• Welcome to Българският националистически форум.

Отношенията Сърбия - Косово

Започната от Nordwave, 28 Окт 2006, 18:12:50

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

HANDSCHAR

Цитат на: Wladyslaw Warnenczyk - 04 Дек 2009, 02:29:37
Сърбия трябва не да дрънка с оръжие просто а да влезне в Косово и изгони скапаните ислямисти от там. От 200о година насам в Косово са унищожени над 100 църкви и манастири от ислямските диваци. Тази държава в момента е централна база за разпространение на наркотици в Европа и развъждане на терористи и фундаменталисти. На тази снимка се вижда една от малкото разрушени църкви, в която скапан шиптар уринира

Като нея има още много цървки и манастири, някой от които можете да видите тук : http://www.interfax-religion.com/kosovo/#kosovo . Унищожаването на тази паразитираща ислямска кочина ще направи голяма услуга на Европа. Не ми дреме кой - ако ще и ескимосите да дойдат да я окупират, просто някой да го направи да се спре с този развъдник на наркотици, престъпност и ислямизъм.

Но това което искаш драги е Варварщина.
Това което казва FELDMARSCHALL  е добре да се замислиш върху него.
Не забравяй че Православно-християнският фундаментализъм е най агресивния религиозен фундаментализъм.
Трябва ли да си припомняме кой изгоря - Александрийската библиотека , където е съхранявана цялата памет на месопотамската и всички  останли средиземноморски развити цивилизаций в древноста?
Не пиши обиди към православната ни християнска вяра, защото няма да имаш дълго време тази възможност
http://www.youtube.com/watch?v=ALGYr8QBUTA&feature=related

Romans were built up of ancient tribes: Etruscans, Toskans, Liburnians, etc. and Illyrians (on the Balkan side of the adriatic sea). Albanians and other west-Balkan nations include illyrian ethnic people into their modern nations.

Wulko88

ало мюсюлман-нациста - за изгарянето на библиотеката това е само една теория. Много по-вероятно е езическите ти идоли да са я изгорили.. но това е друга тема. И аз съм на мнение, че албанската измет требва да се изкорени от балканите, тия освен с търговия на плът и наркотици друго не се занимават
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

HANDSCHAR

Чеки, чеки....
Кви са тея пет лева .....На Балканите има измет, но това не е народа от чийто среди е излязъл Скендер Бег.
Нашите български революционери бледнеят пред това което е направил Скендер Бег срещу нашествието на Османската Империя.

Ей, момче, ти нормален ли си? Спри да обиждаш българите и православието!!!

Romans were built up of ancient tribes: Etruscans, Toskans, Liburnians, etc. and Illyrians (on the Balkan side of the adriatic sea). Albanians and other west-Balkan nations include illyrian ethnic people into their modern nations.

Wulko88

както и Скендербег бледнее пред това, което са направили Българските царе и ханове за спасението на Балканите от араби и тем подобни. Не ми ги извисявай албанците - освен СКендербег друго няма с кво да се гордеят.
За Коптите незнам защо ми спориш, след като те нямат нищо общо с нас, ами са семити, приели Христянството - и като всички семити унищоважат всеки културен паметник на другия. Това не е заради така наречения от теб християнски фундаментализъм, ами заради генотипа им.
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

Wulko88

защо му съкратихте мнението бе, всеки има право да се изкаже
МНОГО ОБИЧАМ ДА ПИЯ

HANDSCHAR

Цитат на: Wulko88 - 04 Дек 2009, 18:48:17
защо му съкратихте мнението бе, всеки има право да се изкаже

Благодаря ти.
Мисля че си достоен българин.Разбира се, аз допускам във форума да има цензура и да се провежда определена политика.
Може би съм прекалил с нещо. Но не това ми е желанието.
Аз не изпитвам омраза към православното християнство.
Идеята ми бе да опонирам чрез разобличаване на религиозния фанатизъм.Но явно съм объркал сайта. Иначе има доста неща които ми харесват.Но предпочитам засега да не пиша повече за известно време. Нямам нищо напротив и да не пиша дори нищо, ей така да се махна или да осъществявам малчаливо присъствие.
Разбира се не желая да дразня никой.
Бих писал само ако ми са гарантирани правата като на останалите.И ако изобщо има някой които иска да пиша.
Иначе няма смисъл.
Аз също има какво да ви разкажа.
Моят дядо е бил мобилизиран в Гърция по време на Втората Световна Война и е бил преследван от комуноидите след 1944 г заради това.
Вуйчо ми пък е бил Ратник във Сърбия и е бил ранен от сръбска партизанка.
Но явно този форум не толерира писанията на хора като мене, които са с различна религия или етнос от официалната, прокламирана във форума.
Искам обаче, все пак да ви благодаря за прямотата и предупреждението че всъщност аз не мога да се чуствам свободен тука във форума, по начина както се случва на вас.
Тоест , статуса си е статус дори да бъде и робски.

