• Welcome to Българският националистически форум.

Ти искаш ли да бъдеш четник???

Започната от DDD, 14 Яну 2009, 18:59:28

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Rumbata

Прав е вазоff: ще те търсят за сметки, за данъци... А ако намериш повече последователи, и данък "четник" ще гласуват. Дошло е време разделно - едните са със Света (в който сега царува Антихрист), а другите - против него, както каза и Спасителят (не мир, а меч ще донеса на тоя свят). Всеобщо отстъпление и тоталнар невиждана досега диктатура!
Долу комунистите и ченгетата!

Мишок

Цитат на: генерал Вазов - 02 Дек 2010, 11:47:20

Да да, на третия ден ще си умрел от глад и ако не са те хванали, защото ще тръгнат да те търсят със следови кучета, сам ще се предадеш.
Aбе аз три дена и без храна мога да изкарам. Защо да ме притеснят някакви кучета, пък били и следови. Мога да ги застрелям, а мога да оставя зад себе си лют пипер и да им разваля обонянието, а мога и просто да ги наритам псетата, или нали знаеш с камата на Левски да ги колна. :-D :-D :-D :-D
А и не е нужно, като стана четник веднага да започна въоръжени действия. По скоро имам на пред вид да се запази обичая и да има почит към всички тези четници сражавали се за България.

Мишок

Цитат на: gutito1964 - 24 Юни 2010, 07:25:07
по добре направо веднага почвай въоръжени действия ако първия път успееш веднага ще тръгнат след тебе още четници и тогава може да станеш воевода какъв ти е плана за първите въоръжени дейсвия на кой изедник ще му светиш първи маслото
Ще бъда практичен и няма да убивам никого в началото. Един или двама убити не решават проблема. Ако се събереме достатъчно хора можеме просто да направиме , както правят те - да ги съдиме за щяло и нещяло.
Ако има вече сериозна организация, може да станеме и по-крайни
Преди това обаче ще трябва да се обучиме и да опознаеме добре планините в които ще действаме. А и помагачи ще трябва да си намериме.
В началото е достатъчно да се почитат националните ни герои от хора облечени в четнически униформи, а за по-натам ще се измисли.

Редактирано от модератор: Корекция на таговете на цитата.

killed_by_death

Лесно ще ви е на вас-бъдещите четници на новото време. Кога ви писне, уморите се или просто ви доскучае-кеф ти някоя хижа, хотелче, комплекси. 2 дни ски, чай и ром, уютни стаи с джакузи и телевизор. На сутринта-рум сървиз-всичко в торбата и айде пак у гората. Кой ще е като вас! :-D

Мишок

Цитат на: killed_by_death - 03 Дек 2010, 01:19:00
Лесно ще ви е на вас-бъдещите четници на новото време. Кога ви писне, уморите се или просто ви доскучае-кеф ти някоя хижа, хотелче, комплекси. 2 дни ски, чай и ром, уютни стаи с джакузи и телевизор. На сутринта-рум сървиз-всичко в торбата и айде пак у гората. Кой ще е като вас! :-D
Написал си го на майтап, но ако се стигне до чети и четници - това ще е в реда на нещата.

omerzen

Цитат на: killed_by_death - 03 Дек 2010, 01:19:00
Това е по добрият вариант.   :-)
Например преди време генерал Вазов искаше с Петкан да ни изпрати на остров Белене. Тогава поставих категорични условия на г-н Генерала за луксозно бунгало с добре зареден хладилник, добре заредено барче с напитки, свестен Интернет и др. Също и климатична инсталация, щях да забравя.
Да речем че едноседмично къмпингуване край река в луксозни условия хич не е за пренебрегване. Дори мислех да предложа на съфорумците да обсъдим добавянето на още екстри.   :-)
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Исперих

Цитат на: omerzen - 04 Дек 2010, 14:18:09
Дори мислех да предложа на съфорумците да обсъдим добавянето на още екстри.   :-)

Мрежа за комари на всички прозорци ;-)
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Skarlet

Цитат на: MISHOK - 02 Дек 2010, 19:31:10
Ще бъда практичен и няма да убивам никого в началото.

Абе, Мишок, не се ли усещаш колко си смешен? Сигурно една кокошка не си заклал през живота си, щял да убива хора. То тая работа не е като да играеш на плейстейшъна.  :-D :-D :-D :-D

Oda

Кви планини кви чети...вие уред ли сте ?У форумите пишете как ще се борите за страната ама иначе хич ви нема.Ще убиваме хора,ще рушим джамии...що никой не го прави ?

omerzen

Цитат на: Исперих - 04 Дек 2010, 20:19:27
Цитат на: omerzen - 04 Дек 2010, 14:18:09
Дори мислех да предложа на съфорумците да обсъдим добавянето на още екстри.   :-)

Мрежа за комари на всички прозорци ;-)
Разбира се. Бях забравил.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Death angel

Мишок, следващото лято като се прибереш от Жабарско ти предлагам следното състезание:
Вземаш колкото можеш да носиш на гръб екипировка и храна и излизаш в планината.
При същите условия излиза и някой от синовете ми или ако искаш може и аз самия и ако издържиш повече сам в пущинака те признаваме за войвода.
;-)
К'во шъ ка'еш ?
Не падай духом, където ти падне !

Мишок

Цитат на: Death angel - 05 Дек 2010, 16:14:57
Мишок, следващото лято като се прибереш от Жабарско ти предлагам следното състезание:
Вземаш колкото можеш да носиш на гръб екипировка и храна и излизаш в планината.
При същите условия излиза и някой от синовете ми или ако искаш може и аз самия и ако издържиш повече сам в пущинака те признаваме за войвода.
;-)
К'во шъ ка'еш ?
Как сам в пущинака - не разбирам ? Кой ще се движи по-бързо ли, или кой ще преседи повече сам в нищото ? ПОне два дена мога да не ям. Както и да е...! Защо не подготвиш синовете си за четници, а себе си също. Ама ако си с окултни разбирания не те искам. От хаховци шполза няма и нужда също. Воеводата не трябва да е толкова издръжлив, колкото подготвен идеологически и стратегически. Аз обаче не искам да съм воевода, а само четник. Е ако няма кой, то тогава , но временно може и аз да се наема с тази длъжност.

Мишок

Цитат на: леко учудена - 04 Дек 2010, 22:40:08
Абе, Мишок, не се ли усещаш колко си смешен? Сигурно една кокошка не си заклал през живота си, щял да убива хора. То тая работа не е като да играеш на плейстейшъна.  :-D :-D :-D :-D
Като малък убих жестоко една котка  :-D За което обаче още съжалявам, понеже не ми беше направила нищо. Ти пробвала ли си да убиеш човек ? Аз да , на няколко пъти - знаеш ли колко е лесно а ? Толкова е лесно и даже приятно че се уплаших. Само по филмите повръщат и ги тресе, в реалноста със сигурност не е така.
А представи си да го мразиш този и да е враг. Не можеш да си представиш, колко е лесно тогава.

Мишок

Проблема в днешни дни е че се е изгубил добрият стар опит на четници и воеводи. Няма систематизирани книги по въпроса и информацията някакси е скрита.
Иначе това е била формата на съпротива при нас българите, а и при сърбите:чети , воеводи, хайдути, после станали четници с идването на идеите за национално освобождение.
ВМРО даже са имали четнически институт , където да обучават хората и резултатите на този институт са били наистина зашеметяващи.Според мене, като начало е добре традицията на четническият институт да се възстанови.