• Welcome to Българският националистически форум.

Български деца изнасилени в Гърция

Започната от Nordwave, 01 Ное 2006, 18:00:02

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nordwave

Автор www.bgrod.org 
сряда, 01 ноември 2006
"Доведете я да сторим същото, дайте път на дамата", викали деца, бащите им и дори възрастни жители на бедния гръцки остров Евбея в сцена, която репортерът на националния всекидневник "Етнос" описва като "канибалска", докато в сградата на прокуратурата влизат да дадат показания четирима 16-годишни ученици, обвинени от своя съученичка - българка, в изнасилване.
На 26 октомври и докато в цяла Гърция учениците стачкуват, затворени в училищата си, в тоалетните на школото в село Амаринтос в южната част на острова три момчета са хванали връстницата си и знаменосец на училището, докато неин съученик я изнасилва, а три момичета снимат сцената с мобилните си телефони. Това твърди момичето, което живее с майка си на острова, има отличен успех, заслужила е с поведението си да бъде знаменосец по време на училищните манифестации и след училище работи в школа, а вечер - в таверна.
Медицинската експертиза, цитирана от местен вестник, показвала обаче само синини в гениталната област.
Въпреки това разкритията на адвокатката на момичето продължават. Един от насилниците е син на преподавателка по богословие, друг - на полицай. Затова и в полицията посъветвали двете чужденки да са махнат от острова - "от най-високо място предупредили, че не могат да опазят българките от гнева на местните".

Бащицата Махно

Византийците са най-мръсното племе.Друг е въпросът,че българите нямат работа там.Вместо да използват усилията си за сваляне на "тройната коалиция",те се блъскат за жалки пари при гърците.
Когато си в лодката, бреговете изглеждат други!

SSK

С удоволствие бих изнасилил и заклал майките на тези гръцки копелдачета.
Нека дойдат тук в България,с удоволствие ще ги "нахраня и напоя" за "голямото" им дело.

Иначе съм съгласен с Тата.
Вместо да се борят срещу дебългаризаторите в България,те тръгнали да стават робини на гръцките бурсуци.
Трябва да покажем на Света,че не всички сме като тях.

Гълъбов

Не забравяйте че там живеят 500 000 наши братя (не емигранти) на които правото да се определят като българи e oтнето и ги наричат славофонни гърци.
Ако още не сте гледали филма Един народ сме
ето го:
http://www.macedoniainfo.com/Edin_Narod_Sme.htm

Проблема на българите в Гърция е най-тежкия проблем на българско малцинство в чужбина. В Турция например малкото българи имат права на сдружаване и на църква но в Гърция такова нещо няма.
Не случайно дори и името ни там се ползва като обида. Няма други които да ни мразят повече.

Jordan_13

Цитат на: Гълъбов - 01 Ное 2006, 21:46:34
Не забравяйте че там живеят 500 000 наши братя (не емигранти) на които правото да се определят като българи e oтнето и ги наричат славофонни гърци.
Ако още не сте гледали филма Един народ сме
ето го:
http://www.macedoniainfo.com/Edin_Narod_Sme.htm

Проблема на българите в Гърция е най-тежкия проблем на българско малцинство в чужбина. В Турция например малкото българи имат права на сдружаване и на църква но в Гърция такова нещо няма.
Не случайно дори и името ни там се ползва като обида. Няма други които да ни мразят повече.
Абсолютно е така. Цялата Северна Гърция до Бяло Море е наша, хората, които живеят там са българи. Много хора тук се пишат православни, но какво да кажем за гръцкия израз на Православието? Само едно - расизъм като юдейския в най-висшата му форма. Има два народа, които са срам за човечеството - юдейския и гръцкия.

Jordan_13

Цитат на: SSK - 01 Ное 2006, 21:29:39
Нека дойдат тук в България,с удоволствие ще ги "нахраня и напоя" за "голямото" им дело.