Panzerfaust

В крайна сметка, HANDSCHAR, каква е религията и етносът ти? Всъщност за религията съм сигурен де.
Виж сега, изказването ти, че "православно-християнският фундаментализъм е най агресивния религиозен фундаментализъм" е доста неприемливо за мнозинството българи. Ние сме страдали много от исляма и е съвсем нормално да го мразим. И въпреки всичко, в Царство България има религиозна свобода, няма преследвания и погроми над мюсюлманите, т.е. не сме тръгнали да си го "връщаме". А православието е фундамент на българската държава до 1944 г. Къде тук е агресивният фундаментализъм?

Теодор

Тадич: Сърбия никога няма да признае Косово

Сърбия никога няма да признае независимостта на Косово.
Така поне смята сръбският президент Борис Тадич, предадоха световните агенции.

По думите му независимостта на Косово е ,,червената линия", която Сърбия никога няма да премине.

След разговор с американския зам.-министър на външните работи Джеймс Стайнберг държавният глава пояснил, че все пак Сърбия иска компромисно решение на въпроса, при което няма да има победител и губещ.

Белград е готов да продължи преговорите за Косово с цел да стигне до компромисно решение, е обявил Тадич.

Косово обяви едностранно независимост през 2008-а. До момента страната е призната от 65 държави.
Сърбия обаче все още смята Косово за част от своята територия и определя обявяването на независимост като незаконно.

http://news.ibox.bg/news/id_991252512

Петкан

За евентуалните опоненти:НЕ СЪМ СЪРБОМАН!!!
Убеден съм,че България също не трябваше да признава Косово,отчитайки настъплението на исляма,защото Косово е една нова мюсюлманска държава,в която не съществуват реални правила на поведение,различни от тези на талибаните в Афганистан.
Министър председателят на Косово -Хашим Тачи е терорист.

http://www.setimes.com/cocoon/setimes/xhtml/bg/infoCountryPage/setimes/resource_centre/countries/kosovo?country=Kosovo
Oфициално име: Косово, Местно пълно название: Косово

Площ: 10 887 кв. км

Столица: Прищина

Ден на независимостта: 17 февруари, 2008

Население: 2,2 милиона

Избирателно право: 18-годишна възраст

Етнически състав: албанци 92%,сърби 5,3%, други 2,7%

Езици: албански, сръбски, английски

Религии: мюсюлманска, сръбска ортодоксална

Т.нар. "сръбска ортодоксална" религия в Косово я няма,защото църквите бяха разрушени.Може би само в северната част на гр.Косовска Митровица да има все още православни храмове.

Ad honores

FELDMARSCHALL

Кой му пука дали я признават или не. След като нямат фактическа и административна
власт в Косово, значи не е тяхно, не е част от сърбия.

Петкан

Шиптарите са не по-малко мръсно племе от шумадийците,а са и мюсюлмани.
Бил съм в Косово и съм ги видял.

Редактирано от модератор: Премахнат цитат на вече изтрит постинг.
Ad honores

Институционализиран

Сърбите мислят, че Косово е тяхно защото там са водили една битка дето са я загубили.  crazy
По тяхната логика нищо не е наше !  :lol:
ВОЙНАТА Е МИР
СВОБОДАТА Е РОБСТВО
НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА

АЗ ОБИЧАМ ГОЛЕМИЯ БРАТ !

Алекс

Сръбски министър призова сърбите в Северно Косово да се събират на барикадите
02 август 2011 | 15:01 | Агенция "Фокус"
Начало / Косово
Белград. Министърът за Косово в сръбското правителство Горан Богданович призова сърбите да се съберат колкото се може повече на барикадите в Северно Косово, предаде радио Б92.
,,Трябва да се съберем колкото се може повече и по мирен път да изкажем нашата воля и целите и да не позволим на това място да заживее косовска

Доста интересно може да има конфликт отново.

.Силите на НАТО в Косово са поискали да бъдат изпратени подкрепления
02 август 2011 | 13:56 / Агенция "Фокус" / Косово

Прищина. Силите на НАТО в Косово са поискали да бъдат изпратени подкрепления, предаде агенция Ройтерс. Искането е било отправено във връзка с ескалирането на насилието в Северно Косово през миналата седмица.
632 , 681 , 1876 , 1878
Никога не забравяй , че си Българин !

Лудия Макс

Ако избухне война там,сръбските анклави ще идат на кино. Със сигурност ще измрат от албански набези.
"Едно е да искаш,второ е да можеш,трето и четвърто е да го направиш"-Николай Хайтов

Христо Ботев: "Патриот е,душа дава.Но не свойта душа братя, а душата на народа".

omerzen

Напълно логично е след като албанците имат демократичното право да разцепят сръбска държава, същото демократично право имат и сърбите да разцепят албанска държава.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Similar topics (5)

Отговори: 5
Прегледи: 3849

Отговори: 117
Прегледи: 19402

Отговори: 15
Прегледи: 5747

Отговори: 38
Прегледи: 19416