ние имаме повече и по-големи и смели четници от тях в миналото разбирасе защото те сега наскоро имаха войни и този вид паравоенни отряди отново се беше възродил.
Та наште четници са доста велики хора, та си мисля ти който четеш темата искаш ли да бъдеш четник ? ДА или Не, няма сега сме друго време - защото не сме никакво друго време, без това е невъзможно и всякакви отклонения от въпроса. Искаш ли да си четник читателю или не искаш ?
Аз искам например защото именно четниците са оказали най-жестока съпротива на комунизма и не веднъж са клали комунисти, а и други врагове.

Авитохол-165

генерал Вазов

Навремето се опитахме да намерим гвардейска униформа и не успяхме. Даже стигнахме и до командира на Националната гвардейска част и там ударихме на камък.

Nordwave

Ако се допита до Форуми "Традиция" http://www.traditsia.com/forum ще намери това което търси.

Исперих

Цитат на: MISHOK - 29 Ное 2010, 20:06:51
Ами ще отида там, ако имам време и ще ги разпитам. Ама униформата искам да ми я шие българин.

Мишок, дай параметри и ти шия квот кажеш. Сериозно!
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Panzerfaust

Мишок

Цитат на: Исперих - 29 Ное 2010, 23:44:14
Цитат на: MISHOK - 29 Ное 2010, 20:06:51

Мишок, дай параметри и ти шия квот кажеш. Сериозно!
Искам шапка - калпак.
- куртка зелена с тези не знам как се казват, и кафяви панталони, както и наметало.
Кажи ми едно по едно кое колко ще ми струва. Та да знам дали имам парите да си я поръчам униформата.

Hypathia

Мишок, 21 век сме какви четници какви пет лева?  :-k
I find my strength
Believing that your soul lives on
Until the end of time
I'll carry it with me

Исперих

Цитат на: Hypathia - 30 Ное 2010, 20:23:22

Верно ХХI век сме, обаче народите, които държат на своите история, традиция, култура, религия, не се интересуват от днешната дата. Представителите на тези народи воюват с цената на живота си за съхраняване на ценностите, които изповядват. Знаеш ли колко сме малки, в сравнение с тези, които са приели тази война?
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Мишок

Цитат на: Hypathia - 30 Ное 2010, 20:23:22
Абе я виж реалностите. Какво като сме 21-260 век ? В Сърбия не бяха ли този век а ?
Много си модерна драга - даже прекалено. Виде ли ги 5-те лв сега ???

Мишок

Цитат на: gutito1964 - 24 Юни 2010, 07:25:07
като едно време не става да си четник щото ще те хванат бързо днешните четници това ира баските

Не вярвам да ме хванат в гората, просто от засада ще ги избия до крак.
ИРА и Баските не са четници, нито са подобни на такива, понеже големи части от тях са с леви убеждения - демек са педеруги, а четник педеруга не е имало и нема и да има.

а бе ти колко време може да изкараш в гората бе ще изръзнеш там и ще пукнеш от глад как я мислиш тая работа

Еми ще си взема предварително храна:консерви, боб, леща, ориз и сухари. Ще си паля огън и ще си живея така с години, а и ще си имам и помагачи да ми носят нужното.

Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.

Amenhotep

колко време може да изкараш в гората бе

Извинявайте за офтопика, ама не издържах, днес съм във френгаво настроение...

Контрол - Ще отида в планината

генерал Вазов

Цитат на: MISHOK - 01 Дек 2010, 20:23:37
а бе ти колко време може да изкараш в гората бе ще изръзнеш там и ще пукнеш от глад как я мислиш тая работа
Еми ще си взема предварително храна:консерви, боб, леща, ориз и сухари. Ще си паля огън и ще си живея така с години, а и ще си имам и помагачи да ми носят нужното.

Да да, на третия ден ще си умрел от глад и ако не са те хванали, защото ще тръгнат да те търсят със следови кучета, сам ще се предадеш.

Редактирано от модератор: Корекция на таговете на цитата.