Вместо да се борят срещу дебългаризаторите в България,те тръгнали да стават робини на гръцките бурсуци.
Ами те са си в България. В Пловдив има  гръцки студенти, които учат тука, особено в  Медицинския университет. Вероятно има и жени, но и мъжете ще свършат работа. Пловдивчани, Императоре, какво ще кажете да проучим въпроса, да видим колко са, къде са, и най-вече къде живеят. Да спретнем една чета. Аз поемам цялата отговорност и да ги оправим - особено мъжете в буквалния и преносния смисъл, понеже гъркините са много грозни и не си заслужава. На тях можем само да хвърлим един бой. Но мъжете - да ги попребием и след това върнем в Гърция с разпрани задници? Навити ли сте?

Гълъбов

Цитат
Абсолютно е така. Цялата Северна Гърция до Бяло Море е наша, хората, които живеят там са българи. Много хора тук се пишат православни, но какво да кажем за гръцкия израз на Православието? Само едно - расизъм като юдейския в най-висшата му форма. Има два народа, които са срам за човечеството - юдейския и гръцкия.
Ами то някои даже казват че може да са с общ произход. Нищо чудно да е така. Но в случая с Гърция вероятно над 50% от жителите й не са виновни защото са гърцизирани и то не чак толкова отдавна- какво да кажем за албанците, за власите и прочие.
Периода когато България пада под Византийска власт вероятно е бил много по-черен и с тежки последствия и от Турското робство за България.

Nordwave

Ще паднем на нивото на тяхната варварска култура :) Иначе не е зле да показваме ПРЕЗРЕНИЕ към всеки чуждинец ;)

Гълъбов

Цитат
Ами те са си в България. В Пловдив има  гръцки студенти, които учат тука, особено в  Медицинския университет. Вероятно има и жени, но и мъжете ще свършат работа. Пловдивчани, Императоре, какво ще кажете да проучим въпроса, да видим колко са, къде са, и най-вече къде живеят. Да спретнем една чета. Аз поемам цялата отговорност и да ги оправим - особено мъжете в буквалния и преносния смисъл, понеже гъркините са много грозни и не си заслужава. На тях можем само да хвърлим един бой. Но мъжете - да ги попребием и след това върнем в Гърция с разпрани задници? Навити ли сте?
Внимавай да не се окажат я "славофонни" я албанци я власи или нещо друго- вероятността някой от Гърция да не е грък е огромна. Но си казват насаме и то не на всеки. Там натиска и даже посегателствата върху някой ако се опита да говори че не е грък са явно ужасни.

Jordan_13

Цитат на: Гълъбов - 01 Ное 2006, 22:34:09
Цитат
Внимавай да не се окажат я "славофонни" я албанци я власи или нещо друго- вероятността някой от Гърция да не е грък е огромна. Но си казват насаме и то не на всеки. Там натиска и даже посегателствата върху някой ако се опита да говори че не е грък са явно ужасни.
Като ги нагащим ще ги поразпитаме първо, после ще им отупаме прахта. Много грозно говорят развален български. Българите ще отделим настрана, дорде свърши боя и оправянето, после ще ги черпим по едно кафе и ще ги пуснем.

Jordan_13

Цитат на: Гълъбов - 01 Ное 2006, 22:25:26
Цитат
Ами то някои даже казват че може да са с общ произход. Нищо чудно да е така. Но в случая с Гърция вероятно над 50% от жителите й не са виновни защото са гърцизирани и то не чак толкова отдавна- какво да кажем за албанците, за власите и прочие.
Периода когато България пада под Византийска власт вероятно е бил много по-черен и с тежки последствия и от Турското робство за България.

Така е. За това през труското робство се появява един много нехарактерен за нас, българите и горзен феномен - гърчеенето. Фактически, то ражда нашата радикална реакция - Будителството: 'О, неразумни и юроде, поради что се срамуваш...". Днес така трябва да запитаме: "Поради что някои искат да бъдат европейци, американци, руснаци и други всякакви, но не и българи".
Така че, според мен Будителството е първата радикална реакция срещу гърчеенето, не просто само и единствено срещу турското робство, а и срещу онези процеси в него, които душевно и интелектуално ни оробяват.

SSK

Цитат на: Jordan_13 - 01 Ное 2006, 22:23:41

Абе чесно съм се питал...тея бурсуци гърците нямат ли си университети в Атина Пирея или Спарта примерно?
Какъв го дирят в България,нали постоянно тръбят че сме били "варвари".
Същото е и с албанците който пък са в Търново.
Иначе за побой над гърци,албанци,сърби или румънци аз съм навит нищо че не съм в Пловдив.
Все ще ми се отдаде да дойда за седмица-две там поне.

gadget

Наистина много долно племе са гърците , слаби , подли и страхливи.Турчина може да те посече с ятаган , но гърка ще ти забие нож в гърба , когато най-малко очакваш.Срамота е , че толкова българи тласкани от бедност се унижават да работят в тази циганска държава.
Наскоро гледах статистика за браковете сключвани между българки и чужденци като браковете между българка и грък бяха сред най-многобройните, което също е невероятно гнусно.Дългоносите , мазни и черни византийци ли са идеала на българката.
"ОТТУКА ЗАПОЧВА БЪЛГАРИЯ -
ПЕТ ПРЪСТТА В ЖЕЛЕЗЕН ЮМРУК,
ОБВЪРЗАНИ С ДРЕВНО ПРЕДАНИЕ,
КАЛЕНИ В ПОХОД И ТРУД..."

Jordan_13

Цитат на: SSK - 01 Ное 2006, 23:13:36

Абе чесно съм се питал...тея бурсуци гърците нямат ли си университети в Атина Пирея или Спарта примерно?
Иначе за побой над гърци,албанци,сърби или румънци аз съм навит нищо че не съм в Пловдив.
Е, това е добре - поне един е готов за нещо. Гледай сега, гърците идват да учат в Пловдив медицина, защото е по-евтино и защото могат да си плащат изпитите. Те създадоха корупцията във ВМИ, защото си плащат без много да се напъват да учат. Още повече, те смятат Пловдив за гръцки град, което е абсолютно невярно, но в тон с тях, гнусния изрод и българофоб, кмета Чомаков им постори паметник на пъпа на Пловдив в тяхна чест, паметник на Филип Македонски, уж като основател на Пловдив, което е също невярно, защото е невярно, основател е трако-българина Евмолп.
Но както и да е - тука е връзката на изрода и българофоба Чомаков с гърците и тяхното присъствие в Пловдив под една илид ръга форма. Той яде от тяхната маса.

На първо време ми трябва човек, който да знае в Пловдив къде точно се намират животните, къде се събират и къде пренощуват. Аз поемам отговорността, щото нашата полиция, няма да е като тяхната, нашата ще бие нас, българите, а гърчулята ще гали с перо. Но нищо и това ще го изтърпим. Важното е да съдерем от бой и наебем гръцките студенти-мъже, за да ги унижим, че са по-долни и от жени.

SSK

Цитат на: Jordan_13 - 02 Ное 2006, 00:01:27
Цитат на: SSK - 01 Ное 2006, 23:13:36

Е, това е добре - поне един е готов за нещо. Гледай сега, гърците идват да учат в Пловдив медицина, защото е по-евтино и защото могат да си плащат изпитите. Те създадоха корупцията във ВМИ, защото си плащат без много да се напъват да учат. Още повече, те смятат Пловдив за гръцки град, което е абсолютно невярно, но в тон с тях, гнусния изрод и българофоб, кмета Чомаков им постори паметник на пъпа на Пловдив в тяхна чест, паметник на Филип Македонски, уж като основател на Пловдив, което е също невярно, защото е невярно, основател е трако-българина Евмолп.
Но както и да е - тука е връзката на изрода и българофоба Чомаков с гърците и тяхното присъствие в Пловдив под една илид ръга форма. Той яде от тяхната маса.

На първо време ми трябва човек, който да знае в Пловдив къде точно се намират животните, къде се събират и къде пренощуват. Аз поемам отговорността, щото нашата полиция, няма да е като тяхната, нашата ще бие нас, българите, а гърчулята ще гали с перо. Но нищо и това ще го изтърпим. Важното е да съдерем от бой и наебем гръцките студенти-мъже, за да ги унижим, че са по-долни и от жени.

Е да би таковаме...няма смисъл,ще вземе да им хареса водейки се по историята на Византийската империя...ще вземат да станат като Василий I Македонец и Михаил III Ранагабе

Similar topics (5)